Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

nu va suparati dar mai bine cititi de mai multe ori un mesaj decat sa incepeti o cearta. saraca alinuk a cerut doar o adresa de mail sa va dea voua informatii care probabil va vor ajuta!!!si la noi a cerut, la scutece..si nu a fost nici o discutie de genul de aici

unde ati vazut voi ca ar fi vorba de o parola???!!!

si noi am avut o odisee de iulie august dar nu au fost niciodata asemenea discutii, mai ales in cazul asta, pe un motiv inexistent, din moment ce nimeni din afara nu va ceruse nici o parola.

aveti grija de voi, nu va mai stresati inutil, ca aveti burtici de ingrijit!este o perioada frumoasa, take care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lalala13 pup, am fost colege la odiseea aia, pacat ca am ratat o
cea mai faina odisee dupa parerea mea

corry va citesc cum sa nu
pupi si tie...si unde te vad in poza si eu?

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Io mai zic o data: vezi Alinuk ce-ai facut azi din noi, si nici nu ai nici in clin nici in maneca cu noi?! Suntem cu toate sensibile si hormonale, mai ales cand e vorba de parole si "secretisme", dar cred ca spiritele s-au incins prea repede si lucururile s-au luat prea personal, cand de fapt uitam ca participand pe un forum si postand online ne asumam din start un risc de-a ne fi "violata" intimitatea in universul asta virtual nu tocmai "safe".

Si eu zic ca membrele "oficiale" au dreptul la parola indiferent de ce, cat si unde contribuie. Aici nu e concurs si nici nu sta nimeni cu prezenta. In aceasta odisee de iul-aug suntem legate prin DPN si preocupari comune, dar nu exista nici o alta obligatie pentru nici una din noi, in afara de respect reciproc! Scrie fiecare cand poate si la ce se pricepe, pune poze cand poate si daca vrea, isi da datele sau nu. Parerea mea...

Si ca sa ingropam aiureala asta, haideti ca fac capitol nou ca sa "start fresh" cu ganduri bune si pace!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 21+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

nu va suparati dar mai bine cititi de mai multe ori un mesaj decat sa incepeti o cearta. saraca alinuk a cerut doar o adresa de mail sa va dea voua informatii care probabil va vor ajuta!!!si la noi a cerut, la scutece..si nu a fost nici o discutie de genul de aici

si noi am avut o odisee de iulie august dar nu au fost niciodata asemenea discutii, mai ales in cazul asta, pe un motiv inexistent, din moment ce nimeni din afara nu va ceruse nici o parola.

aveti grija de voi, nu va mai stresati inutil, ca aveti burtici de ingrijit!este o perioada frumoasa, take care!

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Eu de unde sa stiu cine e ea?

Mesajul ca si continut are valoare informativa zero, ba mai mult atrage tocmai prin acest fapt. Mi s-a parut bizar modul de abordare. Nu m-as fi sesizat din oficiu daca ar fi inceput cu ceva de genul... "Buna ma numesc X fac parte din X organizatie si, daca se poate as dori ADRESA de EMAIL pentru cutare lucru. "

Atunci snimeni nu ar fi avut nimic de spus.

si cu asta chiar vreau sa inchei discutia.

Stiti cum se zice: Tonul da muzica!!! Iar tonul folosit aici , n-a fost nici civilizat, nici diplomat, ci doar un mesaj ce tzipa a spam.

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

mirela, doar ne stimsi faci parte din odiseea noastra, doar stii ca noi, fetele te consideram ca esti de-a noastra, esti din grupul nostru
motaneii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Citat:

my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Eu de unde sa stiu cine e ea?

Mesajul ca si continut are valoare informativa zero, ba mai mult atrage tocmai prin acest fapt. Mi s-a parut bizar modul de abordare. Nu m-as fi sesizat din oficiu daca ar fi inceput cu ceva de genul... "Buna ma numesc X fac parte din X organizatie si, daca se poate as dori ADRESA de EMAIL pentru cutare lucru. "

Atunci snimeni nu ar fi avut nimic de spus.

si cu asta chiar vreau sa inchei discutia.

Stiti cum se zice: Tonul da muzica!!! Iar tonul folosit aici , n-a fost nici civilizat, nici diplomat, ci doar un mesaj ce tzipa a spam.

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

din pacate nu avem cum sa cuoastem fiecare persoana de pe forum ( mai ales cele din afara odiseei noastre) cu ce se ocupa, sa stim ce urmeaza sa faca !

21+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

fetele am pus ( din nou) sin partea 1 la mama si copilul. Ireth
Capitoul nou cine ne ajuta ??
poate pana in august am sa invat si eu

21+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:

mirela, doar ne stimsi faci parte din odiseea noastra, doar stii ca noi, fetele te consideram ca esti de-a noastra, esti din grupul nostru
motaneii

my somebody....

pupici si de la noi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Sporavaiti in pace de aici!

Mergi la inceput