Felicitari madabout2003, dianalaura!!!
Raspunsuri - Pagina 13
luiza77 spune:
Am pus si 2 poze noi in album de sambata cand am implinit 31 de saptamani de sarcina...pentru cine vrea sa vada...pupici
31+ cu
Matei
AMR 8 saptamani pana la marea intalnire.
histamina spune:
e operat de fimoza.eok la putica.
a spus ca are retartd, fontanela inchisa(nu era, degeaba i-am aratat, am pus-o sa palpeze),pt ca are 8 luni si nu sta singur in fundulet. degeaba gangurestewsilabe, rade, se joaca...........
multam de sfaturi
anca mai intarzii putin cu cele de la bazar, le iau vineri, sunt prinsa cu strumful, iertare,iertare,iertare.am anuntat pe unele dintre fete.
vineri dau spargerea acolo, cumpar mult de tot.pup
ancadragoman spune:
Mergi sa il vada Stanciu ,pune diagnostice la fix si este un medic f bun.
Nu este graba cu bazarukl
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
lilimara spune:
Dianalaura FELICITARIIII!!!!!!!!!!!!!Osarcina usoara si o bebelina sanatoasa si la termen iti doresc!!

Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
histamina spune:
multam ancuta.vbcu sotu si mergem.
sunt epuizata.
mai fetelor, eu vad gingiuta de jos inflamatasi insesizabil de putin, dar totusi mai umflata intr-o parte.dar 39 de grade eprea mult pt eruptie dentara.
ancadragoman spune:
da-i un mail lu Stanciu ca ti-l vede de urgenta,are cabinet la Aparatorii Patriei
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Mihaelafalt spune:
lorena cu mii de scuze si multumiri astazi ti-am pus banii. Sa verifici te rog sa vezi daca au ajuns.Mersi mult.

ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina nu am nmailul dansului.il ai tu?poti sa mi-l dai?multam. |
ai PM
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
lilimara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina multam ancuta.vbcu sotu si mergem. sunt epuizata. mai fetelor, eu vad gingiuta de jos inflamatasi insesizabil de putin, dar totusi mai umflata intr-o parte.dar 39 de grade eprea mult pt eruptie dentara. |
La mine fata a facut in toamna tot asa temperatura pana la 39 chiar 39,5 de la stomatita...o saptamana a tinut-o intr-o febra.Daca e vorba despre asta si la tine cauta-l in gurita si vezi daca are bubite,in special pe obrajii interiori.
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)Cu ajutorul lui DD in curand din nou