Liliac de mai iunie 2010 - LMA Ilinca! (58)
Raspunsuri - Pagina 19
cris_09 spune:
Neata!
Va servesc eu cu muuuuulta cafea ca am facut destula.
Nu am inchis un ochi toata noaptea,de 2 sapt tot zic,in seara asta o dormi?Doar ce am scapat de diaree ca am dat de nas nas curgator siroaie
Deci nu inteleg,are scaune normale,dar cum ii dau lapte il doare burtica..si nu pot sa nu-i dau,cel putin noaptea...
Acum vad ca ii curge si nasul,nici nu stiu ce sa fac...ce sa-i dau...ca ii curge siroaie,nu il sterg bn k e la loc,eu cred ca de asta nu a dormit azi noapte...sau nu stiu....
Ilinca,la multi ani cu sanatate,sa le aduci parintilor numai bucurie si mandrie in suflete!
Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
Vivela spune:
La multi ani, Ilinca! sa cresti mare, frumoasa, inteleapta si mereu vesela!!!Mami Laurita, sa va traiasca mandretea de fata!
ce facem, fetelor, ne mai intalnim in parc pe vremea asta?
au zis ca azi e soare, macar din cand in cand. dar cred ca au uitat sa specifice ca nu la noi, ci in Carraibe. ufff...
ce ziceti, o lasam pe maine? cica vremea e spre imbunatatire .
(eu n-am acoperitoare de ploaie la carut , deci daca ploua, ne face leoarca. si parca nu-mi vine, ca o tinem din raceli in raceli...)
Traiesc in Orasul Alandala
Lumy_Clt spune:
Pana la urma ne vedem azi sau maine?
Noi avem si husa si toate cele, dar stam cam prost cu gecile...tot ce-am gasit sa-mi placa, era intr-un singur exemplar pe marimea lor .
Eu azi oricum le scot la aer, indiferent de vreme.
biajitaru spune:
Si eu o sa ies afara azi dar cred ca mai tarziu un pic poate se mai indreapta vremea. Acu a adormit. Cand se trezeste papam fructele si iesim daca nu ploua. husa am si eu ar parca nu mi-e de plimbari romantice
Bia
Dienutza spune:
Buna dimineata,
Nana felicitari Adelinei pt. primii pasi.
Cu intalnirea nici nu stiu ce sa zic, eu am copertina de ploaie, chiar 2 - Viviela pot sa aduc una si pt. tine in caz de ceva. Zice ca e racorel, cam 9 grade acum. Eu as inclina sa ne intalnim maine sau cand e vreme mai buna, dar daca nu raspunde toata lumea care s-a anuntat ca merge, eu zic sa respectam programul ca e neplacut ca cineva sa ajunga acolo si sa nu gaseasca pe nimeni.
Vivela spune:
eu zic s-o lasam pe maine, acelasi loc, aceeasi ora:
http://www.accuweather.com/en-us/ro/bucuresti/bucharest/quick-look.aspx
si noi o sa iesim la aer, dar mai pe langa casa si un pic mai tarziu.
Traiesc in Orasul Alandala
aka spune:
La multi ani Ilinca
ce vreme uracioasa afara, la noi chiar au dat cativa stropi de ploaie. si eu zic la fel, sa o lasam pe maine. si asa noi venim cu slingul si daca incepe ploaia ce fac eu cu amandoua...pe langa casa poate iesim putin.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna