Prietene la bine si la greu - 116

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Sunt curioasa cum arata obrazul zburlitei dupa 1 saptamana de Exomega. Deja dupa 2 zile se vedea diferenta.

Diana ce bucurie sa te citesc.

Cristina ce atent era Andrei. Sa va fie de bine dixtractia.

Miany imi pare rau pt prietena ta. Stiu cum e... Si cand vad la tv cati parinti isi abandoneaza pruncii...de cand am nascut am devenit si mai sensibila la tot ce tine de copii.

Monis cand a fost Ema iritata rau nu a trecut decat cu petrini facuta in farmacie.

Dankutza pe unde umbli? Ai facut cu copiii spectacolul de care ne povesteai?

Gata, acum chiar plec.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele
Am citit (mult spus -citit) pe diagonala, si mi-a atras atentia postarea Dianei cu aparatorile de pat , si uite asa mi-am adus aminte ce am patit aseara......
M-am trezit la un moment dat si am vazut ca fata nu-i langa mine, buimaca ma uit si in patut (desi stiam ca am luat-o cu mine in pat), pipai peste tot ...fata nu-i...........sa fac atac de cord si mai multe nu.Ma ridic sa aprind lumina, ca nu-mi explicam unde-i fata, si cand colo ea dormea bine merci pe parchet la capul patului..........de cazut, n-a cazut, sunt convinsa , pt ca n-am auzit nimic, cred ca i-a fost cald si a vrut sa se racoreasca nitzel

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Deascoper#259; acum cine este adev#259;ratul t#259;u model în via#355;#259; !
Calculeaza:

1.Alege un num#259;r între 1-9
2.Înmul#355;este cu 3
3.Adaug#259; 3
4.înmul#355;e#351;te din nou cu 3
5.Ai ob#355;inut un num#259;r format din 2 sau 3 cifre.
6.Adun#259;-le.
Num#259;rul ob#355;inut va ar#259;ta cine este eroul si modelul t#259;u.

1. Albert Einstein
2. Audrey Hepburn
3. Barbara Streisand
4. Amadeus Mozart
5. Bill Gates
6. Ghandi
7. Maica Tereza
8. Roger Federer
9. Traian Basescu
10. J.F.Kennedy

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi!
Acum ca am luat si eu o pauza de la inhalat "aburi de kk" - Ana si-a revenit cat de cat cu scaunele, am zis sa mai scriu si eu doua vorbe.

Licu, pup dulce rechinasa bolnavioara si sanatate maxima sa va faceti bine cat mai repede!
Ancutza, la faza cu lapticul in sani si eu sunt tare nedumerita. N-am mai scos laptic din tzitzi de 8 luni si inca se mai intampla daca strang de mamelon sa iasa picaturi albe. O fi oare normal?

Cu suzi si noi folosim doar la culcare. De obicei stau la ea in patut si le ia singura.

Monis, sper ca e mai bine funduletul lui Iuli. La noi daca e nasoala treaba mai pun o infuzie concentrata de galbenele cu musetel in apa de baita, dupa care sudocrem inainte de a pune scutec. Pana acum a functionat foarte bine.

Pup cu drag nasucuri si buzite accidentate, ca doar fac parte din peisajul copilariei.

Noapte buna si week-end placut la toata lumea!

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

'mna seara
Angi m-ai pus pe ganduri, adica o sa mai "dau" lapte inca vreo 6 luni? si eu care credeam ca scap usor

daca tot pupi nasucuri si buzite accidentate mai pupa si o frunte cu urme de parchet pe ea si un nas intepat cu o scobitoare si o buza zgariata cu furculita, toate proaspete si fragede

noapte buna

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Ancutza, oau, ce ocupata a fost Sabi azi. Pupam, cum sa nu
Mai, la mine mai iese o picatura si asta doar daca insist, dar chiar si asa tot ma intreb, daca o fi normal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angi_san

Ancutza, oau, ce ocupata a fost Sabi azi. Pupam, cum sa nu
Mai, la mine mai iese o picatura si asta doar daca insist, dar chiar si asa tot ma intreb, daca o fi normal

asa de ocupata e mereu, doar ca azi a tinut musai sa imi arate ca nu "munceste" degeaba...doamne, e atat de nestamparata, acum ii spun sa nu se suie undeva acum o vezi iar cocotata peste tot, se suie pe scaune in picioare de ma ia cu lesin, de pe scaun pe masuta, de pe masuta pe pat (sau pe langa pat), scoate mereu stecherele din priza (pe unde le gaseste ca foarte multe sunt ascunse), se urca pe biblioteca tinandu-se de televizor, scoate toti pampersii din punga/dulap si ii imprastie prin casa, imi cara toti papucii in camera la ea si le scoate sireturile sau se joaca cu scaii, trage si scoate toate cablurile prinse de pereti, si muuuulte alte traznai pe care nu mi le aduc aminte la ora asta

in alta ordine de idei, ma bucur ca Ana s-a reglat cu kk , iar cu laptele , habar n'am daca e normal sau nu, tre sa ma documentez "oleaca"

acu' chiar am fugit la nani ca ma uit la tastatura printre dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

uf, ce bine ca reusesc si eu sa scriu cate ceva. Atatea vesti bune au fost aici! Ma bucur ca rechinasa va avea surioara, asa cum a vrut mult Licurici si m-am bucurat mult si de vestile de la Chiajna. Raluci, poate bb mic se naste in decembrie, ca si eu tot prin perioada asta (mijlocul lui aprilie) am vazut dublu in fata ochilor
Sunt tare emotionata cand vad semnaturile gravidutelor noastre, ce repede creste numarul saptamanilor! Dankutza si Ramonika, va tin si voua pumnii.

Bravo lui R pt asemenea implicare, e rar zilele astea.

Imi pare rau sa aud de fundulete iritate la David si Santi, chiar ma intreb care o fi factorul generator de asemenea iritatii. La noi cea mai urata iritatie de pana acum a trecut cu violet de gentiana, dar nu a fost nici pe departe ca a baietilor sau ca a Sabinutei.

M-a intrebat Dankutza cum fac checul, iata cum: 2 galbenusuri amestecate cu 1 lingura de sirop de agave si 1/3 pahar mic de ulei,astea toate amestecate cu faina integrala pana a rezultat un amestec mai vartos, apoi am adugat 2 albusuri spuma si am turnat intr-o tavita. In jumatate am pus si niste praf de roscove, ca sa iasa in 2 culori, dar cum faina era neagra, a iesit checul maro si maro inchis . Am mai pus cateva stafide pe acolo, ca sa aiba Ana ce pescui amuzata la ora mesei. Totul la cuptor, cam 20-30 min, depinde de cum incalzeste cuptorul. A, da, am pus si un varf de lgta de praf de copt, dar am o banuiala ca puteam sa nu pun, cred ca data viitoare incerc fara.

Despre gradinite, am ajuns si eu in faza asta, pt la toamna. Am inspectat cele 2 din cartier, una nu mi-a palcut, dar cea vazuta azi a fost mai ok. Fetele care au facut mai mult casting de gradinite, ce intrebari si ce informatii mai cereti, m-ar ajuta niste sugestii. Eu am intrebat de program de activitati-somn-masa, mancare, nr de persoane de ingrijire la grupa de copii, cat de multi copii sunt intr-o grupa, despre pampers/olita si cam atat. Voi despre ce mai discutati cand vizitati gradinite?

Sunt tare incantata ca Diana s-a adaptat bine in Germania si acum are din nou timp sa ne scrie, frumos si util ca intotdeauna. Pupici muschetarilor.

stiu ca iar am uitat sa nominalizez multe dintre voi, dar e de la graba.

Despre Ana: tot de manuta merge, insa e in mare verva cu vorbitul, spune multe pe limba ei, un dga-dga-dga pe multe tonuri. Suzeta e la loc de cinste, eu ii pun 2-3 in patut, sa se serveasca linistita. Adormitul se petrece in 30min-1h, cu mine in camera, stand langa patut si, deseori, imi solicita sa o mangai pe cap sau pe spate. Am citit ca nu e bine asa (Anne Bacus), asa ca voi incerca metode calme si fff lente de renuntare la mangaiat si, incet-incet, la stat cu ea in camera pana adoarme. Anne Bacus prezinta in cartea ei si metode mai radicale, motiv pt care am scos-o din topul preferintelor mele . Cu somnul de peste zi, am revenit la 2 somnuri/zi ca nu mergea bine treaba cu unul singur, incepuse sa doarma tot mai putin si peste zi, dar si peste noapte si compensa asta cu niste ore in plus de maraiala si indispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara si de la noi,
Eu sunt franta.Mai am putina treaba si ma duc la nani.
Raluci mii de scuze.Acum am vazut ca am scris 5 in loc de 6.
Daca nu ai nevoie de ei mi-i dai inapoi si ma descurc eu ce fac cu ei.
Chiar imi pare rau.Am scris aiurea.
In alta ordine de idei arati foarte bine si inca se vede o silueta zvelta.Asteptam sa se vada burtica.
Licurici vazut frumusete de palarie facuta pentru bubu.Ai talent mami.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

rise and shine everyone
hai, ca e gata
bine, hai sa zicem ca e sambata azi si va mai las sa leneviti putin

week-end placut la toata lumea

ps: cum a aparut o raza de soare, cum mi s-a schimbat starea de spirit

Mergi la inceput