Mar-Apr (205) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

giulia- mersi pt raspuns...vad ca ai nascut la o zi dupa mine....si esti la fel cu lohiile...deci ar trebui sa nu ma ingrijorez
azi face micuta ta 2 saptamani asa ca...la mai multe!!!! :)

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

antquess durerea in partea dreapta este de la constipatie, trebuie sa iesi afara, balonarea tot de acolo vine; pune-ti un supozitor ceva nu e bine sa stai mult cu toxine in corp; pe mine lohiile m-au tinut la theo in jur de 6-7 saptamani, ma saturasem pana in gat de ele, dar nu erau rosii,erau galbui, ceva de genul;

38+ Mami de Theo, 12.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

nilufera- multumesc mult pt raspuns...chiar o sa ma duc acum sa bag un supozitor..poate rezolv problema pt ca durerea e tare neplacuta....

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

neata fetele!

am aparut si eu

ma duc sa citesc din urma si revin

37 +

AMR MAXIM 13 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Madutza...nu stiu ce sa zic cu regimul...Mie mi se pare prea devreme si acum ca are 6 sapt...numai ca asta e nu ma suport asa si am zis ca 2 sapt n-o fi foc.
lapticul nu e modificat...
Eu nu-l scot afara azi si miine, am inteles ca de sambata se mai indreapta...E si vant, aia-i problema nasoala...
Persi, super ca ai atata laptic..nu tb sa mai bei dc ai atat...
Antguess, eu am avut lohii pana acum, galbui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

i'm back si cu temele facute

ally - sunt sigura ca te vei descurca

strumph - ma bucur ca Sophia a fost cumintica la plimbare, ca ai reusit sa te odihnesti outin si ca esti bine cu taietura; sper doar sa vina si mai mult laptic si sa fie totul ok

simona - si multumesc de majorete... poate asa se hotaraste si fata mea sa scoata nasucul...desi dupa cat de vioaie este, tare-i mai place in burta la mami

anaxena - din cate spui aveti deja un program foarte bine organizat.felicitari!

nilufera - si tu brutus??? vreti sa raman chiar singura nenascuta?

ailed - la multi ani Andrei si tin pumnii pentru azi la doctor

persi - ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui despre voi, ca ai laptic si sunteti bine

lauriciu - putere multa mamico!!!gandeste-te la comoara ta!

giuliaa, antguess

vad ca lalely a avut gura aurita cu operatia...

cam atat pentru acum...vad ca m-am apucat si eu de romane...

va pup pe toate mamici si burtici

37 +

AMR MAXIM 12 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

am intrat sa vad daca a nascut lalely si vad ca abia maine. ce bine era sa fie azi, asa mult astepta.
hai lalely, nastere usoara, imediat il tii pe bebe David in brate

strumphitza ma bucur ca esti mai bine. cu sanul nu stiu ce sa-ti zic de ce iese lapticul mai greu. poate n-ai canalele desfundate bine ? ca alta explicatie nu vad.

lauriciu te rog sa faci cumva sa iesi din starea asta. stiu ca este usor de zis dar trebuie, fa asta pentru bebe care are mare nevoie de tine. mananca bine, hidrateaza-te si ai grija de tine. si cel mai bine ar fi sa fie zilnic cineva cu tine. sa mai intri sa vorbesti cu noi.

antguess si eu la fel patesc ...cum o laud pe bebelina ca este cuminte cum atunci face scandal, zici ca stie ca o laud

persi ma bucur ca ai laptic. parca tu intrebai de ceai. eu cred ca mai poti bea ceai dar nu chiar asa de mult. eu mai imi fac dar nu ca la inceput 2 litri. imi fac cam 1 litru pe zi si cateodata nici nu-l beau tot. daca ai laptic mult cred ca nu conteaza daca nu-l mai bei

simona da pai si a mea face normal caca , ca pana acum, nu este constipata clar. dar nu stiam de ce n-a mai facut asa des intr-o zi si facea si asa putin, ma gandeam ca oi fi mancat eu ceva....
eee...dar a facut pana la urma ieri, azi noapte si azi dimineata, asa ca m-am linistit.

giuliaa picaturile se dau inainte de masa, parca asa stiam. eu asa le dadeam si apoi ii dadeam sa pape.

ioanna tu esti ultima pe lista la nascare? acum am vazut ca tu ar trebui sa nasti chiar de Pasti

noi am dormit t[are bine iar, ne-am trezit doar la 3.30 pentru schimbat si papica si am adormit la loc pana la 8.30.
cred ca ceaiul alinan este bun ca de ieri de cand i l-am dat doarme asa linistita. doar aseara la ora 20.30 cam asa au inceput putin colicii dar au tinut putin nu ca pana acum,si plans mai putin.

dar faza cu : se da ceaiul intre mese.... pai cum sa i-l dau daca ea doarme de la masa trecuta? cum sa i-l dau intre mese? doar n-o s-o trezesc....

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza ce dulce este Sophia, ce imi plac costumasele acelea cu tot cu manusite

persi am vazut acum si bebele tau scump si dulce

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

am vazut poze cu bebei minunati!
roxy mi e greu tare,incerc sa ma controlez dar nu reusesc,cred ca are legatura si cu perioada asta post natala,oricat as incerca sa gandecs pozitiv nu mi iese...sincer si astept sa vina cineva la mine...pe mama saraca am tot cheato,dar are si ea treburi de fcautnu poate ramane cu mine tot timpul...ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa ma linistesc

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu de ieri am renuntat la dulciuri, in special ciocolata, si vad ca M doarme mult mai bine, adica iar nu se mai trezeste noaptea. In schimb m- a disperat cu adormitul, vrea numai in brate iar ziua nu e chip sa doarma altfel.

Lalely, nastere usoara, iubita!

Cand citesc cum se descurca Anaxena, ma vad pe mine in Is cu A. De luna viitoare o sa fiu la dublu.

Strumph, sfatul meu este sa o pui pe Sophia intotdeauna sa suga mai intai din sanul drept. Si la mine e laptic mai putin in ala, nu esti singura , insa nu ma las, mai intai la ala este pusa M dupa care la stangul din care galgaie. si nu te mai mulge ca in felul asta secreti mai mult decat este cererea. Daca nu te mai mulgi o sa ajungi sa ai exact cat mananca printzesa. Pe cel muls sa il pui la congelator, vezi ca sunt pungi speciale Lansinoh mother, ca nu se stie vreodata daca iei medicamente sau pleci undeva, sa aiba printesa.. Cand se lupta cu sanii e posibil sa curga prea tare si sa se inece, de- aia nu vrea si il scoate, il apuca iar si se enerveaza. Incearca sa mulgi tu un pic inainte sa o pui pe ea la san.

Deea, poate micutza ta are afte si o deranjeaza candsuge, de- aia refuza lapticul. Incearca sa cureti guritza cu glicerina. Zic si eu.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput