As vrea sa pot merge mai departe.Se mai poate ?
Raspunsuri - Pagina 2
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui orange2000 Dragele mele , el intradevar vrea ca eu sa fiu sotzie in acte si o buna gospodina ,mama ptr copilul nostru si...atat.I-as da si libertatea de care tot imi spune doar ca....acum 6 ani exact in aceeasi perioada a Pastelui a venit cu aceeasi placa si a plecat 2 zile la munte cu ....o viitoare ...Cand a venit acasa eu l-am primit si l-am crezut ca a fost singur sa se reculeaga si in aceea noapte am facut dragoste cum nu mai facusem demulticel ,si imi spune cat de mult ma iubeste si cat demult ma doreste,si pana intr-o zi cand iar nu avenit acasa si cand a venit mi-a spus ca a ramas la birou....eu nu prea l-am mai crezut dar ptr ca il iubesc l-am acceptat .Si tot atunci dar a doua zi l-am sunat ptr ca eram convinsa ca exista cineva in viata lui ,si l-am intrebat daca "chiar o iubeste " raspunsul a venit imediat ca un fulger peste mine "da ,o iubesc dar te iubesc si pe tine".... Acum zice ca nu ar fii nimeni doar ca are nevoie de putina libertate , de parca eu l-as tine legat langa mine . Chiar nu stiu ce sa fac si incotro sa ma indrept . Acum stau si ma framant dar "copilul nu trebuie sa vada sau sa simta ceva" Cum as putea sa ma ascund de copil cand simt ca o iau razna. |
Dar de ce il iubesti, pana la urma ?!? Ce calitati nemaipomenite si fantastice are, de inca il mai iubesti, desi te-a inselat acum 6 ani si a recidivat din nou, cine stie a cata oara...ca doar n-o fi prost sa-ti recunoasca toate aventurile...probabil acum i s-au aprins rau calcaiele, amanta il preseaza ca or fi vrand sa petreaca Pastele impreuna si de aici tot circul...
Iar copilului nu ai cum sa-i mai ascunzi mult timp faptul ca familia lui este doar de fatada, ca tati are viata lui cu alta si vine acasa ca la hotel. Lumea e mica, oricand o vecina barfitoare, un coleg de la scoala, o cunostinta comuna, etc. ii poate tranti copilului adevarul in fata. In plus, copiii simt si inteleg mult mai multe decat credem noi, asta e sigur.
Si, pentru linistea ta, fa-ti niste analize amanuntite. E posibil ca sotul tau, cel care zboara din floare in floare si poate nu se protejeaza, sa-ti fi adus vreun BTS sau alta afectiune. Stii bine ca nu-i de glumit cu HIV/SIDA sau HPV, da ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
orange2000 spune:
Ma interbi ce calitati are.
Are multe calitati recunosc.E atent , e iubitor ,si ce a contat cel mai mult a fost faptul ca oricat de greu ne-ar fii fost l-am simtit aproape trup si suflet , de aceea imi este greu sa pun piciorul in prag.Eu tot mai sper ca isi v-a reveni si ca lucrurile vor intra in normal.
raly spune:
Am doar o intrebare: ce se intampla fratilor cu barbatii din RO? Nu pricep, sunt atatea femei parasite asa dintr-o data , dupa 10+ ani de casnicie, cu copii...au dor de duca asta e clar, da' de ce?
Aud de un caz din asta in fiecare zi...trist, e greu pt o femeie la aproape 40 de ani sa isi mai refaca viata, copiii sunt mari, inteleg ce se intampla dar lor tot nu le pasa...
Doar indignata, scuzati interventia...
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui raly Am doar o intrebare: ce se intampla fratilor cu barbatii din RO? Nu pricep, sunt atatea femei parasite asa dintr-o data , dupa 10+ ani de casnicie, cu copii...au dor de duca asta e clar, da' de ce? Aud de un caz din asta in fiecare zi...trist, e greu pt o femeie la aproape 40 de ani sa isi mai refaca viata, copiii sunt mari, inteleg ce se intampla dar lor tot nu le pasa... Doar indignata, scuzati interventia... raly |
Societatea machista li se intampla. Si hormonii. Si lipsa de responsabilitate, provenita dintr-o educatie traditionala, adica una care stimuleaza machismul. Cred eu.
Fomalhauti spune:
Ma alatur si eu corului care spune: are pe cineva. Si poate, acel cineva pune conditii adica incearca sa-i impuna sa se desparta de tine, dar el nu e inca hotarat (dar, ma tem ca nici departe nu este).
Daca "cineva" il va respinge pana la urma, se va intoarce la tine, pana la un nou "cineva". Daca asta vrei, poti astepta...Poate ai noroc (de fapt, ghinion) de data asta.
Daca totusi decizi sa incerci varianta lui...Ei, bine, doar locuiti impreuna. Asta inseamna printre altele ca tu nu speli si nu calci rufele lui, nici macar nu le pui in masina de spalat. Inseamna ca poate manca din mancarea gatita de tine numai in cazul in care se implica de la egal la egal in gospodarie, cumparaturi, curatat legume, spalat vase. Daca nu, ii atragi atentia frumusel: "Doar locuim impreuna, te rog sa nu mananci din mancarea copilului si a mea." Mai inseamna ca si tu esti libera sa faci ce vrei, cu sau fara copil. Daca copilul e mai marisor si sta singur acasa poti pleca din cand in cand si poti raspunde atunci cand esti intrebata unde ai fost "Am avut o treaba." In cazul in care copilul nu sta singur, e firesc sa-i spui sotului: "Azi stai tu acasa, eu am o problema."
Elena_R spune:
Offf, ce prostie!! De cate ori trebuie sa te insele si sa isi bata joc de relatia vostra ca sa intelegi ca nu te merita si ca trebuie sa pui punct relatiei asteia?? Poate sa fie el cum o fi, cu toate calitatile din lume, dar cand iti face faze din astea, si nu o data, ci de doua ori, si cine stie de cate alte ori in viitor, iar tu sa il primesti iar inapoi si sa te agati asa de el, scuza-ma dar nu ai nici un pic de respect pt tine insati..
E trist ca poti ajunge in situatia asta dupa atatia ani de casnicie si un copil la mijloc.. imi pare rau ca treci prin asta dar nu il poti lasa sa te joace dupa bunul lui plac. Din punctul lui de vedere totul e perfect, te are pe tine ca sa ai grija de casa, de copil si de el, o are si pe cealalta care sa ii satisfaca cine stie ce dorinte o mai avea printul, si are si libertate.. si intre timp tu stai si suspini dupa el.. serios acum, tie ti se pare corect? Iar faptul ca iti propune sa stati impreuna pt copil e doar o scuza ipocrita care sa justifice situatia buna in care se afla el, cand de fapt, traind in minciuna, nu puteti sa faceti decat rau copilului.
Sper ca totusi ai o viata in afara familiei, ceva al tau, pe care sa te poti concentra..
Iti doresc multa putere sa faci ceea ce e mai bine pt tine si copilul tau
Elena_R spune:
oh, si inca ceva.. nu mai fi atat de disponibila tot timpul. Vorbitul de 3-4 ori pe zi la tel mi se pare .. un pic cam mult si cam daunator. Parerea mea..
Tisina spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti Ma alatur si eu corului care spune: are pe cineva. Si poate, acel cineva pune conditii adica incearca sa-i impuna sa se desparta de tine, dar el nu e inca hotarat (dar, ma tem ca nici departe nu este). Daca "cineva" il va respinge pana la urma, se va intoarce la tine, pana la un nou "cineva". Daca asta vrei, poti astepta...Poate ai noroc (de fapt, ghinion) de data asta. Daca totusi decizi sa incerci varianta lui...Ei, bine, doar locuiti impreuna. Asta inseamna printre altele ca tu nu speli si nu calci rufele lui, nici macar nu le pui in masina de spalat. Inseamna ca poate manca din mancarea gatita de tine numai in cazul in care se implica de la egal la egal in gospodarie, cumparaturi, curatat legume, spalat vase. Daca nu, ii atragi atentia frumusel: "Doar locuim impreuna, te rog sa nu mananci din mancarea copilului si a mea." Mai inseamna ca si tu esti libera sa faci ce vrei, cu sau fara copil. Daca copilul e mai marisor si sta singur acasa poti pleca din cand in cand si poti raspunde atunci cand esti intrebata unde ai fost "Am avut o treaba." In cazul in care copilul nu sta singur, e firesc sa-i spui sotului: "Azi stai tu acasa, eu am o problema." |
Un sfat de bun simt! Exact asta as zice si eu sa faci. Pana la pasul cu divortul (evitabil sau nu), poti sa ii dai omului satisfactie, adica doar sa locuiti impreuna (auzi, de dragul copilului, ), dar in conditiile expuse mai sus, intrucat nu esti mama lui. O colega de apartament nu s-ar apuca sa spele, calce, gateasca si pentru celalalt coleg, daca acesta nu s-ar implica si el cot la cot.
Ocupa-te mai mult de tine, nu-i mai acorda deloc atentie (decat, poate ca unui vecin intalnit in scara blocului), raspunde-i mai rar la telefon (sau expediaza-l repede ca esti ocupata) si s-ar putea sa aiba efect mai bun decat amenintarea cu divortul.
El se poarta foarte urat. Merita sa fie lasat sa se descurce si singur, sa experimenteze adevarata libertate.
Tecky spune:
De moment ce te-a inselat o data o sa o mai faca mai ales pt ca stie ca l-ai iertat.Eu una nu as ierta inselatul niciodata.
orange2000 spune:
Aseara cand a venit acasa am facut sau nu o prostie.
Am inventat o poveste cum ca inainte de casatorie as fii avut o relatie cu cineva de care m-am indragostit.Soc super puternic.A inceput interogatoriul ,cum,unde,cat etc.Cand nu a mai rezistat a inceput sa planga si sa imi spuna ca nu se gandea ca eu as fii putut sa ii fac asa ceva si ca el mai iubea si urma sa ne casatorim ...
Dupa ce l-am lasat singur in camera si mi-am vazut de copil am revenit dupa aprox.2 ore ptr ca imi era mila si am recunoscut ca am mintit.Pai cine sa creada acum ca totul era o minciuna?
Probabil ca crezut ca nu e adevarat ce i-am spus dar undeva in sufletul lui exista un semn de intrebare.
Crede-ti ca am gresit cu aceasta minciuna?El a fost primul si sper ultimul barbat din viata mea?