Aspirante optimiste>20ani Felicitari dianalaura !
Raspunsuri - Pagina 9
dianalaura spune:
Haideti ca mi-am schimbat si semnatura, ca sa fie de bun augur. Mihaela, la 4 saptamani se poate vadea sarcina cu sonda. Dar bebeul meu intarzie (probabil e fetita, si se lasa asteptata de pe acum)
diana 4+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianalaura Haideti ca mi-am schimbat si semnatura, ca sa fie de bun augur. Mihaela, la 4 saptamani se poate vadea sarcina cu sonda. Dar bebeul meu intarzie (probabil e fetita, si se lasa asteptata de pe acum) diana 4+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007 www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com Torturi |
Diana eu stiu ca se vede la 4 saptamani dupa ovulatie dar nu te contrazic poate doctorita ta stie mai bine.
Ce frumos ar fi sa fie fetita, sa iti ajute DD sa fiti sanatosi si sa fie bine.
dianalaura spune:
Multumesc Mihaela! Si eu sper sa fie fetita, imi doresc enorm...nu m-am vazut niciodata mama de baieti, dar iata ca reusesc, si peste o luna face puiul meu 4 ani!
diana 4+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
Mihaelafalt spune:
Diana cu ce te ocupi si tu ai facut torturile alea? Sunt super si mie imi place foarte mult sa gatesc dar din nefericire cand vreau sa fac o prajitura ceva mai bun atunci o dau peste cap.Felicitari ai un baietel minunat.
Mihaelafalt spune:
Mai fetelor dar unde sunteti? Ati intarziat deja la apelul de dimineata.
Nu a ajuns inca mirosul de cafea la voi? Atunci pun sa fac alta proaspata poate cu asta va trezesc.
Monique77 spune:
buna dimineata fetele dragele!
Declar ZIUA 1
dar asta e...
vroiam sa va intreb
vreu sa imi fac cateva analize hormonale
analizele pe care ar trebuis a le fac in ziua 3, pot sa le fac in ziua 2?
pentru ca azi e joi, maine-i vineri si ziua 3 ar fi sambata
si mi le faceam la o amica la un laborator, si nu e sambata acolo
are ceva? daca le fac in ziua 2?
in rest,
va astept la cafea
mirunita1983 spune:
citat din mesajul lui Monique77 buna dimineata fetele dragele! Declar ZIUA 1 dar asta e... vroiam sa va intreb vreu sa imi fac cateva analize hormonale analizele pe care ar trebuis a le fac in ziua 3, pot sa le fac in ziua 2? pentru ca azi e joi, maine-i vineri si ziua 3 ar fi sambata si mi le faceam la o amica la un laborator, si nu e sambata acolo are ceva? daca le fac in ziua 2? in rest, va astept la cafea |
si eu Moni tot z 1 eu cind am facut analizele z 3 era duminica si doctorul mi-a zis ca e ok daca le fac in z 4 banuiesc ca e ok si z 2 o sa iti mai zica si fetele
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Monique77 buna dimineata fetele dragele! Declar ZIUA 1 dar asta e... vroiam sa va intreb vreu sa imi fac cateva analize hormonale analizele pe care ar trebuis a le fac in ziua 3, pot sa le fac in ziua 2? pentru ca azi e joi, maine-i vineri si ziua 3 ar fi sambata si mi le faceam la o amica la un laborator, si nu e sambata acolo are ceva? daca le fac in ziua 2? in rest, va astept la cafea |
Inseamna ca a ajuns mirosul de cafea la voi, ce ma bucur ca am fost de folos.
Moni imi pare rau de ziua 1, totusi sa fii cu speranta ca exista o noua luna si o noua sansa.De analiza nu stiu exact ce sa zic ca eu nu am facut, asteapta un pic si o sa intre cineva care stie si o sa iti spuna.
lucianamoga spune:
Neata si de la mine
Mersi de cafea
Eu declar z2
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!