Strugurasi de Sept-Oct 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lore.. eu cand merg la doctor am o lista in cap .. daca ma intrebi ceva cand ies din cabinet zici ca is hiii... plitesc cand o vad pe falfaici mica nu am nici o treaba.. cand imi revin imi zic nici aia nici aia ..

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Caty .. ce sexy esti.. nu se vede ca te-ai ingrasat.. 4 kg e fff bine.. eu sunt balena sefa 7- 8 kg .. eu zic ca kinderu tau e cu [baiatel]...camd ai facut poza.. dimineata sau seara?

Multumesc frumos de complimentNici la tine nu se vede ca te-ai ingrasat...deloc chiar...cand e facuta ultima poza?la cate saptamani?Tu arati foarte bine si burtica este superbaburtica frumoasa
Poza e facuta dimineata ....sper sa aflam maine daca ai dreptate sau nu(daca are putza)noi vrem sa fie cu putza ca mai apoi sa facem si o bebelina

burticile

Fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

caty, atunci putza sa fie si cand apoi faci tu bebelina noi venim cu putza

Feteleor stau eu si ma gandesc cu o sa-i prescurtez numele la bebelina si m-am gandit la Nasti

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Stefy13...nu situ ce analize ai tu acolo la semnatura, dar am vazut factor antinuclear pozitiv, aidk? ca mi-a iesit si mie factor antinuclear ANA pozitiv

depinde cat de mare e titer-ul. Din cate am citit eu nu prea se poate trata. Insa afecteaza organismul femeilor insarcinate prin respingerea embrionului, considerand ca e un corp strain si omorandu-l. Noi am trecut de stadiul asta ...asa ca eu nu imi fac griji pt el.

+17

Mergi la inceput

caty burtoaca e pozata acum 3 sapt... pozele cu mine sunt din vara...

tu imi ziceai ca burta e rotunda si da cu pasa la numaratoare.. eu iti zic ca e putza.. de am dreptate il las pe fecioru tau la petit... peste 18 ani

Mergi la inceput

Stefy pe cand urmatoarea eco?Parca vad cu o putza

Seidana, si eu m-am incuscrit cu andr@

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

fetelor care sunteti angajate.. sa stiti ca pana in vara trebuie sa rimite cartile de munca de la angajator.. evidenta se tine electronic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Stefy pe cand urmatoarea eco?Parca vad cu o putza

Seidana, si eu m-am incuscrit cu andr@

deci ne cuplam de pe acuu... na e bine de stiut ca la cate fete sunt sa nu ratam baietii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Buna fetelor,

Nu am mai intrat de mult sa va salut, timpul din pacate nu ma lasa.
Nu am reusit sa recuperez inca capitolele pierdute insa cand ma mai eliberez putin o sa citesc ce ati scris in urma.

Noi suntem bine pana acum, bebe creste, pe 18.04 mergem la ECO de Trim II.
Singura problema este ca astazi ma doare destul de tare burtica si desi am luat un NO-SPA nu trece.
Ati mai patit asa ceva?

Multi pupici , ma gandesc des la voi chiar daca nu am timp sa mai intru pe forum.

18+

Mergi la inceput

seidana ce tare ai fost

ce-mi place la odiseea noastra este ca nu exista certuri

Mergi la inceput