Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

summertime si mie mi se pare ca e mai ok sa-l congelezi negatit pieptul de pui.Odata gatit si congelat,se face naspa la decongelare si isi pierde si gustul.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

E ca un fel de patrunjel(frunze) dar are alta aroma, foarte puternica...mie-mi place la nebunie. Il pun in bors sau la fripturi...cica la aia de miel merge bine. In general se gaseste primavara dar eu am seminte si am tot anul... Nu pot sa-ti spun cu ce seamana la gust, ca e o aroma unica

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Salutare !

La multi ani sarbatoritilor de astazi ! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii !

Multa sanatate si puiutilor bonaviori dar si mamicilor !

Oramona, daca nu poate respira, dar mucisorii nu curg (deci nu ii poti scoate cu BB), intreaba pediatra daca nu-i poti da un fluidifiant al secretiilor (gen ambroxol, fluimucil). Multa sanatate !

Donna, m-am amuzat tare cu Petrica ! Si eu daca as fi fost in locul tau, l-as fi pastrat.I-ai si o gainusa acum.

Am vazut toate pozele si filmuletele. Nu mai nominalizez, sa nu uit pe cineva, dar clar avem cei mai frumosi si destepti copii.

Office cand plecati la Legoland ? Te astept cu impresii, ca e si la noi pe lista de vizitat. Anul asta avem Disneyland in iulie (doar cu Teodora), dar la anul, cand mai creste si Anca as vrea la Legoland.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Mari78, maine plecam spre L! La Disneyland mergem si noi in iulie ! ati ales deja hotelul?

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

2ingerasi, in cat timp de la comanda vin rochitele?

Mergi la inceput

Summer si eu la fel fac cu puiul/vita/ficatel. Iar cand ii pregatesc mancarea, o fac pentru 2 zile pentru ca o prepar in oala subpresiune (acum pun si carnea la fiert cu legumele, insa ii iau spuma inainte intr-o alta oala). Pasez doar ce mananca in ziua respectiva, pun oala la frigider si a doua zi restul.

Cand ii dau ou, fac mancare in ziua respectiva (fierb legumele).

Apropo de ou : eu nu am de unde sa iau ou de tara tot timpul, asa ca iau din supermarket, dar cumpar pentru fete oua ecologice (scrie ca sunt hranite gainile cu cereale organice...sper).

Eveline asa si noi : avem in lateralul casei o gradina de aprox 50 mp unde punem rosii, ardei, patrunjel, leustean, fasole verde, mazare (cateva randuri din astea 2) si avem legume pentru consum. Macar stiu ca nu au chimicale pentru copii. E de munca, dar e si placut. Cand era Teorora mica (ne-am mutat la casa cand abia invata sa mearga in picioare) se ducea in gradina si rupea "adeiu'" si il papa cu o poftaaa...asa nespalat Si e sanatoasa tun. Abia o astept si pe Anca. Mai avem capsuni pe langa aleea de langa casa si zmeura langa un gard.

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Mai da stiu ca va plimbati....

In alta ordine de idei, Darian n-a prea vrut nici azi sa pape, fructele cu branza asa si asa, mai mult pacalit, pireul de legume mai mult fortat, cand am vazut ca el chiar plange sa nu-i mai dau m-am oprit, n-are sens.
I l-am dat catelului, l-a mancat tot, s-a mai vitaminizat si el..ea de fapt...
Probabil va manca iaurtul cu biscuiti tot, asa am patit si ieri. Si e groaznic de mofturos, ...n-a mai iesit mama lui de dinte, al doilea, cred ca de la el face asa, cel putin eu asa sper cand o sa iasa sa redevina Darian cel papacios.

Mergi la inceput

Office la DL vom fi din 18 in 20 iulie la hotel Santa Fe (2 nopti, 3 zile). In Franta ajungem in 15 iulie, dar mai intai mergem la o nunta in Normandia. Dupa DL ramanem in Paris inca 5 zile. Anca va ramane acasa cu bunicile, pentru ca ar fi prea obositor pentru ea...si pentru noi. Oricum nu ar intele nimic din excursia asta.

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mesaj de la lora: "Buna! Bolfosenia e internata de aseara la pediatrie,pt ca a inceput sa aiba scaune moi.Acum doarme,e ok,nu a mai facut nici febra si de la 6 dimineata n-a mai facut nici kk,a mancat,deci e bine.Speram ca maine sa plecam acasa.Pupam fetele si bebeii !!"

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Mari, zmeura avem si noi...de fapt nici nu stiu sa spun daca avem sau am avut. Catelusa noastra a ros toate firele de zmeura...sper sa-si revina ca ei ii facem tarc. Si ce bine e, ieseam cu un castronel afara si aveam pentru desert in fiecare zi zmeura. Capsuni abia am pus. In schimb am fost in padure si am luat fragi si s-au intins, sa vad daca ies si anul asta.
Si noi am pus anul trecut pastai...la vecinul (are gradina adevarata, mai mare si ne lasa sa punem daca vrem)...si fasole pe langa gard.
Ardei am pus o singura data si nu au iesit....

Mergi la inceput