Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna gasit fetele, si sper sa se linisteasca apele ca nu trebuie sa se necajeasaca nimeni pe aici. Alinuk (sau cum te cheama), uite ce ai facut! Si mie mi se pare impertinenta si nepoliticoasa crererea fetii, nevinovata sau nu zici intai cine esti si cu ce scopuri ne vizitezi, e de bun simt s afie asa. Andra sper sa iti treaca supararea, si eu am luat interventia Feliciei exact cum a explicat-o ea, ca un exemplu personal, nici vorba de aluzie...

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77
Si eu ii citesc la bebe povesti in limba romana, si vorbesc cu el numai in romana, iar sotul in germana (desi se straduieste sa invete si el romana). Mai am o cunostinta, o romanca ce s-a oferit sa ne fie babysitter cand avem nevoie, asa ca va avea ocazia bebe sa vorbeasca romaneste. Im fac insa griji in privinta asta, din cauza ca am cunoscut o romanca ce era casatorita cu un elvetian si aveau un baiat de vreo 15 ani, care stia romaneste, dar nici in ruptul capului nu voia sa vorbeasca. Trebuie sa ma gandesc asadar cum sa fac sa-i insuflu si dragostea pentru limba si tara mea.
Raluca, eu iti inteleg si temerea asta, si eu fiind in aceeasi ipostaza de familie mixta, dar cu dorinta aproape obsesiva de a transmite limba si cultura mea copiilor mei, chiar daca ei sunt doar pe jumatate romani. Dar unde e vointa e si putinta, si o sa vezi ca daca insisti si ai rabdare o sa reusesti sa insufli aceasta dragoste de limba copilului tau. Nu zic ca e usor, mai ales daca o sa si mergi la serviciu ca mine, dar va trebui sa nu renunti. Eu cu Sophia am vorbit numai romaneste si a fost prima limba in care s-a exprimat, desi acum la 4 ani si mers in colectivitate e clar ca engleza a devenit principala ei limba de exprimare si chiar gandire. Totusi, nu a avut niciodata probleme sa amestece limbile, a schimbat dintotdeauna limba automat intre mine si tati, si asta fara atentionare sau fortare din partea mea. Cand totul decurge firesc si cultivi bilingvismul de mic, copilul nu va resimti ca impunere sa iti vorbeasca limba. Ajuta f mult personalitatea copilului, prezenta chiar si sporadica a bunicilor si faptul ca o duc la scoala de duminica la biserica romaneasca. O sa vezi ca o sa fie bine, daca asa iti propui!

Anamaria, ma bucur ca te-ai linistit cu analizele, ti-am zis ca poate tot e ceva in neregula cu testele! Numai bine!

A, am uita sa va zic ca am fost ieri la doctor - vizita lunara, si toate-s bune. Nu l-am vazut pe bebe, doar i-am auzit inimoara, mi-a masurat burta, cantarit (7 kg la activ) si povestit una-alta. Mi-a dat si reteta pentru Rhogam (imunizarea Rh), pt care sunt programata sa-l fac peste 4 saptamani, o data cu testul de glucoza.

Va pup pe toate,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 21+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Pana acum am trimis PM :
Ireth,alymih,lulusor,fecian,arianna_M,mamutz, corry,burtocika,ramy,v_florina,lissa_ana,krissy,sdcristian,alexia_ada,pufi79,anaemi,babyblue

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011

Vreau si eu....te rog

PS: Felicitari pentru burtica (nu burtoi) frumoasa pe care o ai!! Sa fim toate sanatoase pana la final!

26+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salutare burtici frumoase si nelinistite!
Si eu am fost in zona, dar doar am citit...bine inteles ca nu am retinut mai nimic, asha ca felicit pe toata lumea cu vesti bune, sanatate celor cu probleme(inclusiv cateloilor), si pupici pe burticile frumoase care au pus poze noi, si nu numai.
Cat despre incident, nu ma pronunt, dar citeam mai de mult ca o data ce ai pus o poza pe internet(nu mai zic ca e pe google, care google shtie mai bine decat noi si ce mancam) pe internet ramane pentru totdeauna. dar pe mine nu ma deranjeaza, m-ar deranja sa nu va mai pot vedea ca s-a intamplat ceva cu contul sau alte de genu...in fine
Vreau si eu parola noua!
toate burticile si o sa incerc sa fiu mai activa, pentru ca desi va citesc toata ziua...am o lehamite cand vine vb de scris...

26+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Fetelor eu azi ma duc sa ma epilez, si as lua inainte un no spa. eu am de 40, shtiu ca exista si de 80...pot lua 2?

26+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

am trimis PM tuturor celor care au strigat

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Ireth si Roxybarbu, multumesc de PM.

Anaemi: ma bucur ca ti-au iesit bune analizele.

Babyblue: nu stiu ce sa zic de no-spa...eu am tot de 40, dar n-am luat decat de 2 ori pana acum. Dar...poate n-ai sa ai nevoie...zic si eu. Altfel...hainutzele luate de voi sunt f frumoase.

Arianna: am vazut si eu pozele cu lucrusoarele pt bb...sunt f frumoase.

Eu raportez +9 kg, si sunt constienta ca n-am sa reusesc sa ma opresc la +12 pana la final...sper totusi sa nu sar calul mult prea mult.

Bb azi a facut cele mai frumoase valuri de pana acum

Va pupam pe toate, si sa aveti zile frumoase!

26+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

pai vrei sa iei preventiv?
eu zic mai degraba una inainte, una dupa
de 40, ofcors

23+

Mergi la inceput

Asa ma gandeam..preventiv...am pus si eu 2 poze noi...ca azi am mai implinit o saptamana!
si am vazut chestia asta la bazar...si imi place tare mult...voi ce parere aveti?
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=17438&n=Set-Beautiful-Beginnigs-pentru-manuta-sau-picior

26+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
Totusi, acolo sunt poze cu noi, cu familiile noastre ( ca sa nu mai zic de nr de tel, cartierul, orasul...)din caselele noastre, poze cu burtici descoperite, poze mai sexy......
Nu stiu daca ati citit, dar fetele de la sept-oct si-au pierdut contul comun ( cred ca li s-a schimbat parola)si listuta de pe prima pagina, intr-un mod foarte dubios...

21+cu si

Si eu am prietene din alte odisei, insa n-as indrazni sa cer datele contului lor, pentru ca mi se pare o violare a intimitatii celorlalte fete.

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Pardon, nu-i prietena mea, n-o cunosc, stiu doar ca se ocupa de aceasta organizatie si stiu asta de pe forum. Nu-mi plac astfel de agresivitati si de teposenii, eu imi voi retrage fotografiile din contul comun si va rog sa schimbati parola daca ma suspectati de astfel de lucruri. Incredibil mi se pare....

bazar

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Ooo Adra,nuuuuu!!!
Te rog.
Nu te suspectez de nimic, departe de mine gandul.
Nu, tu ai dreptate ca a cerut decat mailul, stiu ca nu ai nicio legatura cu chestia asta.
Fecian a dat exemplu de ea, cred ca avrut sa spuna ca daca ea nu si-a permis sa ceara adresa unor fete mai apropiate, cum sa o ceri cuiva cu care nu ai nicio legatura...
Te rog, inca o data, nu te supara!

21+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

ms roxy pt parola

27+

Mergi la inceput