Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Paula, multumim de urari.

LML Andrei, Bogdan, Ema!

La multi ani, Robert!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Natalia de Cris2010
Andrei de emushi
Bogdan Andrei de sorina_goga
Ema Andreea de anagia

La multi ani fratior scump, Robi (katalina)! Sa cresti mare, sanatos si sa te bucuri de familia ta frumoasa!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Palomina, si eu sunt in situatia ta. Chiar ma intrebam si eu zilele astea...
DAAAR, de alaltaieri m-au luat niste dureri ca de menstruatie si m-am gandit ca tot omu' ca imi vine. Ieri durerile s-au transformat in niste intepaturi cand ridic, ma azes, ma ridic, tusesc, rad. Azi la fel si sunt continue, doar intensitatea difera... deci, imi fac zilelea astea un test de sarcina, dupa care la gine si dupa care nu stiu unde, daca nu e legat de treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Natalia de Cris2010
Andrei de emushi
Bogdan Andrei de sorina_goga
Ema Andreea de anagia

La multi ani fratior scump, Robi (katalina)! Sa cresti mare, sanatos si sa te bucuri de familia ta frumoasa!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

SI DE LA NOI

Anca multa sanatate Mariei...te asteptam cu vesti bune

Lala te asteptam sa ne mai povestesti de voi

In sfarsit avem si noi un dintisor...se simte iesit primul colt de dinte

Mergi la inceput

Bamboletta.

De ieri Natali e cu ma-ma-ma in gura.

Mergem sa luam micul dejun: para, banana si suc de portocale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Palomina, si eu sunt in situatia ta. Chiar ma intrebam si eu zilele astea...
DAAAR, de alaltaieri m-au luat niste dureri ca de menstruatie si m-am gandit ca tot omu' ca imi vine. Ieri durerile s-au transformat in niste intepaturi cand ridic, ma azes, ma ridic, tusesc, rad. Azi la fel si sunt continue, doar intensitatea difera... deci, imi fac zilelea astea un test de sarcina, dupa care la gine si dupa care nu stiu unde, daca nu e legat de treaba asta.

haha...nici mie nu mi-a venit CM-ul...si eu ma gandeam zilele astea la un test...ca am avut asa niste ameteli si stari de greata...sper sa nu fie...ca asta mi-ar lipsi acum...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata fetele!

noi am avut o noapte cu nspe maraieli, cred ca e de la dinti...stiu deja manifestarile...urmeaza sa ne iasa altii..deci tre sa ma astept la distractie... asa ca suge de nu stiu cate ori, eu is varza de oboseala... plus ca vremea de afara nu ne ajuta deloc la psihic...

oana, m-am distrat de fazele cu fratele tau... cati ani zici ca are?

giorgia, felicitari pt dintisor...incepeti si voi, deci...

crispro, bumble, ...

ma bucur ca Maria Ancutei e bine, fara pb deosebite...doamne ajuta...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Imi sunteti asa dragi mie mi-au prins tare bine discutiile de ieri m-am mai linistit ca mai sunt barbati ca al meu care nu se omoara sa ma ajute prea mult...doar daca il imping de la spate sau ii dau indicatii clare face...credeam ca marea majoritate isi ajuta sotiile numai al meu nu dar asa sunt ei...unii pot fi modelati altii nu...
Uneori nici nu-l mai rog sa faca ceva ii impun faci asta...asta nici nu mai comenteaza se conformeaza...barbatii sunt ca niste copii mai mari cel putin al meu asa e

Btz_ovi- Gabitza oboseala si rutina isi spun cuvantul...cu rabdare si calm toate vor trece

Palomina- si eu alaptez si inca nu mi-a venit eu credeam ca este normal asa...cat alaptam sa nu vina...

Tina- am vazut pozele sunteti tare frumosi

Victo- te-ai scos cu bona e buna la toate

Michelle- asa are si David programul de papa noaptea...cred ca a vb cu Bianca ...am vazut pozele cu printesa blonda ...de unde ai luat salopeta alb-negru cu maneci si picioruse goale...

Giorgia- felicitari pt progrese

Alina,Paula-

Fug sa pregatesc fructele

Mergi la inceput

Georgia,

Felicitari pt . Poate de asta nici n-a vrut sa manance in ultimile zile.

Noi la masa avem alte probleme din cauza dintilor. Musca lingurita si nu vrea sa-i mai dea drumul. Si ... Oana, nu sunteti singurii care musca din masuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza.
Va invit la strudel cu branza dulce si stafide.
Ma pun acusi sa fac si o paine de casa,noi suntem morti dupa ea.si gogosi.

Off fetelor,va multumesc ca m-ati ascultat,sunteti singurele carora m-am "spovedit".Din pacate la noi sunt probleme de mai mult timp,care s-au tot adunat deoarece eu nu am cu cine comunica si acum au explodat toate.Nici eu nu vreau sa ne despartim,nici nu mai stiu ce simt,iubire sau obisnuita,habar nu am.Insa stiu ca de la o vreme sunt cam isterica (si azi noapte am facut o mini-criza deoarece m-am saturat ca Paul sa urle din ora in ora de cateva zile bune),ma enervez imediat,ma apuc de urlat si nu face bine.Am un var care e psycho,inainte sa-l cunosc pe Ovidiu am avut o relatie nu tocmai "sanatoasa",eram in ceata rau si foarte bulversata,iar cateva "sedinte" m-au ajutat enorm.Si cred ca si acum mi-ar prinde bine

PAULA,ALINA hai ma fetelor nu va certati.Dupa ce am citit postarile voastre,m-am simtit penibil ca am deschis subiectul.

Vad ca nu sunt singura caruia nu i-a venit CM-UL si care se confrunta cu intepaturi,crampe,"miscari in burta",ameteli si alte simptome specifice sarcinii.Mi-am facut pana acum cateva teste dar negative toate.Desi ador copiii,acum nu e timpul insa daca e sa fie cu "ochi" e bine-venit ca si Paulinio.

Haha PALOMINA esti a3a persoana pe care am cunoscut-o nascuta pe 18.Celelalte 2,un baiat era un berbec dus cu pluta rau,iar fata,desi nascuta in acelasi an,la diferenta de 30 min era opusul meu.Sunt curioasa cum esti tu

GEORGIA felicitari pt dintoci.
Eu cand am citit ca VLADUT are aproape masele m-am deprimat.Al meu are de aproape 2 luni numai 2dinti iar semne ca ar aparea si altii nu sunt.

Offf multa sanatate MARIEI,e groaznic sa fii internat in spital.Dar poate ca dupa,domnisoara va papa mai bine.

OANNA haha,faza care a facut-o fratele tau as face-o eu si nu Ovidiu.De multe ori sunt asa dezorganizata.
Eu cand am facut scoala de soferi m-am trezit intr-o dimi pe la 6.Am baut cafeaua,m-am aranjat,m-am pregatit,etc etc si la 7 eram in campus asteptandu-l pe instructor.Dupa 20 min il sun nervoasa ca dc intarzie la sedinta.Saracu om dormea pe rupte,l-am trezit eu,desteapta si uituca.Si imi spune ca de fapt sedinta era la 7 seara

Si tot vorbind de masini,am citit aseara ceva.DRAGAICOti-ai luat permisu si nu ne-ai spus??????????

Si sa va spun de Paul:de o luna si ceva nu se mai termina probleme,nici nu stiu de cand nu am mai iesit la plimbare.Numai la scara ies.Ba raceli,ba bubite,ba noi raciti.
Acum dupa ce s-a vindecat cat de cat Ovidiu,a racit Paul.Dar rau.Cu muci de se intind pe el,hap-ciu incontinuu,rosu in gat,se chinuie sa vb,il jeneaza durerea.Mai nou spune "cui,cui" e asa simpatic.
Ii dam oscilo,Panadol si iubire

Aoleu,cat am scris

LA MULTE LUNITE FRUMOS BOGDANEL,abia astept sa te vad zilele astea.LA MULTE LUNITE SIPT COCHETA DOMNISOARA NATALI,un pupic de la Paul pt tine.Pe obraz

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput