Leacuri babesti

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Nu stiu daca a mai scris cineva dar eu am descoperit reteta minune cu care am reusit sa scot petele de cerneala de pe camasile feciorului meu care e in clasa 1.
Dau cu fixativ pe petele de cerneala apoi pun camasa in detergent pentru 5-10 minute, si gata e curata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Tanti Zavaidoc, leacul asta este unul particular. L-am aplicat dupa ce am citit o carte despre ayurveda (cu predilectie este bun pentru cei cu constitutie Kapha). Acolo se vorbeste de alimente iuti in caz de crampe musculare.

Eu nu am probleme cu esofagul si in ziua aia in loc sa ma tavalesc de durere am putut sa lucrez aproape normal cu exceptia catorva minute.

Daca doresti sa intelegi ce este cu alimentele medicamente, vezi ca la editura Niculescu a fost publicata o carte despre Ayurveda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbea spune:

spuneti-mi si mie un leac babesc pentru durerile in calcai....Am trecut de la tocuri la tenisi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joki spune:

Pentru durere de calcai este bine sa iti speli noaptea picioarele in apa fierbinte si sa le masezi. Nu va dura mult pana iti va disparea durerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbea spune:

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sm spune:

super interesant subiectul, am gasit un site destul de interesant cu multe leacuri si remedii: http://arborele-vietii.blogspot.com/2010/01/leacuri-de-la-cititori.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

b.nica, vreau si eu PM, te rog. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Am redescoperit si eu de curand otetul pt clatit parul = un plus de stralucire.
Confirm veleitatile cepei. Citisem despre calitatile ei de a 'strange' microbii si asa am plasat cate una in fiecare camera (cica tebuie in bol) intreaga, necuratata. Am cateva (pe holuri in special) in aceeasi stare ca acum 2 ani, insa in dormitor le-am schimbat de cateva ori, mai precis dupa raceli - ale noastre sau ale copilului. Chiar m-am socat la o raceala mai puternica a puiului cand ceapa din dormitor s-a stafidit, s-a innegrit / putrezit in 2-3 zile. De atunci sunt nelipsite din 'decorul' casei mele.
Am incercat si cu ceai de frunze de ceapa la raceala (plus ceva miere ca sa nu fie chiar respingator la gust) si cred ca a functionat (la copil, ca eu nu stiu daca as fi putut bea asa ceva )
Rufus, totusi, chiar crezi ca se poate anula riscul dat de o intepatura de cui ruginit cu urina? poate (dar nici asa nu cred) daca faci parte din neamul lui Bivolaru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ai grija cu otetul ca in timp subtiaza firul de par.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

In caz de raceala, viroza, dureri de gat se tine in gura cat se poate de mult un catel de usturoi curatat fara a-l strivi intre dinti si se suge ca o bomboana.Daca nu se striveste , nu miroase deci se poate recurge la acest leac si in timpul zilei...Un coleg s-a vindecat de o viroza urata cu acest procedeu in mod miraculos de rapid(imi spunea ca l-a tinut 2-3 ore in cursul diminetii si apoi a repetat seara.Pe fiica mea o durea gatul si a tinut catelul in gura vreo 3 ore seara si a doua zi mi-a spus ca nu o mai doare gatul.Merita incercat!

Mergi la inceput