Liliac de mai iunie 2010 - LMA Ilinca! (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

I-am trimis eu Soranei un SMS. sper sa-l vada.
mai anuntase cineva ca vine si n-a aparut pe aici?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

I-am trimis eu Soranei un SMS. sper sa-l vada.
mai anuntase cineva ca vine si n-a aparut pe aici?

Nu cred ca mai era nimeni. Deci ramane pentru o alta zi, eventual maine daca o fi vreme buna (dar nu prea cred).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Buna dimineata!

La multi ani Ilinca!! Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa!
Gabi, mersi de mesaj, ramane atunci pe maine cu intalnirea.

Cris, off, imi pare rau ca nu sunteti bine, daca-i curge nasul probabil a luat vreun virus, mai ales ca nu statea bine cu imunitatea din cauza enterovirozei, plus ca e sezon. Nu prea ai ce face decat sa cureti bine nasul, antitermice daca este cazul, si astepti sa vezi ce se mai intampla. Sanatate multa!

Corina, si voua sanatate multa! Ne-om vedea noi, macar sa se indrepte vremea, ca asa primavara eu n-am mai vazut..

Nana, felicitari Adelinei pt primii pasi singurica!

Ioana, cum mai sunteti?

Despre noi, nu am nimic spectaculos de raportat, ne pregatim de gradinita, la 1 mai va incepe Matei, am emotii, iar ma intreb daca nu cumva ar fi mai bine sa aman pana la toamna, cred ca-s dusa si eu
El are si tabieturile lui, dimineata se scoala, ne spalam, mananca si apoi vrea desene, inainte de orice, acum e pasionat de "Nemo", numai asta viseaza, vede filmul in fiecare dimineata iar seara citim povestea lui Nemo Apoi iesim afara, mergem in parc..Va trebui sa renunte la toate astea, incepe o noua etapa..Sper doar sa se acomodeze repede si sa-i placa!

Tudor e un grasunel simpatic, nu face el prea multe, de primii pasi suntem departe, el nici nu-si tine echilibrul fara sa fie sustinut, merge tinut de 2 manute, daca-l tin doar de una parca e o marioneta, de-a busilea e baza, dar nu prea-i mai place, si urcatul scarilor, dar si aici vrea tot in picioare, tinut de manute.
Azi dimineata s-a trezit la 5.30 si ne-a tot povestit de-ale lui pana la 7, dupa care s-a mai culcat un pic pan la 8.30. Ce-o avea atata de povestit, eu nu inteleg..

Cat atat despre noi, o zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Sorana, eu cred ca vrea sa recupereze. iti dai seama ce avans au ceilalti din jurul lui la capitolul vorbit?

fug ca si-a facut o masca cu banana si mar pe fata, de aici cred ca i se trage tenul de invidiat. ar trebui sa aplic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ILINCA

Am o bucata copil marait maxima nu vrea sa manance, nu vrea sus, nu vrea jos nu vrea nimic, dar cel mai rau ne chinuim cu mancatul(care la ea nu au fost probleme)
Cred ca ii mai dau niste dintoci , dar nu ma lasa sa ma uit prea bine iar din ce am apucat sa vad parca partea de sus este mai umflata, pai si ce facem jos ramanem decat cu 2 dinti?
Ah si vremea asta ca nu se mai hotaraste o data cum este.
gata m-am vaitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

ILINCA!!!

Mergi la inceput

Ce mai faceti fetili?

Noi suntem bine,nimic nou sub soarein ceea ce o priveste pe Eliza.Dintisori tot la trei am ramas,al doilea de sus se lasa asteptat,mergem doar de manute,cateodata si doar de o manuta dar ii e cam frica ,face doi trei pasi dupa care imi cauta si cealalta mana.In schimb face ture fara numar cu antepremergatorul(cred ca asa ii zice).

Felicitari Adelina pentru primi pasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mai, fetele sunteti prea dragute, rosim.

Va pup pe toate: Dientuza, Biajitaru, Nana, Nikolett 2445, Rocsy, Cris _09, Teophilina, Corinasmile, Vivela, Lumy Clt, Aka, Sorana, Ale si Aly

Cu intalnirea, eu sunt iar cu amandoi acasa, dar sper sa ma aventurez cu amandoi pana la bisericuta. Mergem la un loc de joaca cu ei?? a mea vrea numai pe jos si in caurt oricum nu sta. Oricum venim, chit ca-i car in brate pe amandoi!
Ale felicitari pentru primii pasi!

Mergi la inceput

In ceea ce ma priveste pe mine am o gramada de rezolvat,ar trebui sa merg la ginecolog,la oftalmolog,la dentist dar mi-e o groaza ca tot aman.Cel mai urgent ar fi oftalmologul ca cred ca raman chiora.

Si cand ma gandesc ca mai sunt 4 luni si incep munca Ce repede zboara timpul.Maine am un an de cand stau acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

La multi ani Ilinca!- sanatate si noroc!

Mergi la inceput