Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
abramburika spune:
Asa, mi-am adus aminte o chestie interesanta, poate mai e de folos cuiva. Ieri am fost sa fac colocviu informativ despre amniocenteza. Bine, eu stiam despre ce-i vorba, da' na, trebuie facut. Insa tot am aflat ceva interesant. S-a vorbit despre procedura in sine, ce comporta, de ce se face etc.
Si ca sa intelegem mai bine ce-i cu amniocenteza asta s-a facut urmatoarea comparatie. ADN-ul nostru e ca o biblioteca cu 46 de volume (cromozomii). Prin amnio se cauta daca sunt toate volumele ca si numar si in ordinea corecta, se verifica daca copertile fiecarui volum sunt in buna stare, insa nu se poate prevedea daca intr-o carte, la pag. X este o eroare de tiparitura. Adica bolile genetice rare. De aia se poate ca rezultatele la amnio sa fie bune, dar bb sa sufere totusi de o boala genetica. Adica exact cazul nostru ... la noi a fost o eroare de tipar pe undeva, intr-o "carte" din ADN-ul copilului. Interesant!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Asa, mi-am adus aminte o chestie interesanta, poate mai e de folos cuiva. Ieri am fost sa fac colocviu informativ despre amniocenteza. Bine, eu stiam despre ce-i vorba, da' na, trebuie facut. Insa tot am aflat ceva interesant. S-a vorbit despre procedura in sine, ce comporta, de ce se face etc. Si ca sa intelegem mai bine ce-i cu amniocenteza asta s-a facut urmatoarea comparatie. ADN-ul nostru e ca o biblioteca cu 46 de volume (cromozomii). Prin amnio se cauta daca sunt toate volumele ca si numar si in ordinea corecta, se verifica daca copertile fiecarui volum sunt in buna stare, insa nu se poate prevedea daca intr-o carte, la pag. X este o eroare de tiparitura. Adica bolile genetice rare. De aia se poate ca rezultatele la amnio sa fie bune, dar bb sa sufere totusi de o boala genetica. Adica exact cazul nostru ... la noi a fost o eroare de tipar pe undeva, intr-o "carte" din ADN-ul copilului. Interesant! ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
f taaaaaaaaaaaaaaaare
asha da
sa stim si noi despre ce e vb
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+9
abramburika spune:
Si mie mi s-a parut interesant, nu stiam. Adica amnio, amnio, da' mai pe intelesul omului de rand nu stiam cum sta treaba.
madabout2003 spune:
citat din mesajul lui abramburika Asa, mi-am adus aminte o chestie interesanta, poate mai e de folos cuiva. Ieri am fost sa fac colocviu informativ despre amniocenteza. Bine, eu stiam despre ce-i vorba, da' na, trebuie facut. Insa tot am aflat ceva interesant. S-a vorbit despre procedura in sine, ce comporta, de ce se face etc. Si ca sa intelegem mai bine ce-i cu amniocenteza asta s-a facut urmatoarea comparatie. ADN-ul nostru e ca o biblioteca cu 46 de volume (cromozomii). Prin amnio se cauta daca sunt toate volumele ca si numar si in ordinea corecta, se verifica daca copertile fiecarui volum sunt in buna stare, insa nu se poate prevedea daca intr-o carte, la pag. X este o eroare de tiparitura. Adica bolile genetice rare. De aia se poate ca rezultatele la amnio sa fie bune, dar bb sa sufere totusi de o boala genetica. Adica exact cazul nostru ... la noi a fost o eroare de tipar pe undeva, intr-o "carte" din ADN-ul copilului. Interesant! ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Multumim Brambu! Eu chiar nu stiam exact ce se verifica la amniocentoza...
PS: Am dat marunt din buze cand am pus pozele pe Picassa si mi'am prins urechile in italiana ! Geaba am fost de canteva ori acolo in afara de mamma mia! si bouna sera...sunt bata
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+
abramburika spune:
citat din mesajul lui madabout2003 PS: Am dat marunt din buze cand am pus pozele pe Picassa si mi'am prins urechile in italiana ! Geaba am fost de canteva ori acolo in afara de mamma mia! si bouna sera...sunt bata |
Unde, mama, pe picasa in italiana??
madabout2003 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
Unde, mama, pe picasa in italiana?? ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Da, da, picassa in italiana, cu "caricare fotografie" Eu ma gandeam ca tu ai creat contul si s'o fi setat pe italiana...
...ori m'oi fi logat eu aiurea...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+
Diana_Simion spune:
Ruxulic, spune-mi unde stai, unde e alimentara cu marmelada, te roooog. vaaai nu poti sa crezi ce ma bucur !!! abia astept sa mananc, sunt in stare sa ma duc aucm sa-mi iau
7+
abramburika spune:
Nu mai tin minte daca e facut sau nu de mine contul de picasa, da' ma distrezi teribil. Te-ai lamurit acum, ai schimbat limba?
caricare fotografie - incarca fotografii
ruxulic spune:
citat din mesajul lui Diana_Simion Ruxulic, spune-mi unde stai, unde e alimentara cu marmelada, te roooog. vaaai nu poti sa crezi ce ma bucur !!! abia astept sa mananc, sunt in stare sa ma duc aucm sa-mi iau 7+ |
Tineretului, la Piata Norilor(marmelada nu e in piata, piata am pus-o ca reper)...din aia in forma de calup pe care ti-o taie tanti cu cutitul.
madabout2003 spune:
citat din mesajul lui abramburika Nu mai tin minte daca e facut sau nu de mine contul de picasa, da' ma distrezi teribil. Te-ai lamurit acum, ai schimbat limba? caricare fotografie - incarca fotografii ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Eu zic ca am "caricat" cum trebuie pana la urma ca am reusit sa-mi vad pozele...
Apropo gravidutelor, nu mai puneti poze cu voi sa ne cunoastem? Mie imi place sa asociez un nume cu o imagine ...