Mar-Apr (205) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

persi, foarte bine ai facut ca nu ai mai baut ceai. si eu la fel, am baut in maternitate si apoi nu a mai fost nevoie. am lapte suficient si nu am facut febra laptelui. stii ca noi am nascut in aceeasi zi la municipal, prin cezariana? am incercat sa te caut in zilele urmatoare, la lauzie 1, dar nu erai acolo , probabil erai la alta sectie.

antguess
, nici eu nu am scapat. 2 zile nu am avut deloc colorat si azi m-am trezit iar...

laurici
, e si normal sa slabesti de suparare, plus lauzie. incearca sa iei niste vitamine, in special magneziu cu b6, iti face bine si la psihic, te ajuta sa dormi. oricum, vitaminele sunt recomandate in lauzie la fel de mult ca in sarcina. bebe tb sa ia minim 700gr in prima luna.

giuliaa
, majoritatea picaturilor se dau inainte de masa. dar probabil scrie pe prospect, nu?

simo, si mie mi se pare un pic devreme cu regimul. poate ar tb sa astept pana dupa pasti...sa pap si eu pasca buna-buna. am o reteta excelenta, fara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata fetele

ioanna tu esti ultima pe lista la nascare? acum am vazut ca tu ar trebui sa nasti chiar de Pasti

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy, asa e... eu sunt inchizatoarea de odisee, sa zicem asa
iesri am fost mai mult decat disperata ca trebuie sa nasc fix in perioada cu pastele... mi-am facut o mie de ganduri ca pleaca dr in concediu si am umflat ochii de plans
cand m-am linistit, am vb cu dr, mi-a zis ca nu pleaca decat la sfarsitul lunii si sa ma duc luni la control sa vada ce face "domnul col"...
asa ca m-am mai linistit
dau vina pe ultimii hormoni ai sarcinii

ma bucur ca va merge bine cu ceaiul si ca ati dormit bine azi-noapte
multi

37 +

AMR MAXIM 12 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Felicitari Alina06! Bine ai venit pe lume bb Luca Marian!

Hai Lalely! Te asteptam bb David sa umpli viata de bucurie parintilor tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

SIMONA-mersi pt raspuns
roxy- eu m-am lamurit NU O MAI LAUD
ioana si pt tine:)

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Salutare mamici si burtici ..long time no see..

Nu am mai intrat demult pentru ca nu am avut timp.
Bebe e bine doarme si papa si se joaca cu mami. A luat f bine in greutate, la 45 de zile de la nastere avea 5,100 kg. Zic eu ca e bine avand in vedere ca manaca doar titi . Vroiam sa va zic ca cresterea de 750gr min in prima luna se raporteaza la greutatea de la nastere si nu la cea cu care ai iesit din spital..asa mi-a zis pediatrul.
In sfarsit am scapat de uratul de icter, care a cedat cu pastilute pana la urma. Colici nu a mai avut, in afara de cele 3-4 creize de acum 2 sapt nu a mai avut nimic. Bine ii dau Colief in continuare o data in zi..e scump da ce nu facem noi pentru linistea micutului .

Ne pregatim de botez, am vrut pe 7 Mai dar rest la care doream era ocupat, a.i am mutat pe 14. Ma tot gandesc sa fac eu invitatiile (deh..am facut la multa lume si la al meu sa nu fac) dar nu prea am timp..
Si acum despre mine..m-am apucat de un semi Montignac adaptat de mine. Nu mananc dulce, paine mananc doar o felie integrala dimineata, macanc fierturi, nu asociez carne cu cartofi si manac mult multe mere si portocale, aa si iaurt si beau apa cam 2 litri. De luni pana azi am dat un kil jumate..in schimb observ ca acum bebe suge din ambii sani..nu se mai satura doar cu unul..o sa mai beau niste ceaiuri.

Ieri Edutu nu a dormit de la 12 ziua pana la 11 noaptea, n-a plans deloc, incerca sa adorma si dupa 10 min se trezea..nu stiu ce-o fi fost cu el, aa si m-a supt cam toata ziua din ambii sani..

De bubite de pe fata am scapat cu gel si crema de la Bioderma s.n Attoderm, este f f buna. Am fost la medic si mi-a zis ca are dermatita seboreica (maj bebeilor fac cica, avea niste cojite galbene in sprancene si pe urechiuse) si mi-a recomandat exact ce luasem eu (creme de mai sus) plus o emulsie Oilatum emollient care se pune in apa de baita si hidrateaza f bine pielicica lor, creand un filtru care nu mai permite apei din tesuturi sa se evapore.

Felicitari tuturor mamicilor care au nascut de cand n-am mai intrat eu

Cam atat despre noi..

Mergi la inceput

Am si eu o serie de intrebari legate de indemnizatie:
- ce acte se depun si unde
- cand se depune dosarul in conditiile in care eu termin concediul la sf lui aprilie?
- ati trimis cerere la angajator ca vreti sa intrati in concediul de crestere copil pe per de..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

madutza- vad ca si tu ai nascut la o zi dupa mine.....m-am mai linistit acum...ca vad ca si voi cele care ati nascut cam odata cu mine mai aveti lohii....eu cu dani am avut 3 luni sangerari dar din cauza pastilelor anticonceptionale pe care mi le-a recomandat dr cu care am nascut....si nu mai tin minte exact cand s-au oprit lohiile si cand a venit ciclu

happiness- si eu am renuntal la ciocolata ca devenisem nebuna..imi adusese sora-mea cateva cutii din elvetia...si am mancat muuuulta...si ieri le-am aruncat..pe jumatate mancate...am zis sa arunc ispita:))

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Madutza eu am luat Bonnisan ca asta aveau si in spital si pe prospect scrie doar ca se da de 3 ori pe zi cantitatea X dar nu mentioneaza momentul cand se da. Merci de raspunsuri.
Dorinut@ nu stiu sa iti raspund. La mine se ocupa contabila de tot si nu am habar ce trebuie facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

[quote]citat din mesajul lui dorinut@

Am si eu o serie de intrebari legate de indemnizatie:
- ce acte se depun si unde
- cand se depune dosarul in conditiile in care eu termin concediul la sf lui aprilie?
- ati trimis cerere la angajator ca vreti sa intrati in concediul de crestere copil pe per de..?

http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49
aici ai un link de la sectorul 6 cu tot ce iti trebuie, inclusiv documentele; te duci la agentia de care apartii; si da, la serviciu trebuie sa faci o cerere, vorbeste cu contabilitatea sau resursele umane sa iti dea un formular si tu doar sa semnezi;

38+ Mami de Theo, 12.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Fetelor avem si noi o problemuta...de ieri seara de dupa baita ne-au aparut niste bubite pe frunte cam multe...oare cu ce sa dam sa treaca???
Roxi,parca printesa ta a avut asa ceva...cu ce ati scapat de ele?
Madutza,da stiu ca am nascut in aceeasi zi,mi-a zis Lalely.

fericita de Radu Andrei

Mergi la inceput