Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Multumesc Andra ,de la ei ai primul scaun de masina ?
Ramyy...ai PM

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

fetelor,

daca aveti cont comun de e-mail o sa va rog sa mi-l transmita si mie cineva pe PM

Nasteri usoare si aveti grija de voi.
O Sfanta Sarbatoare luminata!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Alinuk, nu vreau sa fiu impertinenta, dar esti in aceeasi odisee cu noi?

21+cu si

corry userul asta nu face parte din nici o odisee din cate vad eu. Insa vad ca "culege" adrese de mail si parole (s-a dus si la mai iunie). Aveti grija!

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Multumesc Andra ,de la ei ai primul scaun de masina ?
Ramyy...ai PM

22 + Arianna-Maria

Nu, n-am de la ei, dar imi plac ale lor. Oricum am timp si o sa mai studiez, la Eva n-am facut chiar cea mai buna alegere

Alinuk este reprezentanta asociatiei Mame pentru mame, e inofensiva, trimite pe mail promo pentru diverse campanii umanitare

bazar

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

andra, ti-am citit blogul (mai arunc un ochi din cand in cand pe el, cand am timp) - tare imi place de fiica-ta sper ca ii faci "dulciu" multe, ca e o scumpa!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

E foarte interesant marsupiul, din pacate eu nu-mi cumpar pt ca la bb1 am avut 2 si n-am putut folosi nici unul, pt ca aveam pieptul foarte mare si nu suportam nimic pe burta / piept

Mai fetelor, mananc de sparg !!! Nu stiu ce sa ma mai fac, am fost la nutritionista si saraca mi-a dat ce am voie si ce nu, si chiar e un regim destul de permisiv, doar ca eu bag la dulciuri de rup !!! Si de-alea concentrate, gen Mars, Snickers etc. cred ca o sa scot o balenuta, nu o silfiduta !!!

Irina (2006) si 22+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Arianna ms de pm, dar eu ma intreb, oare nu iti rupe spatele daca il tii pe bebe in pozitia orizontala?
Burtocika putem sa ne luam de-o mana, sunt exact ca tine, nu imi pot infrana poftele astea nenorocite, mai ales de dulciuri. Eu nici nu prea mancam dulciuri inainte de sarcina si nici in prima parte a sarcinii, dar acum nu ma pot abtine.
Si eu votez pt. stergerea mail-urilor neimportante.

Maria (27 nov. 2007) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Da este intradevar foarte, foarte fain marsupiul dar din pacate nu pentru buzunarul meu , eu am dat 500 lei pe patut

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

E foarte interesant marsupiul, din pacate eu nu-mi cumpar pt ca la bb1 am avut 2 si n-am putut folosi nici unul, pt ca aveam pieptul foarte mare si nu suportam nimic pe burta / piept

Mai fetelor, mananc de sparg !!! Nu stiu ce sa ma mai fac, am fost la nutritionista si saraca mi-a dat ce am voie si ce nu, si chiar e un regim destul de permisiv, doar ca eu bag la dulciuri de rup !!! Si de-alea concentrate, gen Mars, Snickers etc. cred ca o sa scot o balenuta, nu o silfiduta !!!

Irina (2006) si 22+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Daca te consoleaza cu ceva:subscriu!Bag la dulciuri pana crap!!!

21+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Alinuk este reprezentanta asociatiei Mame pentru mame, e inofensiva, trimite pe mail promo pentru diverse campanii umanitare

bazar

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
[/quote]

Cred ca ai dreptate, dar totusi, cum spunea si Fecian, cred ca ar trebui sa avem grija...
Totusi, acolo sunt poze cu noi, cu familiile noastre ( ca sa nu mai zic de nr de tel, cartierul, orasul...)din caselele noastre, poze cu burtici descoperite, poze mai sexy......
Nu stiu daca ati citit, dar fetele de la sept-oct si-au pierdut contul comun ( cred ca li s-a schimbat parola)si listuta de pe prima pagina, intr-un mod foarte dubios...
Florina, si eu sunt de caord cu propunerea ta

21+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Arianna ms de pm, dar eu ma intreb, oare nu iti rupe spatele daca il tii pe bebe in pozitia orizontala?

Maria (27 nov. 2007) si 26+

Cu placere.
Nu cred ....este ca si cum l-ai tine tu in brate , numai k nu iti folosesti mainile , mi se pare mult mai usor de tinut.

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput