Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
elena, eu zic sa stai linistita..daca pana azi n-a avut vreo reactie, nu cred ca mai face...
eu ii dau demult supica in care a fiert carnita...adica ma rog, o combin cu legumele ca sa iasa un piure mai gros...sau la ce te referi tu?
oana, asa deci...aaaa...nu stiam ce frate celbru ai... acuma te intreb si cum il cheama...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
puiutz_mic spune:
Michelle, si la noi secretul a fost iaurtul...vreo saptamana si ceva. Acum nu mai vrea nici asa sa pape. De luni i-am introdus rosia, de fapt suc de rosii facut de mama mea, si a mancat ceva mai bine. Dar nu pot sa-i dau chiar zilnic rosie...
Azi revin la iaurt, sa mai vedem, dupa 2 o zi de pauza...
Eladea, da la asta ma refeream, daca ii pot pune si zeama de carne in supita/ciorbita, ma gandesc ca poate i-o place mai mult asa...
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Georgia, Felicitari pt . Poate de asta nici n-a vrut sa manance in ultimile zile. Noi la masa avem alte probleme din cauza dintilor. Musca lingurita si nu vrea sa-i mai dea drumul. Si ... Oana, nu sunteti singurii care musca din masuta de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
mai da asa roade la masuta ca ma sperie
iar linguritele noastre sut asa de zgariate de la dintisori de zici ca le-am scrijelit cu cutitul
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
btz_ovi spune:
Eu sunt USTUROI
Si noi muscam de lingurite mereu,mai ales cand ma stramb la el.Azi dimi i-am facut iaurt cu mango si numai bine ca am uitat lingurita in blender .Dar nu-i problema,doar s-a zgariat un pic.
Oanna am citit ca voua v-a spus pediatrul ca cel mai bine e la piciorul gol.Sunt curioasa daca a si spus de ce asa.
Caci si eu eram ferm convinsa ca asta e cea mai buna metoda,insa kineto ne-a spus ca de fapt cu ghetuta e indicat.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Tu fete, cu Cm cica daca alaptezi nu vine, dar parca era si ceva conditie, sa nu fie pauza dintre alaptari mai mare de 3-4 ore (parca), stiu ca era ceva cu pauza dintre alaptari. V-am mai zis eu de cumnata-mea, ca al ei inca se trezeste, are 2 ani si 4 luni. Dar de 2 sapt (de cand s-a imbolnavit), l-a intarcat. Ca ea slabise foarte mult, era mereu obosita, ca inca avea noptti de bebeluseala, inca nu are nici o noapte cap coada de somn, la munca e super stres, asa ca ajunsese sa nu mai stie de ea, cu lesin, cu spasmofilie. No, dar nu asta vroiam sa va zic, ci ca i-a venit Cm la un an juma!!! Poze Sa-l ajutam pe Alex |
medicul meu mi-a spus ca alaptarea este contraceptiva atunci cand e se face o data la 3 ore
dar...mie la eco mi-a zis clar sa folosesc si alta metoda ca altfel vine barza iar
mie mi-a venit ciclu la 4,5 luni atunci cand Matei a dormit o noapte intreaba fara sa suga
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Dar duminica aveam 70,4 kg(spre rusinea mea) si azi dimineata aveam 68,8. Asa ca regimul meu deocamdata roade...si nici nu mai imi e foame Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 9 |
bravoooooo
si eu tin una asemanatoare si e bine, se vad rezultatele...pana la Paste musai sa fiu sub 60...la 59,9
Noi 2
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Eu sunt USTUROI Si noi muscam de lingurite mereu,mai ales cand ma stramb la el.Azi dimi i-am facut iaurt cu mango si numai bine ca am uitat lingurita in blender .Dar nu-i problema,doar s-a zgariat un pic. Oanna am citit ca voua v-a spus pediatrul ca cel mai bine e la piciorul gol.Sunt curioasa daca a si spus de ce asa. Caci si eu eram ferm convinsa ca asta e cea mai buna metoda,insa kineto ne-a spus ca de fapt cu ghetuta e indicat. Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Si noua la fel ne-a spus, ca trebuie ghetute cu taloane (sper ca am retinut corect), care ii ajuta sa paseasca corect.
In alta ordine de idei, BTZ, ma bucur ca s-a mai inseninat relatia la voi!
Si eu sunt curioasa de niste chestii: de ce nu ar fi recomandata banana inainte de 9 luni (1 an dupa alti pediatri), daca copilul nu face alergie? Acelasi lucru si cu ficatelul?
Doar din cauza chimicalelor din banana, respectiv a toxinelor din ficat? Pai ce... gasesti fructe fara chimicale?
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
giorgia23 spune:
Si eu tot USTUROI sunt
Ramona offf iar nu doarme Raisa...si avusese o perioada cand dormea chiar bine...va cred ca sunteti terminati
coteasca spune:
legat de cm, si mi-e mi-a venit la 6 luni de la nastere, credeam ca se va regla dar nu a fost asa, tot haotic imi vine, acum doar ce am scapat de urati. Am inceput sa iau logest la recomandarea medicului meu gineco. nu ma simt rau de la ele, par a fi ok, desi i-am zis sa-mi dea unele care sa nu ma ingrasa ca si asa am kg in plus si nu mai vreau altele.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE
bamboletta spune:
Tot usturoi am iesit si eu
Oana-si noi la fel cu linguritele zgariate
Anca-ma gandesc la voi...multa sanatate Mariei
Ramona-cred ca Raisa nu face diferenta zi-noapte...doarme mult ziua?
Cris-tare i-as manca falcutele lui Natali