Strugurasi de Sept-Oct 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Nu Gorgy nu ma doare.Daca ma durea nu ma mai faceam Eu ma fac cu ceara de la 16 ani si cred ca mi s-a obisnuit pielea si sunt o tipa care suporta durerea.

Dra culmea pe picioare, maine, axila ma fac cu aparatul si am observat si eu ca pielea este mai sensibila si doare umpic.

Lali, te asteptam cu vesti despre sora ta si cum v-ati distrat

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Camady nu te mai speria, nu e o regula sa fie la fel la toata lumea, stai linistita si gadeste pozitiv , nu iti fac bine atatea griji. Totul va fi bine, si Dumnezeu o sa o ajute si pe ea sa ramana din nou gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Da Racheel am facut FIV.Sa dea D-zeu sa fie bine.

Corina, o 13+ fericita

Mergi la inceput

Doamne ajuta Trebuie sa fie bine

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady.. si eu m-am speriat.. ma gandesc tot mai serios sa merg luni la dr... am stare de panica de cateva zile

Gorgy.. crezi tu ca merge inlocuirea dulciurilor cu nuci sau seminte.. papam de amandou..

Caty.... mi-am dat cuvantul.. de ii cu putza , punem de o nunta...

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Vreau si eu la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel
Ei si cum ultimele vesti de la mine...Intr-un ibbric am incalzit ceara sa ma epilez inghinal ca fim frumoase maione la eco Si ce credeti?Am varsat tot ibricul cu ceara fiarta pe aragaz Si o ora am frecat la ceara cu cutitul.
Ce este bine....faptum ca nu am varsat-o pe mine ca acum cativa ani in urma...Doamne nici nu vreau sa-mi amintesc ce arsura am avut la picior...

Racheel bine ca nu ai patit tu nimic.
Eu ma fac pe picioaresi sub brat cu aparatul iar inghinal merg la cosmetica

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

seidana, merci dar mai ai o mica modif de facut, in burtik mea e o fetita.... asta pana la proba contratrie. ca mie mi s-a spus rapid ca e fata, la eco de 12 sapt.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Camady.. si eu m-am speriat.. ma gandesc tot mai serios sa merg luni la dr... am stare de panica de cateva zile

Gorgy.. crezi tu ca merge inlocuirea dulciurilor cu nuci sau seminte.. papam de amandou..

Caty.... mi-am dat cuvantul.. de ii cu putza , punem de o nunta...

Ei..incearca sa te pacalesti, papi si dulce asa un pic dar in rest, cand iti vine pofta, treci pe altceva, morcov ras cu lamaie, sau nuci sau ceva..improvizezi tu ceva eu sunt norocoasa ca nu-mi plac dulciurile, eu mananc ceva dulce f rar, in schimb al meu dup fiecare masa tre sa manance dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Helenutza23

seidana, merci dar mai ai o mica modif de facut, in burtik mea e o fetita.... asta pana la proba contratrie. ca mie mi s-a spus rapid ca e fata, la eco de 12 sapt.

16+

feb2007

oups dau un mielulsor..... numa la baieti imi sta capul..

Mergi la inceput