feedback - speranta si LUMINA pe pat de spital

feedback - speranta si LUMINA pe pat de spital | Autor: alinuk

Link direct la acest mesaj

===========================================================================

CONFIRMARI pana luni 21 aprilie / ora 14

RT, Diana_Eva, Katteryna, lilimara, Ayla21, mamagiuliei, eladea2005, tomaca, adrisimo28, bulinuta27, dodo-pui, Aschiutza, Dana.N

tuturor

Dragi DC isti,

Avem confirmarea..ca voi, membri inimosi ai acestei comunitati stiti sa va mobilizati pentru actiuni de suflet...si mai ales pentru copii.

Mi-as dori sa gasim din nou resurse, oricat ar fi de greu, pentru a ne face timp si a ne opri putin din valtoarea intamplarilor de zi cu zi...sa ne uitam in ochii fericiti ai micutilor nostri si sa ne gandim ca exista pe lumea aceasta copii care primesc lumina Sfintelor Sarbatori de Pasti pe un pat de spital.

Vin cu o propunere careia sper din suflet sa-i dati curs

cu aceeasi speranta,

Alinuk

La data de 21 aprilie 2011, Asociatia M.A.M.E. organizeaza in cadrul Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni, actiunea caritabila „De PASTI, speranta si lumina pe pat de spital”.
Cateva ore, prin intermediul spectacolului oferit si a activitatilor interactive, copiii diagnostica#355;i cu leucemii, limfoame, talasemie, hepatite cronice si alte afectiuni grave, vor uita de suferinta provocata de boala si tratamentele indelungate la care sunt supusi. Cu aceasta ocazie, iepurasul le va imparti daruri si voie buna.

Toti cei care doresc sa ajute la achizitionarea unui numar de aproximativ 100 de cadouri pentru copii, pot sprijini Asociatia M.A.M.E., astfel:
• Prin donatii online direct din site-ul www.asociatiamame.com, prin intermediul serviciului specializat “euplatesc.ro” sau prin “paypal” in contul office@asociatiamame.com ;
• Donand in contul Asociatiei M.A.M.E, deschis la Banca Transilvania, Agentia Iancului, Cont IBAN: RO 03 BTRL 0440 1205 N750 44XX , Asociatia M.A.M.E, CUI 25454339;
• Daca sunteti reprezentantul unei firme si doriti sa sprijiniti aceasta actiune prin donatii in bani sau produse, va rugam sa ne contactati pentru a discuta incheierea unui contract de sponsorizare.

Cadourile oferite vor contine: carti, haine, jucarii, dulciuri, precum si alte surprize menite sa le aduca bucurie.

Multumim anticipat tuturor celor care ne vor sprijini la realizarea aceastei actiuni!

echipa MAME

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

o cunostiinta a donat 5 euro prin paypal-RT

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Buna Anca,
In contul de PayPal a intrat o donatie de la o persoana cu initialele RT, dar este de 4 euro. Poti sa verifici daca este vorba de aceasi donatie? Multumim.

Doneaza 2 euro prin sms la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie din Spitalul Fundeni!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui aneline

Buna Anca,
In contul de PayPal a intrat o donatie de la o persoana cu initialele RT, dar este de 4 euro. Poti sa verifici daca este vorba de aceasi donatie? Multumim.

Doneaza 2 euro prin sms la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie din Spitalul Fundeni!

INITIALELE SUNT ALE EI

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Am trimis si eu acum o mica suma prin paypal,initialele MN.Sper ca au ajuns bine.

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

multumim fetelor, in numele nostru si al micutilor care se vor bucura pentru cadouri!

vor fi facute confirmarile pentru toti banutii

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Alina voi trimite si eu azi 50 lei, chiar ma gandeam cand initiezi un subiect pt cadouri de Paste pt copilasi. Iti voi trimite PM pt confirmare.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

si eu am platit acum online din INGOradea o suma foarte mica, dar din suflet

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

buna!

am donat si eu online 100 ron prin BT. Sper sa-mi confirmati primirea. multumesc! felicitari pt initiativa!

doamne ajuta!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Alinuk, am trimis PM. Poate faci in primul post lista cu confirmari. Succes si multumim ca duci si din partea noastra un zambet copilasilor bolnavi.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput