Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Eveline, lasa ca apare dintisorul si va papa iar bine. Asa am patit si eu cu Anca. Acum a inceput iar maraiala, cred ca apar cei de sus...

In legatura cu bautul apei (pentru cei care nu accepta biberonul) : incercati canitele cu pai. Anca a baut direct cum i-am dat paiul (mai intai am pus un pai obisnuit in cana, apoi am cumparat cana cu pai de la Disney-Carrefour).
Aaa...si mai bea din canita cu cioc moale de la Nuk. Din asta a inceput sa bea si LP (max 90 ml). La san sta din ce in ce mai putin si doar de alint

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Mesaj de la lora: "Buna! Bolfosenia e internata de aseara la pediatrie,pt ca a inceput sa aiba scaune moi.Acum doarme,e ok,nu a mai facut nici febra si de la 6 dimineata n-a mai facut nici kk,a mancat,deci e bine.Speram ca maine sa plecam acasa.Pupam fetele si bebeii !!"

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

O Doamne...insanatosire grabnica bolfoseniei. Lora, multa putere!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Multa sanatate Adelinei, Lora!!!
Donna - salutari lui Petrica si pupaturi Tudorului vaccinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Ufff...multa sanatate Adelinei ! Doamne ajuta sa nu fie nimic ! Ne gandim la voi

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

sanatate adelina!!! suntem alaturi de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui office

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Draga Luana, multumesc frumos dar nu pot servi 2 portii ca nu vreau sa ma fac cat "china" si sa ma parasesca barbatu' dupa care sa intru pe forumuri si sa ma leg de fete pe motiv de "ne"...realizare sentimentala bineinteles!
Multumesc insa ca te gandesti la mine si ca nu iti scapa nici o destainure de mea... Si intr-adevar, ai dreptate! sunt plina de calitati! doar de aceea ma si invidiati! acu' fuguta pe fb si plange-te acolo!

Si, sincer tu nu te saturi sa tot faci pe "vrajitoarea"????esti mai fericita cand te legi de oameni?iti merge casnicia mai bine???iei indemnizatie mai mare???Mie chiar mi se pare penibil!!!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Office, dar esti un model pentru noi. De cum sa nu fii, cum sa nu arunci cu noroi in fetele care au incredere si se confeseaza pe acest forum plin de empatie si intelegere. Asa ca aveti de grija fetelor cand mai postati suferinte, depresii, lucruri de suflet..
Cat despre FB... banuiesc ca ai vorbit despre tine acum cateva luni, dar de emotie ai incurcat personajele.
Insa sa rad si eu, alaturi de Ana, caci tare m-am mai distrat azi pe seama "penibilului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Sanatate multa LORA sa se faca bine repede Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Of! sanatate multa bolfoseniei dulci iar Lorei putere si rabdare ii dorim!!!

KITI, multumim

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Office, cat despre arta conversatiei, esti o adevarata "muza" pentru multe dintre noi.

Mergi la inceput