Mar-Apr (204) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Madutza..si eu cred ca de la cura poate fi combinata cu oboseala,solicitare de la copii...plus vestea grea ...

Ai grija de tine!!

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Marea intalnire:14 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Yasmi, eu nui-as da nimic bb de la mine putere. Sunt prea mici ca sa nejucam cu sistemul lor imunitar.
Catank, lanolina Meela are in farmacis Catena de langa casa sindicatelor. Intreaba la ei. Eu nu am folosit- o, la mine a mers Garmastanul cel mai bine.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

sunt in situatia in care multa lume se bazeaza pe mine si eu nu stiu cum sa fac fata la toti, colac peste pupaza ma simt si rau
Help-, ametelile de la ce pot fi? lipsa de somn, mancare sau apa? Ma simt de parca sunt bauta . Nici nu pot ciri prea bine mesajele ca imi fuge privirea

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

cura de slabire....?
+ copii, treaba in casa.....
ia niste fier, fa-ti niste analize pls...
ca nu e ok..!

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

da, ailed si mai tb facut si curatenie pt Paste in casa la mine si la mama.
Am reinceput sa beau ceaiuri de lactatie

as renunta la regim cateba zile pana trec toate astea dar nu am altceva de mancare in casa si nici nu am cand sa merg sa cumpar decat cu copii dupa mine si nu ma incumet.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

dar niste vitamine de cand erai gravi n-ai prin casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

catank nu te ingrijora cu exfolierea si annei i se exfoliau manutele , fruntea si talpitele....eu i-am dat de cateva ori pe zi cu ulei sanosan...ii faceam masaj pana intra in piele...a durat cred ca o saptamana....

simona la cat sunt de trista mi-ai facut sa zambesc cand am citit ....scaunul elecric....brr...nu te corectez dar a sunat sinistru...leaganul elecric....

tu ce Ca ii dai lui arsenie....eu ca gluconic , insa eu uneori il desfac il pun untr-un capacel din acela gradat sa masor 5ml dar daca plange fata nu apuc sa i-l dau ....oare mai e bun dupa cateva ore desfacut???/

nulifera pai tu vrei sa o lasi pe ioana singurica pe acici...cum sa nasti asa repede....voi sunteti singurele din listutza de aprilie care suneti in gasca (adica scrieti constant) si trebuie sa va tineti una dupa alta....
pana de curand se vaitau ca raman ultimile alina 06 si lalely....si iata le pe ele cum s-au urmat la 2 zile

lalely curaj si profita din plin ...rasfata te cu tot ce vrei tu...somn , papa care o sa fie interzis la alaptare

matza mea adormita a luat 110 ml l...acum i-am zis la sot sa se duca in cora sa imi ia incalzitor de biberoane....daca nu papa imediat sa i incerc si peste juma de ora....

madutza la afte m-am gandit si eu....ii puneam glicerina pe suzeta cam la 2-3 zile...am sa ii pun zilnic sau sa o sterg eu direct in gurita....doamn daca ar fi asta

acum i-am pus in lapte 8 picaturi de sab simplex....i-a luat imediat spuma aceea....sa elimin si asta

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

Deea, gluonat d ecalciu ii dau. Dc il desfac si nu-l ia intr-o ora sa zic nu i-l mai dau. Asa am scris? scaunul eletric???Scuze, nu mai am timp deloc..nu stiu cum reusesc, mereu am altceva de facut scriu rar si putin, dar macar va citesc!!
Cu laptele nu-ti face probleme..incearca sa-l schimbi sa vezi care-i treaba..si da-i si cu glicerina pe limbutza, ca rau n-are sa-i faca...
N-am reusit azi cu rugaciunea de 40 zile, m-a chemat maine..Cred ca-i ok dc mergi peste o sapt asa..nuprea mult totusi..
La 1 iunie ne mutam, asa e termenul de eliberare...sfarsit de mai probabil..

Catank, toti se cojesc asa pe manutze, picioruse...cu atat mai mult Ioana ca a depasit termenul cumva...Da-o cu ulei de masline sau de baie.

Lavi, sanatate multa. panadol, da si vit C..si ceiutzuri multe.

Alina, felicitari sa-ti traiasca puiul sanatos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mai e vreo mamica de baietel care nu ii decaloteaza putzica??

mamica implinita de fetita si baietel

eu!

Mergi la inceput

lalely, sa stapaneasca Daviduche sanatos dormitorul!
Mada, esti coplesita de evenimente, ia o pauza mica la regim..oricum ai dat super jos...Si eu ma simt asa, am o perioada superaglomerata, plus taietura care la mine nu-i ok si e un stres mare si ea..uuuf, pup sa vina vremuri linistite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99
nu vreu sa va intristez....
azinoapte ma hotarasem nici sa nu mai scriu aici, caci sigur rabufnesc si nu vreau sa ma plang continuu

Deea scumpa , nu te intrista ca o superi si pe printesa.
Intelleg ca aveti intoleranta la lactoza? Asa a fost si la Stefi? La ea cum ai procedat?Pentru asta parca stiam ca exista lapte praf NAN HA
Si parca se pot face si ceva teste .

Totusi ce descrii tu mie imi seamana cu colici, din cauza gazelor din stomac nu poate sa pape desi vrea...ai incercat debridat, ceai de colici, picaturi ? Ceva sa-i administrezi in mod constant pentru a-i ajuta tranzitul?
Pup, si nu mai fii trista or sa treaca si astea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

miki vitamina c naturala se gaseste la farmacie ...sau cum?

Fetitei mele i se cojejte finut asa...pielicica de pe maini.
Ai sau aveti idee din ce cauza? Am dat-o cu crema de galbenele, dar vad ca din nou se cojeste...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Este perfect normal,ei isi schimba pielicica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mai e vreo mamica de baietel care nu ii decaloteaza putzica??

mamica implinita de fetita si baietel

Eu!! dar nu stiu cat e de bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

daca a facut odata si moale e diaree?
nu are febra..

Mergi la inceput