Da, am ovulatie, tot ceas, in ziua a 14-a.
Daca imi amintesc corect, (Livia, corecteaza-ma daca m-am zapacit), discutia incepuse in legatura cu tratamentul care sa te ajute sa mentii o sarcina (un trat. care sa il incepi in a doua jumatate a ciclului, deci dupa ovulatie).
Cred ca ai dreptate, Crinuta, poate ar fi bine sa nu ma bag in ce nu-mi fierbe oala. Nu mai stiu ce sa spun. Poate ne lamureste Livia.
Merci mult de tot!!
Nu ti-am raspuns la intrebarea "pt. ce vreau sa fac tratament".
Pai, sa iti spun cinstit, sintem asa de disperati ca as inghiti orice, numai daca as stii ca imi creste sansele cit de putintel... Realizez ca suna ridicol si naiv...
Draga Livia,
Merci pt. raspuns, se pare ca intr-adevar ma inscriu in a doua categorie. Si daca e asa, pot eu oare sa suplinesc deficienta de progesteron cu tinctura de zmeur si ceai de coada soricelului? Nivelul progesteronului in ziua 21 e de 3.60 iar Duphastonul nu m-a ajutat prea mult, caci primele simptome de ciclu le am in ziua a 20-a. Luna aceasta insa am inceput sa iau tinctura din muguri de zmeur si Mastodynon si, in afara de o pata de singe in ziua a 20-a, nu am avut scurgerile maronii pina in ziua 22-24 iar azi sunt in ziua a 25-a si a scazut temp. de la 37,1 la 36,8, semn ca ciclul va veni curind (dar nu la 22, 24 de zile, cum s-a intimplat in ultimele 6 luni). Deci, tincturile si-au facut treaba, dar ce se va intimpla oare cind va trebui sa opresc tratamentul? Oare ciclul se va deregla din nou? Ce crezi? Lucia