Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Madyi e clar ca imi joaca feste.. Oricum asta cu visele suiper ciudate a fost un simptom si la sarcina cu Emily deci ma astept la orice e numai inceputul...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Simion spune:

Neatza !

Abramburika, eu maine dimineata o sa fiu cea mai fericita, in sfarsit o sa mananc paine cu unt si marmelada si o cana cu lapte langa... nu am mai mancat marmelada din copilarie si mor de pofta dupa combinatia asta !! mi-a spus ieri Ruxulic ca se gaseste marmelada in Bucuresti la o alimnatara unde sta ea, dar nu mi-am mai cumparat, s-a miscat tatal meu mai repede (evident ca am dat sfoara in tara, toate rudele au cautat, de la mare pana la munte) si imi aduce astazi de la Eforie Nord.

Va pup pe toate,
Si va doresc o dimineata fara greturi !

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

mada ce simpatica ai fost cu visele

Diana_Simion ai mobilizat pe toata lumea bravo

5+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

corina ma simt bine, multumesc de intrebare
nu am mai sangerat de 8-9 zile
acum m-a luat durerea de burta
am luat 2 nospa si sper sa ma lase
de dim cand m-am dat jos din pat am zis ca ma taie ceva in lateralele burtii, era sa cad in genunchi de durere, dupa 2 min nu ma mai durea
din cate am citit se pare ca sunt ligamentele

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+9

Lia ma bucur ca nu mai ai sangerari . Sper sa se mai amelioreze si durerile sa te poti bucura pe deplin de sarcina

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003
Fetelor voi de cand sunteti gravi un a’ti inceput sa visati ciudat ? Eu visez mult si in fiecare noapte de vreo 2 saptamani…Azi noapte am visat ca il pieptanam (la propriu nu va ganditi la prostii) pe un jucator de rugbi din echipa Frantei..mai exact pe el: http://blog.abdominaux.tv/public/Stars/sebastien-chabal-rugby.jpg Da stiu e suuuuuper ciudat

Vaaaaaiii, mor de ras !!! Si ce ii pieptanai lu' asta, barba sau parul???

Oricum, vise din astea, chiar daca ciudate, sa tot ai! Eu visez alte balarii, mai triste. Deci, da, e normal, tropaie hormonii pe-acolo si ne joaca feste noapte prin somn .

diana - hai ca esti nostima si tu cu marmelada ta. Auzi, de la Eforie ... hahhahaaaa.

corina - si eu stiam de o reteta cu oua fierte, daca o gasesc o scriu aici. Insa exact asta poftesc si eu, salata boeuf. Si voi face acum, de Paste. Am mai spus eu, mancat orice, cu moderatie, nu are de ce sa faca rau. Stiu, e vb de oua crude, da' nu mananc o tona ... parerea mea.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Brambu pletele (v'am zis sa nu va ganditi la prostii!)
Sper sa ai numai vise frumoase!

Mergi la inceput

www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/10721/Salatele-de-cruditati/" target="_blank">maioneza de post (deci, fara ou) sau maioneza cu ou fiert

Mergi la inceput

Pai nu m-am gandit la prostii, n-are si barba personajul din poza???

Mergi la inceput

Am o intrebare in legatura cu toxo, daca acum 4 ani aveam anticorpi inseamna ca si acum am nu? Poate suna stupid da' nu stiu...si aici teste imi fac peste vreo 2 saptamani...

Mergi la inceput

mada - nu stiu cum e toxo asta. Mie nu mi-a mai dat de facut analiza asta deoarece o aveam recenta, de anul trecut . Deci, la 1 an stiu sigur ca-i ok, nu stiu la 4 ...

Si azi fac fix 9 sapt., sa ma laud si eu .

Mergi la inceput