Prietene la bine si la greu - 116
Raspunsuri - Pagina 12
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lumi_calin Ramonikaeu am de gand sa ii fac prevenar inainte de a-l duce in colectivitate, am inteles ca dupa 2.5 ani merge doar o doza. ptr. Cretulina |
mie dr. mi-a zis ca se face doar intre 1 si 2 ani, nu mi-a zis ca s-ar face mai tarziu de 2 ani...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Ramonika spune:
monis eu zic ca mai bine sa fim paziti de cativa pneumococi (chiar daca nu de toti) decat de nici unul... parerea mea.
cuscri mi-a iesit Basescu...
simina m-a distrat faza cu Maya pe parchet.... inseamna ca ai o fata de treaba, nemofturoasa
Diana multumim de sfaturi si ca-ti faci timp si pt. noi.
zebra roz
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui grigore_tina Licurici vazut frumusete de palarie facuta pentru bubu.Ai talent mami.[/i][/blue] |
iete si aici de vrei sa iti mai clatesti ochii
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 19+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Ramonika spune:
cristina mi-au placut pozele.
Ancutzel si la noi e soare azi, dupa ce a plouat 3 zile aproape incontinuu... sper sa vina o data caldura...
despre iritatii la fund si noi am patit-o o data, a fost de folos albastrul de metil.
licu sper ca sunteti mai bine azi, cu pipi ala e destul de greu de colectat, insa nu imposibil. bafta
floricik cum a fost reintalnirea cu Zburly?
zebra roz
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Ramonika cuscri mi-a iesit Basescu... Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
asta era si poanta, orice numar ai alege tot Basescu iese
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ramonika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
asta era si poanta, orice numar ai alege tot Basescu iese Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
nu m-am prins, ca n-am facut decat cu un numar...
zebra roz
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Ramonika . cuscri mi-a iesit Basescu... Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
Mneata
Indiferent ce nr alegi tot 9-Base iese. Da nu e o problema, ca el e model national:P Poate nu a fiecarui roman in parte, dar a poporului pe ansamblu cam e
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 12+
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui lumi_calin Ancutza eu am o olita la 6 lei care isi face treaba super, Mai am una de care are Simina si de care spune si Ralu, doar ca se cam pisca pe bulane cu ea din cauza faptului ca se detaseaza vasul. Din acest motiv nu o mai folosesc. Cand sta pe olita rasfoieste revistele mele, cartile lui, ca un om mare . oricum trebuie sa aiba activitare... |
Lumi in care model de olita isi prinde bulanele, cel scaunel sau cel cu manere?
lumi_calin spune:
Buna ziua!
Ancutza am pus poze cu olitele sper sa reusesc sa pun link
https://picasaweb.google.com/prietenelabinesilagreu/Lumi_Calin?locked=true#5596110854683004306
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui lumi_calin Buna ziua! Ancutza am pus poze cu olitele sper sa reusesc sa pun link https://picasaweb.google.com/prietenelabinesilagreu/Lumi_Calin?locked=true#5596110854683004306 Mamica de Calin |
merci , am vazut acum care e olita buclucasa, noi o avem pe www.produsemenaj.ro/produse-copii/olite/olita-broscuta-olb.html" target="_blank">asta si nu vrea deloc sa stea pe ea, dupa ce am citit ce a scris Ralu_seby m-am sucit de la aia cu manere la asta tip scaunel, acu' m-am sucit iar
o sa-i cumpar 100 de olite , poate pe una o sa vrea sa stea , dar niciodata, absolut niciodata nu voi cheltui 200 ron pe o www.cauti.ro/articole-pentru-baie/preturi--Fisher-Price~~Olita-Printesei.html" target="_blank">olita