caut o carte de povesti...
o carte din copilarie, care nu mai stiu cum se numeste. Din nefericire, mama mea a imprumutat-o cuiva si nu mai stie cui. Era o carte cu ilustratii foarte frumoase si o coperta rosie, fara desene pe ea.
Dintre povesti imi amintesc numai doua: una cu furnica care baga sub o ciuperca din cauza ca incepuse ploaia. Dupa care mai tot vin animale, care toate se inghesuie sub ciuperca, si la sfarsit se mira ca au incaput toti, cand de fapt ciuperca crescuse din cauza ploii.
Si a doua poveste pe care mi-o amintesc este cu niste pisoi care se tot jucau si se ascundeau, si la un moment dat s-au ascuns intr-un sac cu faina si au iesit toti albi de-acolo.
Oare stie cineva de care carte este vorba?
Raspunsuri
Burtocika spune:
Este BETISORUL NAZDRAVAN, de V. Suteev. Da o cautare pe forum, stiu ca s-a mai discutat despre ea si niste fete o gasisera in format electronic. O am si eu si i-a placut foarte multe fetei mele, are niste ilustratii foarte simpatice !
Irina (2006) si 22+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
cllaudia spune:
Asta cred ca este ce cauti. Cu tot cu ilustratii.
http://www.scribd.com/doc/25332763/V-Suteev-Be%C5%A3i%C5%9Forul-n%C4%83zdr%C4%83van
maria_alexia spune:
Cllaudia, super link-ul, mii de multumiri si din partea mea .
Oare se poate downloada si printa color carticica asta minunata?
Ramona2006 spune:
Dupa ce am citit mesajul annei maria mi-am batut si eu capul, dar nicicum nu mi-am amintit de titlul cartii. E intra-adevar superba, ce ma bucur ca fetele si-au amintit!
Daca aveti cont pe scribd, o puteti downloada. Iar daca nu aveti cont, se poate face in citeva minute.
Spor la citit!
Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/
adra_bell spune:
Annamaria, Betisorul nazdravan s-a re-editat anul asta, la editura Regis, o gasesti pe librarultaupunctro. Noi avem cartea veche si fetita mea o iubeste mult, ii plac aproape toate povestile
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
maria_alexia spune:
Am primit ieri pachetul de la Regis, carticica le place mult de tot copiilor, chiar daca sunt putin mai marisori. O estimez optima pentru 2-3 anisori.
Si mie imi place .
corap spune:
Da' si eu caut o carte, cu un catel, pe care il chema "415" (sau 413)- de copii mai marisori (cam de 8 ani, asa). asa mi-a placut... (nu stiu nici autorul, nici nimic, dar e probabil ca autorul e roman - din ce-mi amintesc, catelul e gasit pe drumul spre sinaia, la km 415 (sau 413) dar amintirile mele pot sa nu fie corecte - ca nu-s 400 de km de la buc la sinaia)