Liliac de mai iunie 2010 - LMA Ilinca! (58)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Fetelor, am trecut ieri pe la H&M unirii si au haine dragute pentru bebei, la preturi rezonabile.
I-am luat sosete si pantaloni de casa(iegari?!)

Am mai vazut lenjerie de dama frumoasa, dar nu m-am uitat la preturi. Apoi a inceput marnaiala si am plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nico ms de urari!
La H&M am facut si eu niste cumparaturi misto. Pntrue adulti nu au marfa pe gustul meu, dar pentru copii...numai chestii super la preturi accesibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani Ilinca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

La multi, multi ani fericiti,
Ilinca

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

ce frumos ca va intalniti!! tare as fi venit si eu, dar noi avem o febra nejustificata de 2 zile si nu prea as risca sa dea ceva sau sa se agraveze, mai ales ca pare urat afara.

Poate mai stabiliti si alta data si vine si eu negresit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mie mi s-a parut f cald azi .
am stat vreo 4 ore pe afara...la un moment dat se chinuia si soarele sa iasa. sper sa reuseasca maine macar.

Cordelia, sanatate multa .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Fetelor,am o intrebare.....cele ce ati facut copiilor vaccin de TBC (BCG),in ce loc li sa facut vacccinul si a aparut ceva dupa?
Suryei i la facut acum 2 sapt sub brat si are un nodul destul de mare,cat o fasola,e rosu,i se usuca doar in jur....e normal?...no doare daca o ating,dar..ma gandeam sa sun la dr.... Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bilica

Fetelor,am o intrebare.....cele ce ati facut copiilor vaccin de TBC (BCG),in ce loc li sa facut vacccinul si a aparut ceva dupa?
Suryei i la facut acum 2 sapt sub brat si are un nodul destul de mare,cat o fasola,e rosu,i se usuca doar in jur....e normal?...no doare daca o ating,dar..ma gandeam sa sun la dr.... Ce ziceti?

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL( 10.06.2010)
Eu i l-am facut la 2 luni si nu i-a disparut semnul nici acum,e o bubita mica rosie.Din cate stiu asta e ala de la care ramane floricica(semnul care il avem toti pe mana)...asa-i?

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La Multi Ani ILINCA !!!!!!

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

fac eu capitol nou

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput