Aspirante optimiste>20ani Felicitari dianalaura !
Raspunsuri - Pagina 4
luiza77 spune:
Diana este bine nu iti face griji...uite un tabel cu valorile
3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
5 weeks LMP: 18 - 7,340 mIU/ml
6 weeks LMP: 1,080 - 56,500 mIU/ml
7 - 8 weeks LMP: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9 - 12 weeks LMP: 25,700 - 288,000 mIU/ml
13 - 16 weeks LMP: 13,300 - 254,000 mIU/ml
17 - 24 weeks LMP: 4,060 - 165,400 mIU/ml
25 - 40 weeks LMP: 3,640 - 117,000 mIU/ml
Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml
Postmenopausal females: <9.5 mIU/ml
31+ cu Matei
AMR 8 saptamani pana la marea intalnire.
dianalaura spune:
Merci fetelor, m-am mai linistit...dupa cum vad eu din tabel, asa o fi inteles gresit la telefon, ca eu am zis 4 saptamani, dar la 6 saptamani (2+4) sunt valorile de o mie si ceva cum zicea ea...
Acum merg acasa, o sa o sun si pe doctorita sa o intreb cand sa ma duc la ecograf, acum nu se vede nimic inca.
diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianalaura Merci fetelor, m-am mai linistit...dupa cum vad eu din tabel, asa o fi inteles gresit la telefon, ca eu am zis 4 saptamani, dar la 6 saptamani (2+4) sunt valorile de o mie si ceva cum zicea ea... Acum merg acasa, o sa o sun si pe doctorita sa o intreb cand sa ma duc la ecograf, acum nu se vede nimic inca. diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007 www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com Torturi |
diana,felicitari!si nu iti ramane decat sa schimbi semnatura!
2011 imi va aduce bebe mic!
cu ajutorul lui DD o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
ingeras2007 spune:
fetele am facut modificari in prima pagina
am o mare rugaminte la voi:
cine nu se regaseste in listuta sau am sters ceva va rog sa-mi spuneti ce mai trebuie sau vreti sa adaug
Katy82 spune:
Buna fetele. V-am spus ca ma duc la doctor pentru tusea mea seaca. Se pare ca nu exista medicament care sa mearga in timpul sarcinii pt asa ceva, asa ca mai bine nu mai iau nimic. pana de Paste aflu si cum stau desi eu banuiesc ovulatia in Z12 deci as fi Z8 DPO. Nu ma risc fetelor, nu mi-as irta-o niciodata daca bebe ar pati ceva din cauza mea. Nu va spun ca ieri mi s-a parut ca vad o mica pata de sg pe chilot, scuzati detaliile, posibil sa fi fost doar in mintea mea, dar nu ma risc. Si azi ca simt o piscatura in burtica. Dar la cate pastile am luat e posibil sa fie si stomacul. Eu saptamana viitoare sunt la tara toata sapt., asa ca daca imi intarzie o sa fac test cand o sa ma intorc acasa, adica pe 25. Sper sa vina si la noi ieurasul cu II. Si daca nu vine asta e, o noua luna, o noua sansa. Oricum l-a mine 25 e deja intarziere de cateva zile, in conditiile in care mie imi vine pana in Z30 maxim.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
„la mine” scuzati greseala gramaticala.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
lorena_86 spune:
diana, mai mult ca sigur fetele de la laborator au inteles ca ai 4 saptamani de sarcina gestationala, adica 4 sapt de la fecundare si 6 saptamani cum zicem nou de la prima zi a cm
e foarte buna valoarea, stai linistita
esti gravidutza cu acte in regula
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele. V-am spus ca ma duc la doctor pentru tusea mea seaca. Se pare ca nu exista medicament care sa mearga in timpul sarcinii pt asa ceva, asa ca mai bine nu mai iau nimic. pana de Paste aflu si cum stau desi eu banuiesc ovulatia in Z12 deci as fi Z8 DPO. Nu ma risc fetelor, nu mi-as irta-o niciodata daca bebe ar pati ceva din cauza mea. Nu va spun ca ieri mi s-a parut ca vad o mica pata de sg pe chilot, scuzati detaliile, posibil sa fi fost doar in mintea mea, dar nu ma risc. Si azi ca simt o piscatura in burtica. Dar la cate pastile am luat e posibil sa fie si stomacul. Eu saptamana viitoare sunt la tara toata sapt., asa ca daca imi intarzie o sa fac test cand o sa ma intorc acasa, adica pe 25. Sper sa vina si la noi ieurasul cu II. Si daca nu vine asta e, o noua luna, o noua sansa. Oricum l-a mine 25 e deja intarziere de cateva zile, in conditiile in care mie imi vine pana in Z30 maxim. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Katy sper sa iti aduca iepurasul cadoul mult dorit!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+
lorena_86 spune:
cami, nu vrei tu sa mai steri si pe aici....de decat o propunere....
Doamne ajuta!
Lista aspirantelor optimiste care neaparat vor deveni mamici:
In continuare aspirante optimiste:
alina_loca, anemi_b, anne`mary, ang_21_costi, Ankcta , bibitica20, Bob Pixel, bradraisa, camcris, camrynna, Cinezee, cora79, cos_minutza, Cris_25, CrisaS, cixinica, Danuta2783, Deeva73, DenyAnd, didi32, doula, draguta, elena.togan , gabyv, gogosar, Katy82, kitty-27, lary74 , lorena_86, lucianamoga, mada86, Mihaelafalt, mikado, mirunita1983, Monique77, nerama, nouasnrs, oanab04, PaulaFrida, RaluCris, ramayanaa, roxy@vasi, Ruxandrab, sarah_78, sarah199065, SimonaS81, sophia_m, sorinake, SS_Tzuky
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen