Aspirante optimiste>20ani Felicitari dianalaura !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Sa fie un capitol plin de gravidute si sa plece vremea asta urata de afara ca m-am saturat ca sa nu mai zic ca nici nu vreau sa ma gandesc cat vine gazul iarasi. Sotul meu a inchis centrala aseara ca a zis ca doar el nu o sa plateasca caldura si in luna mai.

Mihaela, si la noi vine gazul foarte mult. Acum vreo saptamana mi-a venit factura compusa din regularizarea pe ianuarie si februarie plus citirea pe juma de martie 5 milioane si ceva!!! In conditiile in care dimineata pun pe 18.5 grade si o schimb pe 20 doar seara, pe la 9, cand ajungem acasa!!!
Fetelor, eu nu mai am rabdare..am sunat mai devreme la laborator, inca nu era gata analiza...am sa sun pe la 6 fara un sfert, sper sa fie gata pana atunci.
Imi dati si mie parola pe PM de la picasa?

diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

executat!

2011 imi va aduce bebe mic!
cu ajutorul lui DD o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Merci!
Ma pun sa matur si sa spal pe jos, poate nu imi mai vine nici un client pana inchid.
Va tin la curent cu rezultatul la hcg.

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Mada
teoretic eu maine pot sa incep sa ma testez..
dar ma cam doare burta si presimt niste uratzi pe cap cel tarziu maine
insa nu ma doare capul...ce-o fi..
nici coshuri n-am inca...

sa vedem...
dupa cum imi e norocul cred ca mai stau o tura pe bara
dar maine cred ca am abia 12 sau 13 zile de faza luteala
sa vedem...
nush' daca am curaj sa ma testez....

Moni mie primul test pozitivat a fost Z9 dpo...L'am facut, era negativ dupa 5 minute, dupa vreo 20 de minute ma mai uita la el si aparuse o liniuta, a o liniuta de ma intrebam daca o vad pt ca vreau sa o vad..Ideea e ca pe cutia de teste spunea ca e posibil ca pe un test negativ sa apara o liniuta dupa o jumatate de ora, dar nue e valabila. Urmatorul test unde a fost un pic mai clar a fost Z11.
Eu zic ca maine poti sa iti fac un test. Iar in legatura cu simptomele eu zic sa nu te alarmezi, eu luna trecuta aveam toate simptomele din lume inainte sa imi vina rusii Iar luna asta azi e prima oara cand n'am facut pipi pe un test de dimineata sa verific daca inca sunt gravi...Nu am nici un simptom...Parca acum dupa amiaza au inceput sa mi se cam baloneze sanii..
Eu in tot cazul iti tin pumnii!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Mada
teoretic eu maine pot sa incep sa ma testez..
dar ma cam doare burta si presimt niste uratzi pe cap cel tarziu maine
insa nu ma doare capul...ce-o fi..
nici coshuri n-am inca...

sa vedem...
dupa cum imi e norocul cred ca mai stau o tura pe bara
dar maine cred ca am abia 12 sau 13 zile de faza luteala
sa vedem...
nush' daca am curaj sa ma testez....

Moni mie primul test pozitivat a fost Z9 dpo...L'am facut, era negativ dupa 5 minute, dupa vreo 20 de minute ma mai uita la el si aparuse o liniuta, a o liniuta de ma intrebam daca o vad pt ca vreau sa o vad..Ideea e ca pe cutia de teste spunea ca e posibil ca pe un test negativ sa apara o liniuta dupa o jumatate de ora, dar nue e valabila. Urmatorul test unde a fost un pic mai clar a fost Z11.
Eu zic ca maine poti sa iti fac un test. Iar in legatura cu simptomele eu zic sa nu te alarmezi, eu luna trecuta aveam toate simptomele din lume inainte sa imi vina rusii Iar luna asta azi e prima oara cand n'am facut pipi pe un test de dimineata sa verific daca inca sunt gravi...Nu am nici un simptom...Parca acum dupa amiaza au inceput sa mi se cam baloneze sanii..
Eu in tot cazul iti tin pumnii!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+

moama ce mi-ar placea si mie sa mi se baloneze iar sanii...
cat despre test de gravideala...am senzatia ca e imposibil sa vad un test al meu cu 2 liniute
atat mi se parede greu de realizat...
tu zici ca dupa 5 minute era doar o linie si deloc deloc a doua? si apoi a aparut? cat de vaga era?

Mergi la inceput

Moni era asa de vaga ca m'am uitat in oglinda sa vad daca nu mi'au iesit ochii de orbite cautand'o ..era o umbra...vedeai intr'un fel locul unde ar trebui sa apara o linie Nu stiu daca poti sa m'ntelegi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

eu te inteleg mada ce zici
asa am vazut-o si eu luna trecuta
acum as vrea sa cred ca totul a fost in mintea mea si de fapt liniutza nu a existat, asa pot trece mult mai usor peste ce s-a intamplat

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Moni era asa de vaga ca m'am uitat in oglinda sa vad daca nu mi'au iesit ochii de orbite cautand'o ..era o umbra...vedeai intr'un fel locul unde ar trebui sa apara o linie Nu stiu daca poti sa m'ntelegi...

cred ca da...ca si eu ma chiorasc uneori la betisorul ala dar degeaba pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Tu fete, am nevoie de ajutor urgent! Mi-a iesit HCG 136.88. E de bine? La 4 saptamani cat am eu zicea persoana de la telefon ca ar trebui sa fie o mie si ceva...si sa repet peste 2 zile testul sa vedem daca s-au dublat valorile.
Voi ce stiti? Lorena, tu ai lucrat parca la alborator, ce poti sa imi zici? Daca e de bine, sincer nu as mai da inca 55 de lei pe inca o analiza.

Torturi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Tu fete, am nevoie de ajutor urgent! Mi-a iesit HCG 136.88. E de bine? La 4 saptamani cat am eu zicea persoana de la telefon ca ar trebui sa fie o mie si ceva...si sa repet peste 2 zile testul sa vedem daca s-au dublat valorile.
Voi ce stiti? Lorena, tu ai lucrat parca la alborator, ce poti sa imi zici? Daca e de bine, sincer nu as mai da inca 55 de lei pe inca o analiza.

Torturi

Diana eu luni Z13 DPO am avut 193.. Eu cred ca e ok valoare ta la 4 sapt, poate a inteles 4 sapt DPO...
Cauta pe google ca eu gasisem un tabel unde sunt bine explicate toate valorile pe saptamani/zile..

Mergi la inceput