Strugurasi de Sept-Oct 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui corivio

Multumesc tare mult.
DN:23.01.1979
UM:8.01.2011
DPN:15.10.2011
Am si eu o problema:placenta mea este destul de joasa.Vreau sa intreb fetele cu experienta:se mai poate ridica?

Corina, o 13+ fericita

Cori bun venit in club ... suntem cel putin 3 fete cu placenta joasa..

Eu am previa marginala, anterioara... pana la 28 s nu se pune diagnostic fix, pt ca se poate ridica

La ce dr mergi?

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

Cori si helenutza.. sunteti in lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Fetelor lansez o provocareeee... cum pot scapa a manca dulciuri... ma fac cat o balena incet incet... si sunt o drogata cu zahar si ciocolata

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Mersi tare mult.
Seidana-eu merg la Muresan Daniel.Sper sa fie bine cu placenta pana la urma.Copilul e ok si placenta bine fixata, dar este anterioara si destul de joasa.
In legatura cu hemoroizii(eu am facut din timpul stimularii)este foarte important de evitat constipatia.Eu am rezolvat-o mancand 2-3 lingurite de tarate in iaurt dimineata.Iar ca si crema eu am folosit alifia de galbenele(deocamdata)
In rest toate bune.

Corina, o 13+ fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

corivio , bine ai venit la noi. sarcina usoara si bebe sanatos, placenta se poate ridica ...

Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza

Imi pare rau, alyah

Bine ai venit Corivo

Si eu am placenta joasa.
Stiti ca de fapt placenta nu se ridica ci uterul marindu-se se poate mari idreapta sau stanga astfel placenta aparand in alta parte sau in ambele parti in acelasi timp - caz in care placenta ramane joasa
Ceva de genul asta mi-a explicat chinezoaica.dar mai avem timp pana la un diagnostic clar. Poate scapam

15+ cu

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Buna dimineata si de la noi

Lai multumesc frumos si tie iti urez succes azi la eco si sa auzim numai de bine

Bafta tuturor burticilor care merg azi la ecograf sa isi vada comorile( ca si mine)sau care merg la doctorAsteptam numai vesti bune

Multa sanatate celor care nu se simt bine mare sa treaca

Corivio bine ai venit in gasca noastraIti urez sarcina usoara(cate sapt au mai ramas),nastere usoara si la termen cu bebe sanatos,mancacios si necolicos

Va pe toate si revin cu vesti (bune,sper)de la eco.Sper sa aflam si daca avem putza sau pasa

O zi buna si linistita va doresc

Fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alyah

Va rog sa ma stergeti din lista de gravidute, din nefericire am pierdut sarcina...

Va doresc tuturor sa va ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa ajungeti cu bine la termen si sa va vedeti bebelusii sanatosi!

Imi pare rau sa audCuvintele sunt de prisosSa va dea Dumnezeu multa putere

Fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Buna fetelor , si bun venit celor noi
Alyah...imi pare nespus de rau pentru tine..trebuie sa fi tare sa treci peste, si sa o iei de la capat
Oana, frumos nume ai ales
Nu am mai intrat ptr ca am avut f mult de munca, si abia acum am reusit sa va recuperez.
Intreba cineva de gelul pe unghii, daca ar fi sa ne luam dupa ce spun unii, nu ar fi bine sa facem nimic in perioada de gravi, nici cu oja sa ne dam, eu cred ca te poti duce linistita, ai trecut de perioada mai critica ca sa zic asa...si nu ar mai fi o problema, eu ma fac si acum si vreau sa ma fac in continuare, eventual o sa o intreb pe tipa care ma face, sa vedem ce zice si ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Seidana, incearca sa mananci nuci,migdale... si la tv...si cand ai pofta de ceva...si iti fac bine oricum

Mergi la inceput