Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Btz, ai primit Armani CODE, e parfumul meu preferat!!

La noi, parerile medicilor sunt fimpartite pt ca se organizeaza multe conferinte/simpozioane pe anumite teme (medicale, evident, sustinute de medici) la care se tot discuta noutatile, dar la care nu toti medicii ajung. Asa ca unii isi mai schimba parerile, altii merg tot pe ce-au invatat ei cu ceva timp in urma.

Ii mai dau si eu sa guste multe chestii lui V, dar varza, fasole, salata de vinete nu am de gand sa-i trec pe sub nas.. ca-s din alea pt dupa 2 ani.

Paula, tu ti-ai cerut scuze, nici nu prea am inteles pt ce... eu zic ca o lasam, ca sigur va veni sa ne povesteasca, daca ne iubesteDaca si tu ai simtit un afront, a simtit si Alina unul, s-au prezentat scuzele, mergem mai departe, nu?!. Nu cred ca e greseala flagranta sa ai alta parere, vorba aia, una-i usturoi, alta-i piper-negru, busuioc, eu piper rosu.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Eu sunt piper negru. Ce de-a usturoi avem pe-aici!

Ref. la mers eu in casa o las si desculta si cu sosete. De tinut, o tin de manute dar nu pt. ca stiam ca asa trebuie ci pt. ca daca o tin de subrat nu mai paseste.
Premergator din ala am si eu. Deocamdata l-am proptit pt ca rotile aluneca destul de tare. Medeea se ridica in picioare tinandu-se de el.

Eu vreau sa ajung la un ortoped zilele astea ca am impresia ca calca stramb cu piciorusul drept. Cumva calca pe muchia interioara si il tine cumva mai lateral, nu stiu daca s-a inteles ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Btz, aaa, deci nu prinde viteza premergatorul ala...eu la asta ma gandeam, ca prinde viteza, copilul nu se poate tien dupa el si cade in nas.
Am inteles eu ca lateral e stanga dreapta, dar nu inteleg cum sa-l fac pe copil sa mearga incolo. Raul cum se vede in picioruse, cum paseste in fata. Si cand se tine de pat si umbla pe lungimea patului isi intoarce tot corpul si paseste in fata...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

mai, cu antemergatoarele astea cam asa e ...cam fug in fata, asta inseamna ca copilul trebuie sa stie cat de cat sa umble, altfe pica in nas...eventual de cumparat un antemergator mai greu, de lemn...am studiat intens problema asta la Eric...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Moi aussi usturoi!!
Bumblebee
Oana, tare fratele tau. As vrea sa-l vad la primul copil

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Al meu nu aluneca asa tare..ori nu imi dau eu seama

PAULA da,pe langa pat mers in laterale.Insa nu reusesc deoarece Paul merge ca si Raul acum,desi la inceput a mers stanga si dreapta.DIn ce mi-a zis kineto ei asa merg initial deci daca Raul a schimbat directia e clar ca a trecut la nivelul urmator

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

btz cred ca depinde si de suprafata pe care merge. Eu am peste tot parchet din ala vechi de lemn masiv, pe care l-am lacuit acum un an si mai ales cand e proaspat sters e derdelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am fost la plimbareala, mi-am luat chiloti. aproape ca de baba. Eu inainte purtam tanga, dar acum la cata is... ma las pagubasa. I-am luat lui V un sac de dormit, si mie vopsea de par, am platit tel si am venit acasa. Imediat culc copilul.

Coteasca, m-am lasat de bere, de cateva zile!!! ca sa slabesc, cica... dar nu are atat de multe calorii, doar ca face burta. Totusi in weekend mai pacatuiesc cu cate o berula.

Eladea, usturoi si eu.

Puiutz, si eu la fel cred ca ar fi reactionat pana acum daca era sa fie alergic.

Michelle, si eu de cele mai multe ori ii dau pranzul (legumele) combinate cu iaurt, ca asa mananca muuult (200ml). Daca nu, mananca putin.

Cris, ii mananc obrajorii lui Natali! E o printesa!!!

Eu i-am dat si banana si ficatel. Toate bune.

Btz, multumim de sfaturile de la kineto. Si eu am obs la Vlad ca incaltat paseste mult mai sigur, mai bine. Descult ii alearga picioarele in 10 parti...

Pt papa de la ora 17, noi avem asa (variante): cereale (cu fructe sau simple); gris (cu fructe sau simplu); mamaliga cu branza si smanatana; iaurt cu fructe; iaurt cu branza; mar copt cu branza; dovleac la cuptor (copt cumva) cu mar- cam astea ar fi cateva idei, deocamdata am probat primele 4.

Eu pe Vlad il tin de subrat, dar el nici asa nu paseste. Foarte rar si foarte timid face 2 pasi. atat. Lenes, lenes, lenes.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonasin

Si eu sunt usturoi

Eu i-am dat banana la Daria si nu s-a intamplat nimic, ficatel inca nu l-am dat dar in curand si peste i-am dat si chiar i-a placut. Nu mai stiu ce sa-i dau sa pape la ora 18, ceva retete mai aveti?

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

poze

Si eu ii dau banana de la 7 luni...

Seara eu i-am facut mamaliguta cu branza sau iaurt
dovleac la abur cu iaurt
gris cu lapte

vreau sa incerc orez cu lapte

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic
Si eu sunt curioasa de niste chestii: de ce nu ar fi recomandata banana inainte de 9 luni (1 an dupa alti pediatri), daca copilul nu face alergie? Acelasi lucru si cu ficatelul?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

banana din cauza sambureilor e considerata cu pontetial alergen ridicat

ficat eu deja am introdus

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Da, dar repet: copilul a fost testat 3 zile si nu a facut alergie. E posibil sa faca dupa mai multe banane mancate? Nu ma refer la al meu, ca eu inca nu i-am dat, a implinit ieri 8 luni, dar inca stau in dubiu daca sa-i dau sau nu...

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

pai atunci poti sa ii dai daca nu a facut nici o reactie
cred ca nu am inteles eu intrebarea...

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Si eu tot usturoi .

Declar adormit copilul - sper sa doarma macar 2 ore.
Aseara s-a trezit la 21.30 si pana la 12 mi-a tot povestit. A adormit, am plecat si eu la tati, s-a prins ca nu ai sunt si a inceput sa urle, m-am dus iar la ea... sunt cam chiauna. Vai de mamicile care au programul asta noapte de noapte.

Iaurtul e sfant si la noi. E borcanelul langa mine cu nu mai vrea cum se scufunda lingurita in el si deschide iar gurita.

Alta idee - nu mai amestec carnea cu legumele(Capraru) - amestec doar cu o lingura, doua sa nu fie inecacioasa. I le dau separat. Mi se pare ca merge foarte bine.

Voi cum va descurcati cu trasul de par? Pe mine ma omoara - smulge cate 3-4-5 fire odata - imi vine sa fug in lume. NU va imaginati ca stau cu parul desfacut dar se infige in el si trage rau de tot. dau lacrimile!!!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput