Felicitari madabout2003, dianalaura!!!
Raspunsuri - Pagina 14
ankcta spune:
Dianalaura felicitariiii! Sa ai o sarcina f f f usoara si negretoasa! 
Ancuta , in curand 
dianalaura spune:
Multumesc de urari...sper sa am o sarcina tot la fel de usoara ca si cea cu Stefan, in care in afara de ceva arsuri in luna a 7, n-am avut nimic. Nici macar o greata, sa nu mai vorbim de vomat. Dar...cum nici o sarcina nu e la fel...dimineata v-am spus ca am avut senzatie de greata, de fapt de pe la 8 jumate pana pe la 14. Mai am putin si merg acasa...nu stiu daca sa ii spun acum sotului, sau doar dimineata dupa ce fac si al doilea test...zilele trecute cand i-am zis ca nu beau vin, ca poate e bebe...s-a cam panicat.
Ideea e ca eu sunt angajata pe durata determinata, acum pe 19 imi expira contractul, probabil mi-l va prelungi pe inca 3 luni (sefa mea directa mi-a spus - am intrebat-o azi daca nu stie ceva de contractul meu - ca o sa vorbeasca la resurse umane, dar cel mai probabil ori se va prelungi ori il va transforma in nedeterminata), avem rata la apartament, alte limite de credit..deci situatia financiara nu e roz deloc. Insa eu sper sa se rezolve toate, chiar daca imi gasesc o firma la care sa ma angajez fictiv cu 2 ore si sa platesc eu contributiile. Acum cel putin stiu ca sunt insarcinata, cu Stefan a fost si mai mare buba, tocmai plecasem de la la un loc de munca (cu plati compensatorii si cu acordul partilor)si la 2 saptamani am aflat ca sunt insarcinata. A urmat o cursa contratimp in care sa imi gasesc o firma la care sa ma angajez fictiv (ca daca esti gravida, nu te angajeaza nici Mikiduta), am platit contributiile mele si ale angajatorului si asa am putut beneficia de indemnizatia de crestere copil. Acum m-am desteptat un pic
, am vazut ca e ok si daca esti angajata cu 2 ore/zi, nu trebuie sa fie norma intreaga.
diana, mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
lorena_86 spune:
offff diana
cine oare o sta bine cu banii in perioada asta
ce viata grea
eu m-am imprumutat la o prietena ca sa imi iau vitaminele ca nu am vrut sa intrerup tratamentul
am asa un semntiment urat cand ma imprumut
dar ce sa-i faci
asta e tara in care traim

nu stiu ce sa zic, si eu m-am angajat pe 21 martie si ma gandesc ca nu vreau sa mai astept pana la vara ca sa am 1 an muncit cand o sa nasc
ca sincer am tot amanat si am zis ca daca aman si acum sigur va aparea altceva si tot asa.....
cu siguranta sotul o sa se bucure tare
e doar speriat
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
fetelor trb sa fac bagajul pt maine si nu am nici un chef
..acum am un chef de putin nani de nu se poate...asa am facut si ieri ma luat somnul pe la 7 si m-am trezit la 9. dupa mai dormi daca mai poti![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+8
samburelul meu
lorena_86 spune:
cixi ai si tu pm
bella, dar pune-l pe sot![]()
acum tu trebue sa fii protejata
cere-ti drepturile![]()
lasa sa mai faca si ei treaba
si sa-ti aduca masa la pat, invata-l sa te rasfete
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
camcris spune:
dianalaura
sper sa nu vorbesc prostii dar stiu sigur ca se pot plati contrib. la sanatate si ca persoana fizica la ghiseu, acum ce nu stiu daca poti beneficia de indemnizatie
bella pune-ti sotul la treaba "tu dai ordine si el executa"![]()

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
mirunita1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenusht fetelor cat poate sa intarzie menstra? mi-am facut programare la doctor, dar de abia pe 6 mai am gasit liber!...in schimb mi-am facut programare la echo sapt viitoare, tot cel mai devreme si maine voi merge sa mai fac o parte din analizele hormonale! va multumesc tutror ca sunteti alaturi de mine si de alte fete si Dumnezeu sa va rasplateasca cat mai repede cu copii frumosi si sanatosi! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
nu stiu cit poate sa intirzie difera de la un organism la altul ,mie imi intirzie max 5-7 zile dar foarte rar ;esti sigura ca nu e bebe ?

!!!