Liliac de mai iunie 2010 - LMA Ilinca! (58)
Raspunsuri - Pagina 21
corinasmile spune:
Fetelor, am trecut ieri pe la H&M unirii si au haine dragute pentru bebei, la preturi rezonabile.
I-am luat sosete si pantaloni de casa(iegari?!)
Am mai vazut lenjerie de dama frumoasa, dar nu m-am uitat la preturi. Apoi a inceput marnaiala si am plecat
Reallaura spune:
Nico ms de urari!
La H&M am facut si eu niste cumparaturi misto. Pntrue adulti nu au marfa pe gustul meu, dar pentru copii...numai chestii super la preturi accesibile.
marylenac spune:
Ilinca
Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)
Cordelia spune:
ce frumos ca va intalniti!! tare as fi venit si eu, dar noi avem o febra nejustificata de 2 zile si nu prea as risca sa dea ceva sau sa se agraveze, mai ales ca pare urat afara.
Poate mai stabiliti si alta data si vine si eu negresit!
Vivela spune:
mie mi s-a parut f cald azi .
am stat vreo 4 ore pe afara...la un moment dat se chinuia si soarele sa iasa. sper sa reuseasca maine macar.
Cordelia, sanatate multa .
Traiesc in Orasul Alandala
bilica spune:
Fetelor,am o intrebare.....cele ce ati facut copiilor vaccin de TBC (BCG),in ce loc li sa facut vacccinul si a aparut ceva dupa?
Suryei i la facut acum 2 sapt sub brat si are un nodul destul de mare,cat o fasola,e rosu,i se usuca doar in jur....e normal?...no doare daca o ating,dar..ma gandeam sa sun la dr.... Ce ziceti?
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bilica Fetelor,am o intrebare.....cele ce ati facut copiilor vaccin de TBC (BCG),in ce loc li sa facut vacccinul si a aparut ceva dupa? Suryei i la facut acum 2 sapt sub brat si are un nodul destul de mare,cat o fasola,e rosu,i se usuca doar in jur....e normal?...no doare daca o ating,dar..ma gandeam sa sun la dr.... Ce ziceti? MAMI de mulatra....SURYA RACHEL( 10.06.2010) |
Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali