Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Brambu multe saptamani inainte (ma rog nu mai mult de 30-31 ca o sa devii nerabdatoare)
Teoretic cred ca e ok pt toxo pt ca din moment ce au gasit anticorpi la un moment dat, raman valabil toata viata..o sa ma lamuresc sper saptamana viitoare, daca considera astia ca sunt cat de cat avansata in sarcina sa facem niste analize..

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

mada - saru'mana, la fel si tie!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Am o intrebare in legatura cu toxo, daca acum 4 ani aveam anticorpi inseamna ca si acum am nu? Poate suna stupid da' nu stiu...si aici teste imi fac peste vreo 2 saptamani...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+

in germania se repeta de 4 ori pe perioada sarcinii dupa cum urmeaza:SAPT . 4-8 ,sapt toxoplasmoza screening , apoi sapt 14 -17, sapt .22-25 si intre sapt .33-36 teste .toxoplasmoza poate aparea oricand.

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Brambu felicitari pt cele 9 sapt, a mea burtica e mai mica cu o zi, eu fac maine 9 sapt.
Va roooooooooog muuult imi dati si mie parola de la piccasa si ce mai trebuie sa 'pui' si eu poze.Multam fain

gravi 8 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui albertje

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Am o intrebare in legatura cu toxo, daca acum 4 ani aveam anticorpi inseamna ca si acum am nu? Poate suna stupid da' nu stiu...si aici teste imi fac peste vreo 2 saptamani...

in germania se repeta de 4 ori pe perioada sarcinii dupa cum urmeaza:SAPT . 4-8 ,sapt toxoplasmoza screening , apoi sapt 14 -17, sapt .22-25 si intre sapt .33-36 teste .toxoplasmoza poate aparea oricand.

vine bebe

Albertje sunt de acord ca toxoplasmoza poate aparea oricand, dar cred ca la peroanele care nu sunt imunizate. La asta te refereai?...banuiesc ca daca am avut anticorpi acum 4 ani as avea si acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Multumesc mult Bianca, saru' mana,,acum mi-am verificat mesajele.O sa pun si eu diseara ceva poze cu mine si cu eco lui bebita, ca acum nu sunt acasa.
Va pup si va iubesc pe toate de la mic la mare.

gravi 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

fetelor, voi cum va calculati varsta sarcinii? De la UM sau de cand credeti ca ati ramas insarcinate? Daca inca nu am fost la eco nu stiu cat sa zic exact cat am.

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyi

fetelor, voi cum va calculati varsta sarcinii? De la UM sau de cand credeti ca ati ramas insarcinate? Daca inca nu am fost la eco nu stiu cat sa zic exact cat am.

5 +

Prima zi a ultimei menstruatii.

Asa se calculeaza in mod normal ... ca nu stii cand l-ai conceput exact, cand ai ovulat etc. Apoi, la eco pot aparea insa diferente de +/- cateva zile. Insa pe toata durata sarcinii dr. meu ia ca punct de referinta prima zi a ultimei menstruatii.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyi

5 +

Eu calculez de la UM, daca scazi doua sapatamani ai varsta gestationala..dar cred ca toate calculam de la UM, asa par sambureii mai mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Aha, asa am calculat si eu, de la UM. Deci inseamna ca am 5 sapt si 3 zile, iar varsta gestationala ar fi de 3 saptamani. Micut... sper sa il vad la eco , sa nu ma uit la poza ca vitelu la poarta noua.

5 +

Mergi la inceput