As vrea sa pot merge mai departe.Se mai poate ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Copilareste, prostesc, stupid gestul tau! Ti-ai cam pierdut si bruma de credibilitate si de respect in ochii lui, acum va sterge la propriu pe jos cu tine, ca doar ce are de pierdut?

Esti disperata rau si asta se vede si se simte si de multe ori un om disperat este respins din start. Tu nu ai pic de respect pt tine, cat de cat? Te lasi la mintea unuia aprins dupa alta?

Stati impreuna de dragul copilului daca asta te linisteste pe moment, insa eu nu as vrea sa fiu in locul tau, sa traiesc cu un om care vine acasa ca la hotel, dar merge la alta pt sex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orange2000 spune:

Sunt disperata intradevar , nu stiu ce sa fac am incercat si eu sa vad daca il afecteaza si mai ales am vrut sa vada cum este sa fii inselat si ce simti in asemenea momente .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Nu stiu ce sa-ti mai spun pt ca m-ai lasat "paf" la faza pe care i-ai facut-o sotului tau...
Nu cred ca ai rezolvat ceva, decat ca acest lucru ii va intari lui ideea ca trebuie sa se desparta de tine, ca te agati de el. Pentru ce? Imi dau seama ca divortul ar fi devastator pentru tine, si traumatizant si pentru copil (parintii mei au divortat pe cand eu aveam vreo 10 ani), dar crede-ma ca stima de sine pe care o pierzi comportandu-te astfel e cred mai traumatizanta decat divortul sau alte umilinte, mai ales ca acel copilas al vostru va asista pe viitor la multe scene dintre voi. Ce optimism i-ai mai putea transmite, daca tu vei fi toata viata la toanele sotului?!
Nu zic sa divortezi acuma musai, dar sfaturile fetelor sunt bune, incearca sa le urmezi, in privinta locuitului la comun. Un timp, pana te mai obisnuiesti si tu cu ideea ca esti sau vei fi fara EL.
Daca vezi ca nu isi revine, chiar daca-l lasi in banii lui, (personal cred ca daca isi revine acum, va recidiva oricum mai tarziu) discuta si tu foarte serios cu el si ia in calcul despartirea definitiva/divortul. Nu este firesc sa te chinuie asa, cand il preseaza pe el amanta ca deh, vine Pastele... Nu ii mai gatesti, speli, cureti camera, calci, nimic pt el.
Gandeste-te si la tine, nu numai la faptul ca il iubesti. Sa isi asume consecintele faptelor sale, domnul care-si doreste libertate. Nu stiu ce naiba au barbatii astia cu libertatea si cu hormonii lor, dar ma enerveaza groaznic situatiile astea.De ce se mai insoara, isi inchipuie ca asta-i asa, o joaca, si se intorc la viata de burlac asa simplu, cand se plictisesc?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Sa locuiti la comun de dragul copilului, tu sa speli , sa calci, sa ai grija de casa sa nu ai nimic pe plan sentimental si el sa isi vada de viata lui spalat, calcat, mancat si cu amanta ( cu incuviintarea ta ) ..
Sa-ti mai arunce si tie cate un osulet din cand in cand...
WOW cred ca e visul multor barbati.
Dar tu? tu unde esti in ecuatia asta? Cand va petrece Pastele, Craciunul, si alte sarbatori cu alta, tu cu cine le petreci? Copilului ce ii vei spune?
Il iubesti? sau e doar obisnuinta si frica de singuratate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

veniti intii cu sfaturi sa se imbrace sexy si sa plece in club fara sa dea explicatii, si apoi va minunati cind inventeaza amoruri trecute si terminate. dragut.

Mai si stergeti cu ea pe jos; nu se respecta, nu se iubeste, a gresit de prima data, porcul si magarul de ticalos care nu merita nimica etc.

Inca o data, totul e alb sau negru.

Iaca eu va spun cu mina pe inima in clipa asta, ca daca sotul meu m-ar insela, dar ar fi un tata bun, atent, prezent in viata copilului sau, care sa puna copilul pe primul plan, nu amanta, asadar sa petreaca sarbatorile cu noi si sa isi programeze amanta pentru "timpul liber", as sta mult pe ginduri daca sa il parasesc sau nu. Chit ca nu mi-ar conveni ce face.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

veniti intii cu sfaturi sa se imbrace sexy si sa plece in club fara sa dea explicatii, si apoi va minunati cind inventeaza amoruri trecute si terminate. dragut.

Mai si stergeti cu ea pe jos; nu se respecta, nu se iubeste, a gresit de prima data, porcul si magarul de ticalos care nu merita nimica etc.

Inca o data, totul e alb sau negru.

Iaca eu va spun cu mina pe inima in clipa asta, ca daca sotul meu m-ar insela, dar ar fi un tata bun, atent, prezent in viata copilului sau, care sa puna copilul pe primul plan, nu amanta, asadar sa petreaca sarbatorile cu noi si sa isi programeze amanta pentru "timpul liber", as sta mult pe ginduri daca sa il parasesc sau nu. Chit ca nu mi-ar conveni ce face.

:) ce-mi place cam scrii tu pisoi gri!

mi-e ciuda de ce patesti orange2000! Mai ciuda imi este ca exista si "un omulet" la mijloc si nu-i face bine ceea ce se intampla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Adevarul este ca atunci cind privesti din afara, mai ales citind pe un forum, unde informatiile se dau cu tiriita si in general incomplet, mi se pare foarte hazardat sa vii cu idei drastice si radicale de genul paraseste-l !

E o familie, e un copil la mijloc. Nici unul dintre ei nu mai are 14 ani, sa inceapa sa faca scenarii sa isi faca partenerul gelos, etc.

Daca omul nu o mai iubeste si iubeste pe alta si e hotarit sa plece, apai asta este, lasa-l sa plece, ca viata buna linga el oricum nu mai ai. Santajul "stai cu mine ca te iubesc nespus" si "stai cu mine pentru copil" nici nu tine, si daca tine, iese prost, pentru toata lumea.

Pe de alta parte, daca el singur se hotaraste sa stea, in niste conditii stabilite de comun acord si care pun copilul pe primul plan...cine sintem noi sa judecam daca e bine sau nu? Daca femeia are voie sa ii gateasca sau nu? Sa ii spele sau sa il lase jegos? Inteleg ca compromisul ar fi facut de dragul copilului; copilul e greu de pacalit si cind se simuleaza o normalitate disparuta, daramite cind tata maninca piine cu pate si mustar, iar el si mami papa fripturica si piure.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Destul de delicata problema mai ales ca inca il mai iubesti!
De despartit nu vrei, separati in aceeasi casa fara relatie de cuplu iar nu-ti convine --- dragoste cu forta crede-ma cu nu se poate!

Eu nu stiu cum poti ierta un om care te insala?! Sa ma fereasca Dumnezeu de asa ceva dar crede-ma ca orice as ierta insa sa ma sarut cu el dupa ca a facut-o cu alta ...nici nu vreau sa ma gandesc la sex sau altceva!

Se zica ca daca barbatului ii dai prea mult se satura, te ia drept proasta sterge cu tine pe jos; pe de alta parte daca nu dai tot, se duce sa caute in alta parte ---deci cum o dai tot nu-i bine!

Oare de ce s-o fi dus in alta parte?! I-ai dat tu prea mult sau nu i-ai dat suficient??!
Sa stii ca iubirea din punct de vedere masculin e interpretata altfel in sensul ca barbatul e satisfacut in alt mod decat femeia (daca femeia are nevoie de tandrete, mangaieli, dragalasenie, barbatul in mod sigur are nevoie de perversiune, diversitate "hai s-o facem pe tavan "
Zici ca dupa 6 ani te-a inselat--ceva l-a deranjat in relatia voastra sau s-a plictisit de moarte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orange2000 spune:

Ai dreptate Danutza , noi dormim separat ,eu cu copilul si el singur .Ce imi reproseaza el mereu este faptul ca noi nu avem timp si loc ptr noi doi.Incerc din rasputeri sa imi conving copilul sa doarma singur dar deocamdata este cam in zadar.
Deocamdata lucrurile par sa reintre in normal , nu stiu ce v-a urma .
Va multumesc mult tuturor ptr sfaturi si sugestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

Destul de delicata problema mai ales ca inca il mai iubesti!
De despartit nu vrei, separati in aceeasi casa fara relatie de cuplu iar nu-ti convine --- dragoste cu forta crede-ma cu nu se poate!

Eu nu stiu cum poti ierta un om care te insala?! Sa ma fereasca Dumnezeu de asa ceva dar crede-ma ca orice as ierta insa sa ma sarut cu el dupa ca a facut-o cu alta ...nici nu vreau sa ma gandesc la sex sau altceva!

Se zica ca daca barbatului ii dai prea mult se satura, te ia drept proasta sterge cu tine pe jos; pe de alta parte daca nu dai tot, se duce sa caute in alta parte ---deci cum o dai tot nu-i bine!

Oare de ce s-o fi dus in alta parte?! I-ai dat tu prea mult sau nu i-ai dat suficient??!
Sa stii ca iubirea din punct de vedere masculin e interpretata altfel in sensul ca barbatul e satisfacut in alt mod decat femeia (daca femeia are nevoie de tandrete, mangaieli, dragalasenie, barbatul in mod sigur are nevoie de perversiune, diversitate "hai s-o facem pe tavan "
Zici ca dupa 6 ani te-a inselat--ceva l-a deranjat in relatia voastra sau s-a plictisit de moarte!

Asta cu datul mult sau putin e chiar... penibila bai frate.

Pai voi asa faceti dragoste/sex (sau cum il numiti voi) cu socoteala? De genul "i-am dat aseara, nu-i mai dau si in seara asta ca e prea mult, ii mai dau pe 14 ca ia leafa si sa nu uite si de mine!"

Eu nu consider ca ii dau nimic lui al meu, nici ca imi da el mie, consider ca imi ofer mie personal placere (da mai, se poate sa faci sex/dragoste si fara socoteala ci doar de placere) si daca ii ofer si lui placere inseamna ca suntem un cuplu reusit. Cand fac dragoste nu o fac ca a trecut nu stiu cat timp de cand nu i-am mai "dat" si sa nu fuga dupa alta, nici nu raresc ocaziile de frica sa nu-i dau prea mult. Cand imi vine, daca ii vine si lui, atunci facem dragoste.

Inselatul nu se rezuma la cat "i-a dat" sau nu nevasta barbatului.

De multe ori barbatul inseala ca se indragosteste, ca simte ca si-a gasit jumatatea in altcineva, sau ca pur si simplu o alta persoana il face sa se simta in viata, tanar, important, iubit.

In plus, in viata primesti cat poti duce, daca orange va putea duce ce primeste acum o va face, daca nu se va desparti pur si simplu.

Mergi la inceput