Mar-Apr (204) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki
yasmy si psihologii sunt de acord cu tine la diferentza ideala, de as reusi si eu s-o imprietenesc pe Dodo cu didi asta...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor!

merci de raspunsuri si sfaturi legate de titi si laptic..e mai bine acum..n-am scapat de completare..dar incet incet vreau sa ii raresc biberoanele si sa vad ce rezultate voi avea..inca mai am rani la sani , dar de luni mi-am propus sa fiu vindecata complet si sa incep sa ii dau doar lapte de mami..
a mea mananca ziua la 3 ore jumatate 4..si noapte cam la 4 ore 5 chiar cate-odata..doarme bine..desi mai sta si cu ochii deschisi in pat mult timp pana adoarme..
a facut o mik iritatie exact la gaurik funduletului..sa vad acum cand se va trezii care sunt rezultatele dupa bepanthen..

si pielicica ei se exfoliaza..o dau cu ulei de mazline si cu vitamina A..ii fac masaj..se se duce pielicik asta moarta incet incet..nu e panik!

cu botezul stam foarte bine! va fi de vis..oricum avem cam 120 de invitati:D deci nunta nu altceva..k deh.daca nici noi care suntem organizatori nu facem ceva deosebit, atunci cine:P

si Tudor face galagie pe langa Eva..de trezit mai rar..k ea doarme adanc..dar si cand o trezeste tare ma supar pe el..
de aici vine si urmatoare intrebare!

stiti ca vrem sa ne inchiriem un ap cu 2 sau 3 camere..in zona parcului circului sau aviatiei..k asa ne sunt impartite familiile si vrem sa fim aproape de ajutoare:P

fetele care mai au un copil..in cate camere va descurcati ci ei? 2 sunt suficiente? cautam ap cu 2 cam decomandat ca sa putem intra in fiecare separat..si ma gandesc ca facem din camera mai spatioasa dormitor ca sa incapem toti 4 acolo la nani si livingul loc de relax si joak..sau sa-l culcam pe Tudor (pana face Eva 1 an jumatate cel putin) in camera mica..unde sa se si joace si sa dormim cu printesa in cealalta camera..c o canapea extensibila eventual..si astfel s-ar transforma bucataria intr-un loc de relaxare seara pt mami si tati..

voi cum sunteti dispusi in sormitoare? daca luam ceva cu 3 camere..toate problemele ar fi rezolvate..dar si bani mai mult..cel putin un 300 ron ar fi diferenta pe luna..
tinand cond de faptul ca suntem oarecum in primul an de afaceri..conteaza fiecare banut!

va sper ca nu v-am plictisit! dar chiar am nevoie de sfaturi practice de la voi care treceti prin asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

uff miki...unsi o imbratisare....nu stiu ce sfat sa iti dau... stii vb aia rabdare si tutun
mi-am aminti cand ai zis ca nu am vazut tv ul tau pe jos..pai nu l-am vazut ca l-am admirat pe vlad cat e de dulce...cu o fata de fetitza cuminte...si cand citesc ce poate sa faca cu mutritza lui de ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

miki ceva de colici ii dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

leeloo e greu mami cu 2 camere!!!! ff greu. noi acum am ne-am hotarat sa ne mutam intr-un duplex sau apartament cu 3 camere.numai sa reusim sa il vindem pe asta al nostru.
momentan buburuza are camera ei amenajata, dc nu reusim ce ne propunem, de pe la 4-5 luni il mut si pe junior cu ea in camera. bb doarme in patutu;l lui la noi in camera si un fel de bucatarie/living am facut in fosta bucatarie. era multttt mai comod cu 3 camera fiecare cu camera lui.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

lauriciu, imi pare rau ca treci printr-o asa experienta, mai ales in momentele astea. nu te sfii sa iti descarci sufletul in fata noastra, suntem alaturi de tine.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele multam de sustinere

miki pt tine am intrat
si la noi e la fel
aceeasi diferenta
aceleasi manifestari
te rog nu dispera
si antoinia cere in brate
ca vede ca o iau pe petra
si ea nu cerea in brate deloc
si tot asa
incerc sa o fac sa nu i se para diferente
ca isi da seama ca i-am invadat camera ei
ca mama ei tine pe altcineva in brate
si pe ea o tine bunica
etc,
deci curaj mamico
si diferenta de varsta e ok
e greu primul an
hai ca si eu la fel sunt
te incurajez pe tine
sa ma incurajez si [pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

buna fetelor, Lauriciu imi pare rau pt tine dar gandestete la binele bebelui si vei sti ce sa faci ai discutat cu el ce spune?

Strumpy de ce te-a certat moasa de mameloane ce au?
Nilufera in legatura cu dianatalul mie mi la recomandat doctorita si stia cum sa il foloseasca discuta cu doctorul tau daca vrea sa il foloseasca nu e dificil de folosit sunt niste seringi fara ac cu gel. trebuie sa il cumperi tu din farmacii sau de la active centar bucuresti bafta

39sp+
AMR 5 zile Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lauriciu roaga-te la Dumnezeu sa fie cum e mai bine pt tine si pe bebe
singura persoana care are nevoie de tine e BEBELE
DECI TE ROG
NU TE MAI GANDI LA LUCRURILE URATE
CI PRIVESTE PARTEA FRUMOASA A VIETII TALE
CARE TOCMAI A INCEPUT
te rog
stiu ca e greu sa faci asta
dar esti mama
acum conteaza cel mai mult sa lupti pt bebele tau si pt siguranbta si linistea lui
si nu pt altceva
scrie-ne mereu
suntem alaturi de tine
daca vrei sa vb scrie-mi pe PM
multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Am pus si eu cateva poze cu Raducu.

Mergi la inceput