Felicitari madabout2003, dianalaura!!!
Raspunsuri - Pagina 15
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 cixi ai si tu pm ![]() bella, dar pune-l pe sot acum tu trebue sa fii protejata cere-ti drepturile lasa sa mai faca si ei treaba si sa-ti aduca masa la pat, invata-l sa te rasfete ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
hehe saracu daca ati stii voi
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+8samburelul meu
lilimara spune:
offffffff fetelor nu mai pot!!! stranut de vreo doua saptamani in continuu de sa-mi sparg urechile.Imi curge si nasul un pic dimineata cand ma trezesc si simt o presiune in urechi tot timpul.O fi vreo alergie??Dar la ce?La primavara???Habar n-am cum se manifesta o alergie de fapt..

Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui camcris dianalaura sper sa nu vorbesc prostii dar stiu sigur ca se pot plati contrib. la sanatate si ca persoana fizica la ghiseu, acum ce nu stiu daca poti beneficia de indemnizatie![]() bella pune-ti sotul la treaba "tu dai ordine si el executa" ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Poti plati la ghiseu dar nu beneficiezi de prenatal doar de asigurare medicala, am fost eu si am intrebat.Inainte se putea asa mi-a explicat mie doamna de la ghiseu dar incercati poate s-a mai schimbat intre timp.Eu vroiam sa imi platesc dar acum am renuntat ca m-am insris la o postliceala la zi si beneficiez daca as ramane insarcinata.

Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui lilimara offffffff fetelor nu mai pot!!! stranut de vreo doua saptamani in continuu de sa-mi sparg urechile.Imi curge si nasul un pic dimineata cand ma trezesc si simt o presiune in urechi tot timpul.O fi vreo alergie??Dar la ce?La primavara???Habar n-am cum se manifesta o alergie de fapt.. ![]() ![]() ![]() Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)Cu ajutorul lui DD in curand din nou ![]() |
Imi pare rau dar nu stiu ce sa iti spun ca nu am avut alergii, mai asteapta poate intra cineva care stie si iti raspunde.

mada86 spune:
Buna seara fetelor!
Felicitari Mada!!! Sarcina usoara iti doresc!!!

Azi am avut o zi agitata. Am fost cu sotul la control din cauza unor dureri puternice de cap. Din fericire nu are nimic grav, doar o sinuzita pacatoasa. Asa ca l-am baga pe tratament. E foarte "incantat"...
Cred ca o sa-mi vina uratii...sanii au inceput sa mi se umfle si ma inteapa foarte usor ovarul drept. offfff!!!! 

speram sa fie bebe...ma gandesc ca trebuie sa-mi vina pentru ca dimineata, cand urma sa mancam micul-dejun, am vrut strudele cu branza! Neaparat! Altceva nu am vrut sa mananc. S-a dus al meu saracul si mi-a luat. Asa ca ma gandesc ca sunt poftele de dinaintea ciclului...

of!
http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png
mada86 spune:
Sper sa ne "molipsim" si noi de la voi...sa avem un
drag!
mada86 spune:
| citat din mesajul lui camcris dianalaura sper sa nu vorbesc prostii dar stiu sigur ca se pot plati contrib. la sanatate si ca persoana fizica la ghiseu, acum ce nu stiu daca poti beneficia de indemnizatie![]() bella pune-ti sotul la treaba "tu dai ordine si el executa" ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Trebuie sa fii angajata. Chiar daca iti platesti singura contributiile tot nu poti beneficia de indemnizatie. Doar fetele care sunt la o facultate acreditata mai pot beneficia de aceasta indemnizatie. Deci, doar cele cu contract de munca ( fara intrerupere 1 an de zile ) si cele care urmeaza cursuri de licenta / masterat la zi ....
Mihaelafalt spune:
Na mada ce sa facem bolile vin, bine ca nu e nimic mai grav..Poftele poate sunt de gravideala mai asteapta putin si o sa vezi exact ce e.Ce m-as bucura sa ne dai si tu o veste buna.

elenusht spune:
mirunita1983 ce bine ar fi fost sa fie bebe, dar mi-am facut beta hcg si a iesit negativ, deci nu sunt! Eu am deja 5 zile de intarziere si la medic am gasit doar in mai liber, insa voi merge la echograf sa vad daca apare ceva dubios acolo
si-mi voi face si analizele hormonale.
stie careva daca beau ceai de napraznica o fi bine? mi-am facut in seara asta si am zis sa-l beau...
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!

ajuta-ma sa devin o
sanatos si la termen