Strugurasi de Sept-Oct 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Caty .. te asteptam cu vesti bune si o culoare..

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Caty, eu am crezut ca ai si venot de la eco.Doamne ce emotii mi-ai dat Abia asteptam sa vad ca ai venit cu o putza

alyah, imi pare nespus de rau

corivio bine ai venit Sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios Sa intelegem ca ai facut FIV? FELICITARI PENTRU REUSITA

Ei si cum ultimele vesti de la mine...Intr-un ibbric am incalzit ceara sa ma epilez inghinal ca fim frumoase maione la eco Si ce credeti?Am varsat tot ibricul cu ceara fiarta pe aragaz Si o ora am frecat la ceara cu cutitul.

Ce este bine....faptum ca nu am varsat-o pe mine ca acum cativa ani in urma...Doamne nici nu vreau sa-mi amintesc ce arsura am avut la picior...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Caty .. te asteptam cu vesti bune si o culoare..

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Da,sper sa vin si cu o culoare sa vedem daca ne incuscrim sau nu

Fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Caty, te asteptam cu vesti fffffffff bune de la eco

Corivio spune-ne cum te simti.Greturi ceva?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Caty, eu am crezut ca ai si venot de la eco.Doamne ce emotii mi-ai dat Abia asteptam sa vad ca ai venit cu o putza

Ei si cum ultimele vesti de la mine...Intr-un ibbric am incalzit ceara sa ma epilez inghinal ca fim frumoase maione la eco Si ce credeti?Am varsat tot ibricul cu ceara fiarta pe aragaz Si o ora am frecat la ceara cu cutitul.

Ce este bine....faptum ca nu am varsat-o pe mine ca acum cativa ani in urma...Doamne nici nu vreau sa-mi amintesc ce arsura am avut la picior...

Offf...esti cam neatenta Bataita
Inca ma pregatesc sa merg la eco(programarea este la ora 12:20 ora mea 14:20 ora din Ro...)Am asa niste emotii Acum doua saptamani nu a stat frumos covrigelul(ca era dupa ce papasem de pranz) asa ca,ca sa ma asigur ca azi va fi activ ...i-am dat un pahar de
Ieri a fost foarte activ si fara asa ca azi am zis ca sa ii dau "un pahar" de ajutor

Fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Eu cand beau cafea devine activa dar azi se pare ca nu mai vrea.Probabil a obositsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor eu am zis ca am pus punct la prietene dragi.Lista noastra e cea mai lunga.Imi pare nespus de rau..........sa va ajute d-zeu.Cand vei putea sa mai intri poate ne spui si noua ce s-a intamplat.
Bun venit noii mamici

19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Racheel dar nu te doare sa te faci cu ceara? te intreb ptr ca eu am fost si m-am facut cand eram gravi...dar nu stiam ca sunt, mai si asa de tare ma durut, zici ca era porc..asa se auzea, si tipa care ma face ma intrebat daca sunt in perioada in care tre sa-mi vina ciclu sau sunt gravida, ei si dupa cateva zile am avut eu semnul ala si am facut testul si eram gravi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Cate saptamani avea alyah fetelor? In mine deja a intrat frica.Maine merg sa-mi fac un eco.Parca ea spunea ceva de sangerari?
Acum ma uitam si mi-am dat seama ca nu mai stim nimic de mama de gemeni rammy.Mai stiti ceva de ea?

19+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello burticutelor!!
V-a fost dor de mine? Eu m-am gandit la voi tot timpul cat am fost la surioara mea !!

Alyah imi pare rau[grup.

Cori bine ai venit intre noi,sa ai o sarcina usoara iti doresc,si un bebel sanatos !

Racheel eu ( cand ma fac cu ceara) folosesc niste rezerve de ceara de la kallos , cu un fel de rollon in capat. Il incalzesc in ibricul cu apa,dar lasa o pelicula foarte subtire de ceara,pun banda peste ,si ma fac foarte repede. Si la mine am ce defrisa,ca-s oleaca maimutica,cu piele alba si par inchis la culoare si des.

De analize nu comentez,ca eu nu imi fac triplu-test/dublu test/dry test/amniocenteza. Eu fac doar pe cele uzuale.

O sa revin dupa ce ma odihnesc putin ,ca acum ne e somn si mie ,si lui PAul.
Va pup pe toate .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 19+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput