Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(58)
Raspunsuri - Pagina 8
ancamak spune:
Adelina, s-au mai ridicat , au mai coborat. Nu este chiar ziua mea azi.
Azi am papat aproape un mar cu avocado si 150 ml de supita crema. Pentru ca nu reuseste sa faca kk, i-am dat cateva lingurite de suc de portocale.
Rufele s-au uscat, asa ca de vreo 2 ore am program de calcat.
Astept sa vina sotul acasa, sa plec macar dupa ceva dulce.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
LoraG76 spune:
Of, s-a mai linistit putin...multumim ca v-ati gandit la noi! Am stat numai cu ea in brate azi, acum se joaca cu tati. E asa nervoasa, baga degetele in gurita si trage cu mana de gingii, tipa...mi-e asa mila de ea, mititica! Si cand ma gandesc ca la Iustina nici nu stiam cand ies dintii, apareau asa, din senin.
Ramona, piticuta ta ce face? Multa sanatate!
Fetelor, daca refuza bebeii mancarea din lingurita, incercati sa le oferiti legumele intregi, fierte bine, poate accepta asa..zic si eu. Eventual, le puneti pe o farfurie in fata lor ori pe masuta scaunului de masa, sa se serveasca singuri.
Gata, fug sa fac si eu un dus, cat sta mai linistita.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
pop_adelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicopic buna fetele! felicitari Vlad de Mariuk pt rostirea cealui mai dulce si sfant cuvant mama de asemenea felicitari pt mobilitate.. mami trebuie sa fie cu ochii pe tine, altfel... vazut Darius de Adelina la baita, un baietel super simpatic; te-ai facut baietel mare Lora, si a mea a avut azi dimineata la ora 4, temp 38.6; i-am dat 1.5 ml ibalgin si i-a scazut la 37.2, dar o urmaresc in continuare (e posibil sa fie tot de la dintisori??! avem 2 jos, iar sus nu se simte inca nimic la palpare) oramona, multa sanatate Elisei fetele, voi nu tineti post? eu am pregatit un orez sarbesc cu ciuperci Nico, mami Larisa 15/09/10 poze |
e posibil sa fie dintisorii de sus! cum e gingia? a noasta e inflamata! dar 38.2 intrarectal nu e febra, eu numai de la 38.4 38.5 ii dau antitermice!
post nu am reusit sa tin niciodata ca sunt o mancacioasa si uit si ma trezesc ca am mancat ce nu trebuia! am tinut pe vremea cand fumam prin abtinere de la tigari...acum nu stiu de la ce sa ma abtin...nu fumez, dulciuri incerc sa evit, sex nu fac sunt intr-un post continuu, macar mancare sa pap
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui office Camisv, multumesc de intrebare e mai bine.pare doar o urticarie! Eveline, desi s-au mai oferit si alte fete ma ofer si eu. Si noi chiar tre' sa ajungem in zona cat de curand caci avem un nepotel de sarbatorit acolo! Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008 |
ce bine ca nu e nimic grav care sa va puna in pericol excursia!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk EVELINE, si eu m-as propune de nasa lui Darian, dar distantaaaa.... Am botezat acum 6 ani o fetita, totul bine si frumos, dar s-au despartit parintii ei, ea a ramas cu tatal, iar el face pe nesimtitul si nici la telefon nu raspunde...asta e... A fost mama iar pe aici si vine si maine de dimineata. Mi-e asa de bineeee cand stau cu ea macar o ora si ne spunem ,,necazurile'' si bucuriile...ea ramane pentru totdeauna cea mai buna prietena a mea! Vlad tocmai a adormit in brate. E asa cald si moale si miroase asa frumoooos (desi a ramas ceva supica pe guler)... Din ce am scris, va dati seama ca ma simt excelent, da? Sunt relaxata, linistita, fericita! Deschideti geamurile ca trimit sentimentul tuturor! Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) Poze Vlad |
ce fain e sentimentul asta! si eu ma simt mai bine ca e Darius mai ok, desi legumele iar nu le-a papat, dar macar a papat titi ff des!
Mari, ce as vrea sa ma inteleg asa de bine cu mama!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui nushulica salutare! fetelor aseara s-a scris la umanitare despre un bebe,andrei,de numai 8 zile care s-a nascut cu o malformatie la inimioarasi azi a fost operat de urgenta la tg mures...operatia costa 2000euro si parintii nu au banii astiase doneaza orice bani,produse pt bazar de orice fel noi,purtate de bebeii vostri,de la voi,jucarii,carti,parfumuri bijuterii,orice! daca credeti ca il puteti ajuta si voi pe bebele asta mic si nevinovat intrati va rog la umanitare...si 10lei conteazadaca doneaza fiecare cate 10lei se aduna ... daca nu aveti ce dona macar o rugaciune sa spuneti pt elmi se ridica parul pe spate,nu as vrea sa fiu o secunda in pielea parintilor aia asaaa ...noi azi am mancat broccolisi tare mult i-a placut deschidea f rpd ciocul sa-i mai dau..in rest cu raceala...stef e mai bine in schimb am racit toti din casa asa ca bagam paracetamol pe banda rulanta pupici la toti boboceii Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010) |
muuulta sanatate si voua si bebicului micut cu malformatie! sa dea domnu sa se faca bine, ingerasul!!!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui Alina_feier Buna fetelor, nici nu cred ca ma mai tineti minte. Ma bucur sa va regasesc tot aici, nu incerc sa imi caut scuze ca am lipsit dar eu una cu greu mai ajung si la calculator (acum profit de vremea asta urata ca sa mai deschid calculatorul) Ca sa facem asa un rezumat...am trecut si noi pe diversificare..cand ma bucuram si eu ca Daria papa piureul de legume cu pofta ehhh de vreo doua zile papa doar 2-3 lingurite dupa care se pune pe plans.Nici dimineata nu mai papa asa bine merele cu biscuite sau cu branzica.....offf o fi doar o etapa, sper sa treaca repede _ Ally fericita de Daria Elena (07.10.2010) Poze Daria |
se pare ca e ceva in aer de au inceput sa fie mofturosi majoritatea! eu, oricat de ocupata as fi, tot apuc sa intru pe net, si inca destul de des, ca imi doarme puiul in brate, asa ca sunt blocata in fata laptopului, dar macar ma mai relaxez, ca si-asa nu socializez cu nimeni toata ziua si imi prinde bine putina conversatie!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Of, s-a mai linistit putin...multumim ca v-ati gandit la noi! Am stat numai cu ea in brate azi, acum se joaca cu tati. E asa nervoasa, baga degetele in gurita si trage cu mana de gingii, tipa...mi-e asa mila de ea, mititica! Si cand ma gandesc ca la Iustina nici nu stiam cand ies dintii, apareau asa, din senin. Ramona, piticuta ta ce face? Multa sanatate! Fetelor, daca refuza bebeii mancarea din lingurita, incercati sa le oferiti legumele intregi, fierte bine, poate accepta asa..zic si eu. Eventual, le puneti pe o farfurie in fata lor ori pe masuta scaunului de masa, sa se serveasca singuri. Gata, fug sa fac si eu un dus, cat sta mai linistita. Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
ma bucur ca e mai bine, las ca ies odata si dintisorii si scapam de perioada asta! si apoi vine alta, dar macar scapam de asta
eu de la voi m-am inspirat sa-i dau sa pape legumele intregi dar din pacate s-a inecat, dar o sa mai incerc cand mai creste putin!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
donna79 spune:
citat din mesajul lui nicopic donna as fi interesata de cartofii la punga si negresa imi poti trimite si pm; n-as vrea sa deranjez... ms Nico, mami Larisa 15/09/10 poze |
Ai PM
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
Alina_feier spune:
yuhuuu....tocmai a papat legumele pe care la 2 le-a refuzat...ce bine ca eu ma pregatesc sa plec la sala si las fetita cu mama...iar ii facea parul cret ca ea in afara de titi si legumele/mar ras nu papa altceva LP il scuipa numai cand il simte deci