Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(58)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
mari78 spune:
Eveline, lasa ca apare dintisorul si va papa iar bine. Asa am patit si eu cu Anca. Acum a inceput iar maraiala, cred ca apar cei de sus...
In legatura cu bautul apei (pentru cei care nu accepta biberonul) : incercati canitele cu pai. Anca a baut direct cum i-am dat paiul (mai intai am pus un pai obisnuit in cana, apoi am cumparat cana cu pai de la Disney-Carrefour).
Aaa...si mai bea din canita cu cioc moale de la Nuk. Din asta a inceput sa bea si LP (max 90 ml). La san sta din ce in ce mai putin si doar de alint
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mari-Mariuk/Mari-Mariuk.jpg)
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Mesaj de la lora: "Buna! Bolfosenia e internata de aseara la pediatrie,pt ca a inceput sa aiba scaune moi.Acum doarme,e ok,nu a mai facut nici febra si de la 6 dimineata n-a mai facut nici kk,a mancat,deci e bine.Speram ca maine sa plecam acasa.Pupam fetele si bebeii !!" Ana ![]() ![]() Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol ![]() ![]() |
Multa sanatate!
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eveline/eveline.jpg)
eveline spune:
O Doamne...insanatosire grabnica bolfoseniei. Lora, multa putere!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
kiti2205 spune:
Multa sanatate Adelinei, Lora!!!
Donna - salutari lui Petrica si pupaturi Tudorului vaccinat
mari78 spune:
Ufff...multa sanatate Adelinei ! Doamne ajuta sa nu fie nimic ! Ne gandim la voi
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
LUANASHANA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
![]() ![]() ![]() Ana ![]() ![]() Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol ![]() ![]() |
Office, dar esti un model pentru noi. De cum sa nu fii, cum sa nu arunci cu noroi in fetele care au incredere si se confeseaza pe acest forum plin de empatie si intelegere. Asa ca aveti de grija fetelor cand mai postati suferinte, depresii, lucruri de suflet..
Cat despre FB... banuiesc ca ai vorbit despre tine acum cateva luni, dar de emotie ai incurcat personajele.
Insa sa rad si eu, alaturi de Ana, caci tare m-am mai distrat azi pe seama "penibilului"
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
donna79 spune:
Of! sanatate multa bolfoseniei dulci iar Lorei putere si rabdare ii dorim!!!
KITI, multumim
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
LUANASHANA spune:
Office, cat despre arta conversatiei, esti o adevarata "muza" pentru multe dintre noi.