Mar-Apr (205) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

eu chiar citisem de stocarea laptelui si scria ca neaparat se pune in sticla sau pungi , deci nu in plastic. asa ca daca il pun in sticla ce are?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy vezi ca au de la avent niste paharele speciale in care sa pastrezi laptele si se vand capacele separat la ele!

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

happiness biberon medela am , de la pompa il am si in plus am cumparat unul care imita tata ca si cum ar trage din san, cred ca stii despre ce vb, mi se pare ca ai spus ca ai si tu, calma parca se numeste. acum incerc sa mulg sanul stang cel cu probleme, abia ies cateva picaturi, acum vreo 4zile in urma din asta curgea valuri eu o sa ma mulg sa ii dau lapticul meu dar daca nici la pompa nu iese destul cat sa se sature la o masa ce sa fac ? plange de foame de imi vine sa imi iau lumea in cap .... sunt deja foarte foarte obosita, suparata si stiu ca asta nu ajuta, dar cum as putea iesi din cercul asta vicios ?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gimihaela

strumphita, am avut acceasi problema cu sanul drept, nu iesea nimic si era tare ca piatra, plus durerea, iar david nici nu se atingea de el ca nu putea prinde (se uscase pielea foarte tare,era ca o coaja. La mine a dat rezultate doar prosopul imbibat in apa foarte calda, fierbinte chiar, cat suporti si pus pe san si dusurile fierbinti pe san, plus pompa si mult mult garmastan. asta am facut vreo doua trei zile dupa care sanul si/a revenit cat de cat.Acum, dupa doua luni jumate este sanul pe care david chir il prefera, desi pana acum manca mai mult de la celalat.
In legatura cu refuzul sanului am observat ca e mai usor sa/i bag tzitzi in gura lui david cand e semiadormit si nu prea stie el ce si cum.

mamica lui DAVID ALEXANDRU 01.02.2011

o sa incerc si asa cum spui tu, le incerc pe toate numa sa iasa lapte destul si sa accepte iar tzatza piscoata asta mica care imi pune nervii pe moate

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

ioana ma simt cam la fel ca ieri si in plus ma dor picioarele de simt ca mi se desprind din incheieturi, de abia pot sa merg
Am fost si la dr azi, a zis ca am colul sters si intredeschis deci ma astept sa pierd dopul zilele astea...nici nu stiu daca sa il aduc pe Theo acasa, imi e dor de el dar daca ma apuca mai am si grija lui...tu unde nasti?

hai Lalely!!! nu stiu sa pun motate

38+ Mami de Theo, 12.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish si cati ml au ? sa nu fie chiar mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

roxy vezi pe www.wonderbaby.ro ca au si aici tot felul de recipienti si preturile mi se par ok. eu chiar acum vreau sa comand o perna din aceea de pui apa calda in ea..stiu ca am avut la primul copil si l-a ajutat mult seara cand avea colici...

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy au 220ml! am dat parca 30 lei pe 7 pahare si pe capace

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

happiness stiu ca tu ziceai ceva de niste pungi pentru pastrarea laptelui la congelator. eu nu stiu daca am de unde sa le iau ca nu sunt magazine Mothercare sau altele de care ziceati voi.
oare daca pun laptele in sticla de prigat de 330 ml, sterilizata, normal, are ceva?

Roxy, indicat e sa pui cantit mica, exact cat bea bb la o masa, ca daca e decongelat pe urma ce ramane il arunci si e pacat. Au si Avent pungi speciale.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumph, bea ceaiuri de lactatie si mulge la 3 ore regulat. Sigur iese. Dacacetensionat, maseaza si cum prinzi un canal, ramai cu mana pe el si mulge pana nu mai iese. Intelegi ceva?

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput