Mar-Apr (205) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Ioana mai bucura-te de gustul cafelei pana mai poi. Cel putin eu de cand am nascut doar 2 cafele am baut si am vazut ca nu au avut un efect prea bun asupra lactatiei si parca si bebe a fost mai agitat, deci cred ca de acum inainte cateva luni o voi scoate din meniu.
Inca un pic mai ai cu burtica si vine bebe. O sa fie bine cu nasterea, lasa ca vezi tu. Nu te mai stresi, doar nu se inchid spitalele de sarbatori si ai vazut ca medicul tau nu pleaca.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

felicitas si multumesc de incurajari;

referitor la cafea, eu sper din suflet sa reusesc si cat alaptez sa beau macar una mica; am tensiunea foarte mica de obicei si simt ca imi explodeaza capul, dimineata abia il ridic dupa perna. ca dupa o betie crunta

si cu nascutul, eram tare stresata ca eu tin mortis sa nasc cu dr care m-a urmarit; mi se pare un doctor profesionist si am mare incredere in el,dar mai ales este un OM cu care poti discuta

37 +

AMR MAXIM 11 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

hai lalely

strumphitza offf...dar de ce sa nu vrea titi oare? vezi, eu v-am zis ...ce atatea suzete si biberoane, noua ne-a zis clar din maternitate, daca se poate fara suzeta, si biberon cat mai putin ca imediat se invata. bine, nu toti copii sunt la fel.
nu stiu ce ai putea sa faci dar decat sa-i dai lapte praf mai bine mulge-te tu, cat iese si ii dai si daca mai este nevoie ii dai si lapte praf dupa. sa nu te dai batuta asa usor, mai insista cu titi.

madutza multa sanatate matusii tale, sa fie bine. si tu ai grija de tine, poate ai anemie ceva, daca zici ca si ametesti. sau poate oboseala.

stefy imi pare rau ca sunteti cu colici. si noi mai avem dar de cand ii dau ceaiul alinan este mult mai bine. seara plange putin de tot, se chirceste putin si gata, adoarme.

simona pai tu esti o norocoasa, toti cei 3 copii fara colici....

felicitas tu ce mai faci mami? este cumintica Miriam?

miki ce scumpa este Andra, ce frumos sta ea la baita. tu o lasi cu urechiusele in apa? ce cadita faina ai, asa micuta de poate sa stea bebelina singura in ea. ce cadita este aia?

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

happiness ce scumpa este Maria si nu pare deloc Maria galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gimihaela spune:

strumphita, am avut acceasi problema cu sanul drept, nu iesea nimic si era tare ca piatra, plus durerea, iar david nici nu se atingea de el ca nu putea prinde (se uscase pielea foarte tare,era ca o coaja. La mine a dat rezultate doar prosopul imbibat in apa foarte calda, fierbinte chiar, cat suporti si pus pe san si dusurile fierbinti pe san, plus pompa si mult mult garmastan. asta am facut vreo doua trei zile dupa care sanul si/a revenit cat de cat.Acum, dupa doua luni jumate este sanul pe care david chir il prefera, desi pana acum manca mai mult de la celalat.
In legatura cu refuzul sanului am observat ca e mai usor sa/i bag tzitzi in gura lui david cand e semiadormit si nu prea stie el ce si cum.

Mergi la inceput

happiness stiu ca tu ziceai ceva de niste pungi pentru pastrarea laptelui la congelator. eu nu stiu daca am de unde sa le iau ca nu sunt magazine Mothercare sau altele de care ziceati voi.
oare daca pun laptele in sticla de prigat de 330 ml, sterilizata, normal, are ceva?

Mergi la inceput

ioanna dar ai voie sa bei cafea cat alaptezi numai sa fie una mica si mai slaba. si acum depinde si de fiecare bebe , daca simte cafeaua sau nu. eu am mai baut si a fost bine. o beau cu lapte si nu zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

roxy ai pm

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ioanna dar ai voie sa bei cafea cat alaptezi numai sa fie una mica si mai slaba. si acum depinde si de fiecare bebe , daca simte cafeaua sau nu. eu am mai baut si a fost bine. o beau cu lapte si nu zilnic

roxy - asta este o veste foarte buna
merita un mare buchet de

37 +

AMR MAXIM 11 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

happiness, madutza cum dorm la voi bebelinele asa mult noaptea? a mea nu doarme mai mult de 4-5 ore. ce, inseamna ca nu se satura? este ceva legat de calitatea laptelui? sau pur si simplu asa mananca ea, cu toate ca se satura.

Mergi la inceput

ioanna

antguess
da, dar daca eu n-am pompa Medela? ca cica merg atasate la pompa aia.

Mergi la inceput