Mar-Apr (205) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

happiness - ai pm

37 +

AMR MAXIM 11 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Ioana- nu vreau sa fiu eroina....dar murim de foame altfel:))
al meu bbt nu are timp sa ne faca noua cumparaturile....:) adica..ieri mi-a zis asa: lasa iubita comanda o pizza si fac eu cumparaturi maine.....si n-aveam chef de pizza....:))

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

strumph - ma bag si eu sa dau cateva sfaturi, desi nu am intrat la categoria mamici

referitor la tzitzi - nu stiu cum sa-ti zic sa procedezi, probabil mamicile cu experienta vor sti mai bine ce sa-ti zica

referitor la constipatie - am inteles ca ajuta fie stimularea cu termometrul in fundulet, fie un pic de ceai de musetel intre mese sau o jumatate de supozitor cu glicerina

imi dau seama ca treci printr-o perioada grea, ca nu este totul asa cum te asteptai, dar te rog sa incerci sa te linistesti, o agiti si pe Sophia si risti sa pierzi si lapticul

te pup tare, tare si capul sus; sunt convinsa ca o veti scoate la capat si cu asta

37 +

AMR MAXIM 11 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gimihaela spune:

strumphita, eu am patit acelasi lucru de vreo doua zile, intai a refuzat un san apoi pe celalat. Plus agitatia si concertele de rigoare. eram disperata, dar am insistat. Veau sa zic ca aseara david era leoarca de transpiratie si de plans cate pozitii am incercat si decateori l/am pus la san.Am renuntat cu totul sa/i mai dau biberon (faceam asta cand vedeam ca nu mai poatede foame, i/am dat cu lingurita lapticul si l/am mai pacalit cu suzeta. el nu prea tine suzeta in gura, dar atunci cand urla o accepta si in momentul in care o scapa ii bagam repede tzitzi in gura. Asa am reusit sa/l pacalesc de cateva ori. eram multumita daca lua cateva guri.ii mai dadeam sa suga degetul meu mic si iarasi bagam repede tzitzi in gura. A fost un adevarat tur de forta ieri!Vad ca astazi mi/a fost un pic mai usor. Am reusit sa/l hranesc, desi lainceput a intors capul in partea celalata. Ideea e ca trebuie insistat, chisr daca iti vine sa te urci pe pereti de disperare. Succes!
Salutari tuturor fetelor!

+34 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Insista Strumph cu titi! Oricum daca nu vrea si nu vrea, mulge-te cu o pompa(mai bine sa fie electrica ca e mai eficienta) si da-i din bibe macar laptele tau , nu lapte praf. Dar cel mai bine inainte sa insisti.
Referitor la constipatie un supozitor cu gligerina iti va rezolva problema imediat. Eu i-am pus la Miriam, acum o saptamana ca era constipata saracuta de 3 zile, si i-am pus supozitor si nici in 5 minute, a scos cacutu ala rau, care si mirosea urat de cat a stat acolo.
Daca ii dai lapte praf, neaparat trebuie sa-i dai si ceiut ca sa se hidrateze.E ca si cum ai manca tu pizza, sau na mancare consistenta si sa nu bei nici un gat de apa, si eu as plange.
Curaj, hai ca la inceput e mai greu pana te inveti cu ce-i trebuie la pitica!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Bravo fetele care ati nascut Ama si Alina si nu am reusit sa va felicit! Sa va traiasca Natalia si Luca ! Sa fiti fericiti si sanatosi si la mamici recuperare rapida!

Mergi la inceput

Ioana mai bucura-te de gustul cafelei pana mai poi. Cel putin eu de cand am nascut doar 2 cafele am baut si am vazut ca nu au avut un efect prea bun asupra lactatiei si parca si bebe a fost mai agitat, deci cred ca de acum inainte cateva luni o voi scoate din meniu.
Inca un pic mai ai cu burtica si vine bebe. O sa fie bine cu nasterea, lasa ca vezi tu. Nu te mai stresi, doar nu se inchid spitalele de sarbatori si ai vazut ca medicul tau nu pleaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am revenit

ioana multumesc , am folosit termometrul si a facut de 2 ori cate un pic , dar tot se starnge de burtica si e agitata supozitor cu glicerina pt copii aici nu poti lua la liber, mai nici un medicament nu poti, trebuie sa ma duc la doctor sa imi dea retata

gimihaela, eu o sa insisit, sanul drept e ok acum ca era rau acum cateva zile si de aseara sanul stang e beton si ma doare tare , am incercat sa scot la pompa si nu prea iese , am pus si comprese cu apa calda, degeaba... trebuie sa ma mulg la mana mai mult s ainsist , desi am incercat si au iesit numai cateva picaturi ....o sa o las sa flamanzeasca si o sa ii bag sanul in gura , sa vedem chiar nu vrea deloc deloc??? azi noapte am avut iar frisoare , imi clantanau dintii in gura sub plapuma si eram gheata , cu centrala on

felicitas, am insistat la pompa, nu iese destul cat sa o sature, nu stiu de ce ... e pompa electrica medela, ma dor rau sfarcurile si plang d emila mea cand trag cu ea dar ce o sa fac o sa insist , dar mi-e ca insist si o sa fac mult lapte si ea nu o sa suga, eu nu o sa pot s ail scot pe tot din sani si iar dau de belele

revin ca iar urla se cearta cu suzi , o scuipa si apoi o vrea iar si eu tre sa stau paznic

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Gata, am pus poze cu Maria gamalia.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multam de pm fetelor

acum ptr Strumph : nu te necaji si supara. Incearca sa te mulgi si sa-i dai in biberon laptic de la tine, nu trebe formula de lp. Asta pana o saturi o perioada, ma refer cateva mese si lasa laptele praf daca tu ai atat lapte. si incet incet, cand sanii nu vor mai fii atat de plini si tensionati si cand se regleaza lactatia cat de cat, o pui din nou la san pe Sophia. Bine, ideal este sa o pui inainte de fiecare masa la san. Cumpara biberoane Medela, ca au tetina cea mai mica si seamana cel mai bine cu sfarcul si curge si greu din el. Nu dispera asta e cel mai important. Te rog eu mult. Esti o femeie desteapta, am pretenti de la tine. Toate au o rezolvare. Incearca sa te linistesti si sa iei lucrurile incet.
Si eu ziceam la fel inainte, aveams eri cand Mariuc se lupta efectiv cu tzatzoancele si imi dadea impresia ca nu mai e lapte, ca pe urma plangea pana adormea, dar faptul ca dormea legat de la 22 pana la 5 imi dadea de gandit ca sigur era satula ca altfel cum? Si nu spun de cate ori am fost tentata sa-i dau completare, dar am renuntat.
Haide, fruntea sus mamica frumoasa!
o sa fie bine!
Mulge lapticul si da-i laptic de la tine in bibiu, daca asa vrea printesa acum!
va pe amandoua.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput