Strugurasi de Sept-Oct 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Eu imi bag picioru' in CCM -ul lor! Tara de cacao in care traim ...

Oana 16+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

ma fetelor astia nu ne mai dau nici sare in ochi ca eu pe toti i-as...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Seidana, cica a fost semnat in 17 decembrie 2010, de atunci e si articolul. Dar legea 40, care a aparut saptamana trecuta, care modifica codul muncii, abroga si legea in baza carora sunt semnate TOATE contractele colective, la nivel de tara, ramura, societate.

Aia cu concedierea pe 2 ani e trecuta in cosul muncii.

14+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Anca , ma refeream la pastrarea locului de munca dupa cei 2 ani de concediu .Era sustinuta doar de CCM nu si de lege.

Oana 16+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:

Loredanar tu erai cu infectia in urina? pana la urma ce-ati hotarat cu medicul?

Danny abia sambata iau rezultatele de la urocultura... om vedea atunci ce iese. Alaltaseara la eco s-a uitat pe rezultatul de la sumarul de urina si a zis ca desi e flora microbiana e posibil sa nu fie cazul de antibiotice pt ca nu apare pe rezultate si nush ce... chestie, nu retin ce a zis, plus ca nici nu ma ustura cand merg la baie. Sper sa se rezolve cu vreun tratament naturist si sa nu o mai sacai pe gaga mea cu antibiotice.

Lori 20+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Aia nu e trecuta. In fine, sunt si eu cu un singur neuron, care functioneaza la capacitate redusa. Deci, s-a abrogat doar un articol din legea aia cu Contractul colectiv, nu toata legea. Dar eu am citit una, inteles alta..... Ideea e ca tot nu avem contract colectiv

14+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Apropo de ce am raspuns mai sus.... Eu inainte de a intra in cabinet la doctorita imi pun in minte o lista cu 100 de intrebari, dar de cum ajung la consultatie si la eco parca sunt zombi , hipnotizata uit tot ce voiam sa intreb ( am mers si cu lista scrisa - am uitat ca o am si pe aia ). Si cand ies de la eco mereu mi-e ciuda ca am uitat aia, am uitat aia sa intreb. :) Probabil de la emotii nu-mi dau seama ca doar nu sunt chiar copil prostanac sa ma fastacesc in fata doctoritei.

Lori 20+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

lore assa mi se intampla si mie.Ies din cabienet si imi dau seama ca nu am intrebat-o nimic.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Seidana, contract la nivel national nu mai pupam. Vor fi pe ramuri. Deja au inceput sa iasa acte aditionale la contractele care trebuiau reinnoite in 2011, sa le prelungeasca macar pana la sfarsitul anului. In plus, noul cod al muncii, mai bine zis legea 40 pentru modificarea lui, abroga legea 130 cu privire la contractul colectiv la nivel national :(

14+

Bijuteriile mele

deci ciuciu un salar mediu si plata 6 sapt a 100 % din prenatal...

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Caty .. ce sexy esti.. nu se vede ca te-ai ingrasat.. 4 kg e fff bine.. eu sunt balena sefa 7- 8 kg .. eu zic ca kinderu tau e cu [baiatel]...camd ai facut poza.. dimineata sau seara?

Dbunyy.. ia arunca reteta si -ncoace...

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput