Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Hristos a inviat!
Paste fericit si binecuvantat, plin cu bucurie, liniste si pace sufleteasca!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Hristos a inviat! Azi a fost primul Paste cu bebelina. Am ciocnit outz rosu de prepelita (ea) cu outz de gaina (mami si tati). Ce s-a mai mirat mica mea...

Am intrat sa votez ursuletele, si acum astept sa se trezeasca mica sa mai iesim putin. Pe la pranz am tras o fuga la Cernica, ne-am plimbat putin si am revenit la tanc pentru papa.

Sarbatori fericite in continuare tuturor!



Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Hristos a-nviat!

Pupam tot barlogul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna seara! Sper ca ati petrecut bine, ca pentru cele plecate vremea a fost frumoasa si ca toti bebelusii au fost cuminti, voiosi si dragastosi. La noi au venit cumnata cu prietenul ei si au ramas de ieri pana azi la noi, ne-am simtit tare bine impreuna, iar micutza i-a uimit de cat de activa e. In curand cred ca va merge de-a busilea, ca invata tot mai mult cum se face, doar ca nu o ia din loc decat putin cate putin, nu mers propriu-zis. Se tine in maini si picioare, ridica fundul sus, apoi se asaza in cap si picioare si iar fundul sus, tare ii mai place sa exerseze. Acum a cazut lata si face nani, dupa o baita filmata de tati, prima. Chiar ne-am propus sa ii facem mai multe filmulete, ca pana acum ne-am axat mai mult pe poze si e pacat. Ce satisfactie va avea cand va creste! Sunt momente atat de frumoase ca pe de o parte imi vine sa opresc timpul in loc, daca ar fi posibil, pe de alta abia astept sa mai creasca, sa mearga, sa vorbeasca etc...

Si inca ceva si inchei compunerea :) Stiti ca imi doream mult sa imi regasesc coafeza, careia ii pierdusem urma. A fost plecata in Italia cu un contract super tare, a venit pentru o saptamana in tara si ne-a "rezolvat" si pe mine si pe mama si pe cumnata mea. Acum insa avem o problema: ne comandasem vouchere la salon Egoist cu 49 RON, insemnand spalat, tuns si coafat si ne-ar cam fi inutile in conditiile in care suntem proaspat tunse. Daca e cineva interesata de oferta, va rog frumos sa imi spuneti pe PM si va dau toate detaliile, salonul e unul de fitze, banuiesc ca si serviciile sunt de calitate (in mod normal ar fi costat 175 RON ceea ce acum costa 49 RON). Voucherul e valabil pana pe 30 mai, deci inca o luna si ceva, iar locatiile salonului sunt pe str. M. Eminescu si pe Cal. Dorobanti. Daca vrea cineva, stabilim pe PM cum facem, daca nu, scuze ca v-am plictisit.


Amelia
, tare faza cu oul de prepelita pentru micuta. Poate iau si eu si facem niste poze ca de la primul nostru Paste impreuna si primele oua ciocnite .

tuturor!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Sunset: Mi-am adus aminte ca nu am votat azi si am pornit calculatorul special la ora asta. Sper sa fie de bun augur! Tine-ne la curent cu diferenta fata de baiat, ca eu nu ma uit. Daca e sa fie la limita in ultimele zile, atunci cream conturi noi, rugam prietenii etc...


Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE


Multumim tare multttttt

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am intrat si eu repejor sa votez ursuletele, ca in fiecare zi pe la ora asta...




Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Bine v-am regasit!

Fetelor, eu mi-am luat scaun de masa de la chicco polly pana la urma, vorba Elficai, nsh ce are special,ca nu a sosit inca, dar mi-am luat de pe Amazon cu 430, transport inclus, cele care la noi sunt 700.

Acum ne uitam de scaun de masina...am fi vrut tot de la Besafe, dar sunt asa de scumpe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Hristos a Inviat!
V-am mai scis de cateva ori inainte sa nasc dar nu cred ca va mai amintiti de mine. Pe scurt am o fetita si un baietel, gemeni, nascuti pe 26.11.2010. Ceea ce ma framanta acum este faptul ca fetita a inceput sa refuze biberonul cu lapte. Are o saptamana de cand mananca cu scandal, plange, il impinge cu limba...nu stiu ce are. Problema este pana trage 2-3 inghitituri ca apoi mananca tot. Trebuie sa-i distrag atentia cu ceva pana prinde sa traga. Ati patit asa ceva?
Sper sa prin o zi libera sa va povestesc mai multe despre noi, sa va aratam niste poze...Vad ca mai sunt mamici cu gemenasi aici.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

medea_vs si noi am avut probleme de genu cu bibronul. a tinut cam o saptamana, doar ca Rares nu doar impingea biberonul ci urla ca din gura de sarpe. eu am incetat sa ii mai dau laptic cand facea asa ceva si il lasam pana ii era mai tare foame si cum era infometat a inceput sa pape fara sa mai riposteze. la noi asa a functionat. am mai incercat sa ii dau laptic si cand dormea si asa nu refuza.
iti trebuie rabdare. bafta

mamica de puiucu de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

noi zilele astea am reusit 2 performante am primit o paturica mult mai mare decat aveam noi de pus pe jos cu diferite animale si culori si asa nu mai ripostam cand stam pe burtica
si lui tati nu ii e mai frica sa ne dea papa- cand bebica avea abea cateva sapt. ia dat ceai si puisorul sa inecat de cateva ori si tati sa panicat si a zis ca el nu ii mai da niciodata, iar zilele trecute nu a avut incotro decat sa ii dea laptele si nu sa intamplat nimic asa ca amadoi au prin curaj si mereu ii da lapticul iar eu imi pot vedea de activitatile mele.

zilele astea am observat cat de greu poate fi sa fi mamica tanara si sa vrei sa areti bine(lasand la oparte kg in plus de care cu greu reusesc sa scap) avand parul lung imi ia mai bine de o ora uscat aranjat asa ca m-am decis sa fac o schimbare radicala de look ma voi tunde scurt asa imi va fi si mai usor in concediu si voi reusi sa ma aranjez mai repede pt a fi gata de plecat la plimbare cu bebica.
acum abea astep sa vina din miniconcediu fetele de la salonul frgventat de mine ca sa imi pun in aplicare ideeile nebune pe care le am
la toata lumea din barlog

mamica de puiucu de Rares

Mergi la inceput