Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(58)
Raspunsuri - Pagina 7
nicopic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camisv Nico, eu nu tin post caci inca mai alaptez si sunt si f. obosita (Tudor a inceput sa se trezeasca noaptea plangand, cred ca-i ies dintii de sus). Am incercat, dar abia ma tineam pe picioare, asa ca beau lapte si mai mananc dulciuri pt. energie. Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10) poze aprilie |
si eu alaptez, acum sper sa nu dauneze cu nimic, mai ales ca laptele l-am inlocuit cu cel de soia, si in rest legume, verdeturi, fructe.. doar e sezonul lor; fetele daca aveti si retete de post, va rog sa le postati
Nico, mami Larisa 15/09/10
poze
Alina_feier spune:
Buna fetelor, nici nu cred ca ma mai tineti minte. Ma bucur sa va regasesc tot aici, nu incerc sa imi caut scuze ca am lipsit dar eu una cu greu mai ajung si la calculator (acum profit de vremea asta urata ca sa mai deschid calculatorul)
Ca sa facem asa un rezumat...am trecut si noi pe diversificare..cand ma bucuram si eu ca Daria papa piureul de legume cu pofta ehhh de vreo doua zile papa doar 2-3 lingurite dupa care se pune pe plans.Nici dimineata nu mai papa asa bine merele cu biscuite sau cu branzica.....offf o fi doar o etapa, sper sa treaca repede
Mari-Mariuk spune:
citat din mesajul lui Alina_feier Buna fetelor, nici nu cred ca ma mai tineti minte. Ma bucur sa va regasesc tot aici, nu incerc sa imi caut scuze ca am lipsit dar eu una cu greu mai ajung si la calculator (acum profit de vremea asta urata ca sa mai deschid calculatorul) Ca sa facem asa un rezumat...am trecut si noi pe diversificare..cand ma bucuram si eu ca Daria papa piureul de legume cu pofta ehhh de vreo doua zile papa doar 2-3 lingurite dupa care se pune pe plans.Nici dimineata nu mai papa asa bine merele cu biscuite sau cu branzica.....offf o fi doar o etapa, sper sa treaca repede _ Ally fericita de Daria Elena (07.10.2010) Poze Daria |
Cred ca toti copii au o perioada de ,,greva'', dar mai cresc ei putin si vor manca.
donna79 spune:
citat din mesajul lui nushulica salutare! fetelor aseara s-a scris la umanitare despre un bebe,andrei,de numai 8 zile care s-a nascut cu o malformatie la inimioarasi azi a fost operat de urgenta la tg mures...operatia costa 2000euro si parintii nu au banii astiase doneaza orice bani,produse pt bazar de orice fel noi,purtate de bebeii vostri,de la voi,jucarii,carti,parfumuri bijuterii,orice! daca credeti ca il puteti ajuta si voi pe bebele asta mic si nevinovat intrati va rog la umanitare...si 10lei conteazadaca doneaza fiecare cate 10lei se aduna ... daca nu aveti ce dona macar o rugaciune sa spuneti pt elmi se ridica parul pe spate,nu as vrea sa fiu o secunda in pielea parintilor aia asaaa ...noi azi am mancat broccolisi tare mult i-a placut deschidea f rpd ciocul sa-i mai dau..in rest cu raceala...stef e mai bine in schimb am racit toti din casa asa ca bagam paracetamol pe banda rulanta pupici la toti boboceii Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010) |
NUSHU- multa sanatate si o ....chiar ma pregateam sa scriu si eu despre Andrei...
Asa ca ma alatur si eu cu rugamintea de a cauta in sufletele voastre, in dulapuri si in cutiile de bijuterii o solutie pentru a ajuta un pui nevinovat...
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
donna79 spune:
NICOPIC... eu fac pentru sot mancare de post - salata de cruditati cu maioneza de post, cartofi la punga, ciorba de legume, salata orientala fara ou, negresa de post - daca te intereseaza ceva anume, zi-mi si iti dau reteta. Eu ma inspir frecvent de pe culinar.ro (din pacate ma atrag mai mereu retetele dulci).
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui ancamak offf, azi cand ne zambeste si noua soarele eu sunt cu nervii la pamant, dar bine macar ca mi se usuca rufele foarte repede Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010) Poze Andrei-Ionut |
s-au ridicat nervii de la pamant??
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui LoraG76 'Neata! N-am citit din urma, am intrat doar sa va zic ca-s suparata pe dintii astia ca nu mai ies odata! Ade are febra si scaunul mai moale decat de obicei. La amiaza o sa-i fac orez cu morcov, sper sa-l manance. I-am pus un supozitor cu paracetamol, sa vedem cum va fi, sper sa nu aiba si altceva... Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
pupam Adelinuta micuta sa-i treaca starea asta!!!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui oramona Buna si de la noi. Eu sunt tare trista, mi-am imbolnavit pisicul. A luat raceala de la mine, azi noapte febra, nu am dormit deloc niciuna, azi dimineata am fost la medic, ne-a dat Ospamox antibiotic, Eurespal pt tuse si Vibrocin pt nas. Abia respira, nu ma lasa sa-i pun nimic in nas sau sa o aspir si trebuie sa o tin si plange, plange. Cu greu o consolez. Acum iar are febra, 39,1. I-am dat antibioticul, i-am pus un paracetamol supozitor si astept sa se linisteasca. E tare rau cu un copil asa mic si bolnavior. Am ferit-o de cea mare cat a fost racita si tot a fost, de taica-su si a luat de la mine . Mi-e tare mila de ea si ea doar plange si iar plange. Are rosul in gat, la plamani a ascultat-o si e ok. Sper sa ne facem bine repede. Va Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true# |
of, pisoiasul scump!!!muuulta sanatate sa scapati repede!!!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
nicopic spune:
donna as fi interesata de cartofii la punga si negresa
imi poti trimite si pm; n-as vrea sa deranjez...
ms
Nico, mami Larisa 15/09/10
poze
ancamak spune:
Adelina, s-au mai ridicat , au mai coborat. Nu este chiar ziua mea azi.
Azi am papat aproape un mar cu avocado si 150 ml de supita crema. Pentru ca nu reuseste sa faca kk, i-am dat cateva lingurite de suc de portocale.
Rufele s-au uscat, asa ca de vreo 2 ore am program de calcat.
Astept sa vina sotul acasa, sa plec macar dupa ceva dulce.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut