Gradinita din Paradisul Verde
Ce stiti de gradinita din incinta Paradisului Verde?
Raspunsuri
mari78 spune:
Buna,
Eu am avut-o pe Teodora un an si cateva luni la gradi Paradisul Copiilor din PV (de la 2 ani si 3 luni pana la 3 ani jumatate). Gradinita este mare (dormitoarele sunt la etaj) si curata, curtea este mare si ingrijita.
Educatoarele s-au mai schimbat, insa cea pe care a avut-o Teo era ok. Nu am avut de ce sa ma plang, grupele erau mici, iar la varsta la care a mers Teodora la gradi chiar nu ma asteptam sa invete lucruri complicate. La sfarsit de an serbarile ieseau minunat, la fel si serbarile de 8 martie si de Craciun.
Noi am mutat-o in oras pe Teo datorita programului care se termina la ora 6, ori la 6 terminam si noi serviciul si era efectiv imposibil sa ajungem (sotul care are programul flexibil alerga pe DN sa ajunga pana in ora 18...).
Ce am mai avut de reprosat a fost capitolul mancare : aveau o firma de catering care propusese un meniu greu de acceptat pentru un copil de 2-3 ani (de ex. ficatei in bacon...). Insa, partea buna a fost ca atunci acceptau si sa vina copilul cu mancarea la pachet pe care o incalzeau acolo (au bucatarie). Intre tmp firma de catering s-a schimbat, acum mancarea e furnizata de Trattoria Paradisul Verde care e in incinta cartierului. Nu stiu daca servesc micul dejun...atunci nu serveau, iar Teodora manca acasa si apoi mergea la gradi. Tot la pachet ii puneam si gustarea de dupa-amiaza.
Stiu ca acum sunt in curs de acreditare.
Daca ai intrebari si pot sa iti raspund, te astept cu placere.
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Monica-Elena spune:
Multumesc frumos de raspuns Maria. Pe mine ma avantajeaza ptr ca si stau in zona si lucrez la aeroport deci imi e la indemana. Cu masa eram si eu putin indoita desi Mihnea e mare face in iunie 6 ani deci noi am merge la grupa pregatiroare. Dar din punct de vedere al sigurantei si al bolilor cum ti s-a parut? Ii primesc bolnavi sau chestii de genul asta? Asa la prima vedere mi s-a parut OK. Educatoarele sunt ok se ocupa de copii?
Multumesc inca odata ptr informatii.
mari78 spune:
Monica e ok dpdv al sigurantei, poarta se incuia cand ei erau in curte, iar in interior intrau doar copii (parintii aveau voie doar pe holul de la intrare). Daca stai in PV, stii ca exista paza. Acum in aceeasi curte este si un centru pentru cursuri (centrul Artes, probabil stii de el) si am vazut ca mai ales seara, poarta e deschisa (am inteles ca vor schimba acest lucru si ca vor sa puna interfon).
Despre copii bolnavi...ce sa zic, ii primesc daca au doar mucisori, dar nu cu febra, tuse, ceva mai grav. De exemplu, cand era Teodora la gradi in PV a fost un caz de scarlatina si au inchis gradi pentru dezinfectare. Ii primeau doar pe cei care aveau rezultatul negativ la exudat faringian si nazal. Mie per total mi s-a parut ok. Nu mai stiu ce educatoare sunt acum, dar eu am fost multumita de educatoarea Teodorei (repet, ea a facut doar grupa mica acolo).
Tu ai vizitat gradi ? Cred ca cel mai bine iti faci o impresie vazand gradinita si dicutand cu educatoarea ce are grupa pregatitoare.
Eu as vrea sa o dau pe cea mica la grupa baby in cartier, dar mai e pana acolo, are abia 7 luni acum
. Sper sa o am pe mama la mine atunci si sa poata sa o ia la pranz sau chiar la 6.
Mult succes !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca