Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(58)
Raspunsuri - Pagina 20
donna79 spune:
In ultima vreme am sentimentul ca subiectul nostru are mare nevoie de moderare. Facem ceva? sau acceptam sa se duca si putina liniste ce o mai aveam?
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
office spune:
Lora, multa sanatate Adelinei!!!
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008
mari_paun spune:
buna feteleeee
Ema deseneaza Pit se holbeaza la monitor si la mana mea care tst cu 2 degete momentan liniste
Pit nu mai vrea sa manance cu manca...poate din cauza dintilor care stau sa iasa!!
e frig , e nor, e vreme de stat in casa
Lora , multa sanatate bb-linei
donna
la multi ani sarbatoritilor
nu am inspiratie azi si oricum nimik deosebit
ana_25 spune:
Donna sunt perfect de acord cu tine!! Care intra din an in paste,si doar sa spuna rautati,mai bine sa se abtina. Nu putem vorbi civilizat? Ma bucur cand intra fetele care nu prea mai scriu aici,dar cand ne dau vesti despre bb sau pt o vb buna!!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
2ingerasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui summertime 2ingerasi, in cat timp de la comanda vin rochitele? Buna di nou. Rochitele sunt livrate in 10-14 zile. Cele ale caror marimi sunt afisate. Pentru alte marimi decat cele afisate calculam 5 zile in plus, maxim. ------------------------------------------------- proaspata mamica 16.09.2010 |
Mari-Mariuk spune:
DONNA, ma alatur tie in dorinta de a fi liniste...AM MAI SPUS-O SI O SPUN: IMI PARE RAU CA AM SCRIS CEVA-UL ALA NENOROCIT (mai bine nu ma mai interesam de x, y si z), DE ACOLO S-A LUNGIT SUBIECTUL MAI MULT DECAT TREBUIE SI CU TOTUL IN DIRECTIE GRESITA!!! IAR DACA CINEVA MAI ARE CHEF DE CEARTA SA SE CERTE PE PRIVAT!!!
Cat despre ce scriem, e alegerea noastra si doar a noastra! Ca de vrea cineva sa ne vorbeasca de rau, nu are nevoie de prea multe si poate face asta. Atat timp cat noi alegem sa scriem, ne asumam riscuri!
. (punct) si vin imediat cu capitol nou...
nastasie spune:
donna, lasa sa creasca.eu am pisoiul tot la mama.putin bolnav acu dar sper sa se faca bine.
deci:eu cu 2 nu am timp sa fierb carnea la fiecare masa.si cu fomistul nici atat n-as avea cum.iau un piept il fierb, il blenduiesc si il congelez in tavita de cuburi de la congelator.cand scot pun peste el legume fierte si se inmoaie imediat.
LUANASHANA spune:
Si care ar fi Ana, definitia civilizatiei pentru tine? Ca pentru mine nu inseamna sa ma mistocareasca cineva, chiar daca nu-mi pozteaza numele, la fiecare remarca gen, "ai grija cate mesaje postezi fiindca e cineva care le contabilizeaza, vezi ca cineva ti le numara din umbra, avem telespectatori". Doar fiindca s-a intamplat ca acum cateva luni sa interpretez poate gresit un anumit fapt, nu inseamna ca si tolerez la nesfarsit bobarnacele..
Parca pana acum sustineati ca e un forum liber si are acces toata lumea, indiferent de cate ori intra sau nu intra, hotarati-va deci, cine are drept de replica si cine nu caci incepi Ana sa te contrazici singura
office spune:
Luana, stii ce e trist la tine?ca nu stii cand sa te opresti! aici nu e "camp de bataie" si nu are rost sa pierdem timpul fetelor cu prostiile astea! pe fb ma puteti face bucati e un grup privat si e treaba voatra cat timp aveti de pierdut pe tema asta! ma intereseaza prea putin. trist este ca desi va pretindeti un grup inchegat informatiile "transpira" cu mare usurinta! eu din acest moment nu mai alimentez discutia cu tine! daca tii neaparat o continuam intr-o forma particulara! oricum sper sa-ti rezolvi problemele personale cat mai curand, poate asa vei fi mai putin artagoasa!
Multumesc fetelor pentru PM-uri...Au fost multe si ca de obicei in favoarea mea! Eu nu stiu ce-o sa va faceti cat sunt plecata!
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008