Liliac de mai iunie 2010 - LMA Ilinca! (58)
Raspunsuri - Pagina 5
Jocurban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela neata Marlena, eu n-as luat nimic de la teleshoping. sunt niste fake-uri monstruoase, la preturi de 2-3 ori mai mari ca in magazine. pantofi aproape identici am vazut intr-o reclama tiparita de la Cora parca - erau 99 de lei. bineinteles, nu stiu acum exact materialul din care sunt confectionati, banuiesc insa ca cei din linkul tau nu-s de piele, altfel scriau ei mare si apasat. si am vazut ceva similar la Pietra, e un magazin in cadrul Auchan, mi s-au parut ok, de calitate. n-am retinut pretul, dar in orice caz, nu depasea 200 de lei, altfel m-as fi sesizat . la celelalte intrebari nu ma bag ca nu stiu. Carla multumim de link, vreau si eu - de la cine stie - un cod de canada sau usa. Traiesc in Orasul Alandala |
90034 - Cod de USA, Los Angeles, pentru cine doreste... (nu l-am verificat, dar e de pe adresa unei rude de acolo).
bilica spune:
MARY adidasi sunt super buni,sunt si la victoriasecret,in SUA sunt apreciati si folositi de majoritatea femeilor ce alearga sau se plimba prin parc....,nu materialul e important ci forma talpii,concava(parca asa se zice)...Ei sunt pt stimularea circulatiei sangelui,scapi de celulita si ii da piciorului o forma....putin muschi,stii tu cum sunt unele gagici cu picioare sexoase...
Si eu credeam ca merg cu ei vreo 5km si slabesc 2kg..,dar nop....Asta e,oricum stiu cas buni,chiar si in avion vad multe doamne incalcate cu asa ceva..
aleesicoo spune:
Buna!
ce fac mamiciile de liliac? dar floricelele?
va rog imi puteti da si mie retete pt un tort pe care as vrea sa il prepar Karinei duminica de ziua ei
stiu ca multe din fete de aici sunt bune gospodine
am gasit pe net retete dar as vrea sa ii pot da si Karinei sa pape
Onana spune:
Salutare fetelor!
Am cam 5 minute sa scriu acest mesaj, sa vedem cat de repede imi merg degetele pe tastatura:
Carla, mereu cu info utile si interesante, multumim!
Vivela, idem!
Despre spalatul pe dinti: am fost cu Matei la dentist, in premiera, luna trecuta, nu cred ca am apucat sa va povestesc, a fost tare cuminte, a si primit cadou la sfarsit, bine, avea ecran cu Tom si Jerry, asa ca era atent la desene, oricum, concluzia: nicio carie, dintisori impecabili, i-a facut un mic detartraj, fluorizare, etc
Unde voiam sa ajung: dr mi-a recomandat pt Tudor ca in fiecare seara, dupa ce papa biberonul, sa-l sterg pe dintisori cu un tifon umed si atata tot, cica e la fel de eficient ca si un periaj cu pasta.. Acum nu stiu, lui Matei de-abia de pe la 2 ani am inceput sa-i spal dintii si ce-i drept nici dulciuri nu prea i-am dat, si vad ca are dintii sanatosi pana acum.
Eu sunt super prinsa, e intr-adevar tare greu cu 2 mici fara ajutor, azi l-am lasat 2 minute pe Tudor singur, cat eram la bucatarie si pregateam micul dejun si l-am gasit pe scari, urcase singur aproape un etaj, sa fac infarct nu alta (uitasem usa de la hol deschisa, iar el are un singur scop aceste zile: sa urce scari, oricunde si oricat! Am avut noroc ca n-a patit nimic..
Intalnirea noastra cred ca o lasam pe saptamana viitoare, la ce vreme e afara
Va pe toate, vorbim curand.
corinasmile spune:
citat din mesajul lui oanarus Salutare mary, procesul nostru de autointarcare a inceput in jurul varstei de 8 luni jumate, sincer nu stiu din ce cauza, in sensul ca sugea din ce in ce mai putin seara si dimineata max 5 min.Lapte era, ,insa nu mai vroia sa suga,apoi lovita de paranoia ca daca nu suge bine, nici nu manca atunci f bine(eram in plina eruptie dentara), am inecput sa-i dau completare.(am bagat pompa vreo luna).Cred ca atunci am facut cea mai mare gresala, insa asta e...apoi incet incet am renuntat ca nu mai puteam scoate mai mult de 50 ml Apoi de la 9 luni ii dadeam san cat vroia(max 5 min-dimineata si seara),apoi LP.Acu urla numai cand vede sanul.Am bocit saptamani intregi si ma chinuiam sa-l fac sa suga si macar 5 min, cu timpul m-am resemnat.as fi vrut sa-l alaptez cat mai mult,apoi cand am vazut ca nu mai vrea, speram ca macar pana la un an, insa se pare ca n-a fost decat 10 luni jumate.Ma consoleaza totusi gandul ca a venit de la el intarcarea, si nu sufera la momentul intarcarii.Insa eu si acum , si ma intreb oare ce am facut rau de n-a mai vrut tzitzi.Bine, mare amator de lapte si de tzitzi n-a fost el de la inceput.Bine macar ca nu avem probleme cu mancarea si accepta bine papica solida. Edit:Situatia nu e "gravida"rau, adica doare putin, insa sanii sunt moi si cred ca se va duce fara prea multe eforturi, mai ales ca procesul e inceput demultisor.Buna ideea cu compresele, pastile si alte minuni ,n-as lua. Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010) www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai "There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE" |
N-am timp sa scriu altceva acum, dar tie vreau sa iti raspund.
Sa nu te mai chinui, plangi, invinovatesti.
Este absolut fantastic ca l-ai alaptat atata timp (cred ca mamicile care au reusit si mai putin timp iti vor confirma acest lucru), i-ai facut un mare-mare si foarte frumos cadou de inceput pentru o intreaga viata sanatoasa. Bucura-te ca ai trait aceasta experienta unica alaturi de puiul tau si pastreaza in memorie doar acest lucru frumos!
cris_09 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo Buna! ce fac mamiciile de liliac? dar floricelele? va rog imi puteti da si mie retete pt un tort pe care as vrea sa il prepar Karinei duminica de ziua ei stiu ca multe din fete de aici sunt bune gospodine am gasit pe net retete dar as vrea sa ii pot da si Karinei sa pape ALEin mandra de KARINA(01.06.2010) |
Ca sa ii dai si Karinei balerinei nu stiu ,dar daca vrei ceva bunut poti incerca reteta www.bucataras.ro/retete/prajitura-delicioasa-4156.html" target="_blank">asta,iar daca vrei ceva simplu de facut poti incerca tortul www.gustos.ro/retete-culinare/tort-de-mere-4.html" target="_blank">asta!
Citesc si incerc sa revin,daca nu adorm cu capul pe tastatura
Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
cris_09 spune:
Back...in bussines
Mary ieri a fost si Sebi in greva,epuizasem persoanele...in sensul ca,de la mine nu mai vroia sa manance ca ii era frica sa nu-i dau siropele,am pus-o si pe mama sa-i dea,refuza si la ea,tata ii daduse ceai,sotul la munca.Imi venea sa fac plecaciuni cand am vazut ca a mancat o rondea si jumatate de orez
Seara insa a dormit bine,de la 22 la 7 cu o singura trezire de papa,azi a avut efectiv 2 scaune moi si multe basinici cu stropi...nu stiu daca se pun
Offf,eu zic ca este spre bine!
Nico bine ai revenit!
Biacand scriu eu mesajul deja ploua tare,asa ca de 2 ori .
Vivela si Carla multumim de link-uri,sper ca te-au mai linistit un pic testele,Roxanici.O sa raspund si eu la intrebari cand voi fi mai treaza,sa le pot si citi
Oanarus iti inteleg perfect suferinta,insa bucura-te ca l-ai alaptat cand avea cea mai mare nevoie,acum,daca el a considerat ca e baiat mare,cu siguranta sistemul lui imunitar va lupta cu eventuali microbi,virusi,raceli,si nu veti avea nici o problema.
Noi,am fost raciti iarna asta toti 4 (eu,sotul,mama si tata)pe rand,insumand cred,o luna jumatate si Sebicu nu a avut nimic,nu a luat de la nici unul...acum l-a lovit diareea asta,dar asta e...trecem de toate...lupta organismul!
Capul sus!
Fug ca acum se trezeste miezosul!
Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
oanarus spune:
Corina,pt mine alaptatul a fost usor, n-am avut nici ragade,a supt din prima clipa de cand mi l-a pus la san(la 3 ore de la nastere),n-a avut nevoie de completare,nici treziri dese pt tzitzi (de la 3 sapt nu se mai trezea noaptea),l-am alaptat exclusiv pana la 5 luni si 3 saptamani cand am inceput diversificarea,pt mine perioada cat l-am alaptat a fost f frumoasa, de aici si regretul ca n-a fost mai mult, insa ma bucur nespus ca am reusit si atat,mai ales ca pana acum am fost feriti si de banali mucisori, sper sa nu inceapa de acum problemele.