Mar-Apr (204) Hai Lalely07!Bv Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bulina si bebelina mea doarme ziua 4 ore , asta cand nu are colici pentru ca atunci cand are mananca si la 2 ore si este si agitata. noaptea doarme 4-5 ore, eu n-o trezesc sa manance. poti sa-l lasi sa doarma atat ca nu este mult, se trezeste el cand ii este foame, stai linistita. si a mea adoarme singura in patut.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cu colief-ul nu stiu, strumphitza,mandreeac si scrish le dadeau la bebei si ziceau ca este bun.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Lauriciu,Sa dea Dumnezeu sa-i vina mintea la cap!
Cami, pup dulce, sa fie bine!
Fetele , multumesc de sfaturi cu suzeta sper sa-i dasesc una care sa-i placa!

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

lauriciu, cu soata nu stiu ce sa zic..fiecare le stie pe ale lui, nu m-as baga sa dau sfaturi, desi personal n-as ierta infidelitatea sau mai bine zis indiferenta fata de bebe
pt constipatie incearca ceaiul de musetel, face garantat caca..

Mergi la inceput

eu sunt in butoi rau..ma termina copii astia ai mei..
ori plange unul, ori altul, ori amandoi deodata..asa suntem de vreo 3 zile si eu nu mai pot.. azinoapte n-am dormit ca asta mica de duminnica numai in crize de plans fara sa pot s-o linistesc e..am incercat si siropelul alinan de ieri si nici un rezultat..vlad urla si face niste crize de-mi vine sa-l altoiesc chiar daca pana acum n-am aplicat metoda asta..off, nu mai stiu cum s-o scot la capat..or fi crizele de 2 ani ? ca zici ca a inebunit, tipa si se tavaleste si mi-o rtezeste pe asta mica de n ori pe zi..dupa ce ca nu reusesc decat f greu sa o culc mi-o mai trezeste si el..
acum sincer mi se pare ca diferenta asta intre frati de 2 ani este cea mai naspa perioada pe care puteam sa o aleg ca diferenta intre frati..cel mare desi are 2 ani nu intelege mai nimic..cel mic saracutu n-am cum sa-i cer nimic..

Mergi la inceput

antguess, ai o minunatie de fetita.. si tati pare f incantat

Mergi la inceput

bbyasmi, as pune eu poze noi..dar cine sa le faca ? ma credeti ca n-am timp..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offf miki....un mic ajutor nu ai?? macar pe timpul zilei..macar cateva ore.... mie tot timpul mi-a fost "frica" de diferenta mica de ani. ideal mi se parea 4-5 ani.

lauriciu..no coment..imi pare taree rau ca in loc sa va bucurati de mica minune impreuna voi treceti prin asta....am inteles ca mama ta sta pe aceasi strada cu tine....nu te poate ajuta??? vezi ca bb nu plange neaparat ca nu a facut kk.....face 1 data/zi?

bulina...al meu are zile in care doarme toata ziua...dar toata ziua, alte zile in care doarme iepureste toata ziua , alte zile in care agitat ca ar dormi si nu reuseste "( iar noaptea mananca o singura data...in jur de ora 3-4 (depinde dc a papat ultima masa la 21 sau 22) de adormit ...de obicei singur cu prietena lui didi . orice fel de zi ar avea nu ii vad ochisorii pana pe la 12-13.

roxy nu am un program fix de dat ceaiul...

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la noi cea mai mare "durere:" a juniorului e foameaaa.....uneori ma si mir unde incape atara laptic si ziua e minune sa faca pauza 4 ore oricat de bine ar dormi.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

uff recuperasem tot si vroiam sa va raspund , dar citind postul lui lauriciu m-a dat peste cap
ma abtin de la comentarii legate de sot....insa
lauriciu ce vreau sa iti zic....gandeste te nu mai la tine si la micutul seby
el are nevoie de o mama stabila psihic..linistita...tu oricum esti intr-o perioada in care emotiile sunt mai puternice....ai vazut ce repede trecem de la ras la plans
uite eu uneori ma gandesc la burtica sau vad un lucru legat de cele 9 l si lacrimez
....legat de kk lui seby si eu am avut problema asta dar vad ca s-a rezolvat ...poate de la bonisan , ca pe prospect scrie ca ajuta mult in astfel de cazuri...poate de la putinul cei de fenicul pe care il mai ia ziua...nu stiu cert este ca azi mi-a facut singura kk
a fost o bucurie pt mine

azi fetelor sunt mai linistia. incerc sa imi impun sa vad partea plina a paharului...
ieri fata a mancat bine
aseara a avut o crizxa de plan inainte de baita...dar rau de tot cu lacrimi a plans mititica.... cand s-a plotolit nici baie nu am indraznit sa ii mai fac....
la 21 a mancat 120ml...-00-100-3-100ml-6-110ml-9-100ml-12-7oml....am zis sa o las in ritmul ei....oricum fata de zilele in care a luat 40-50 ml ...vad ca s-a reglat
o fi fost colicii....ce bine ar fi sa fie asa....daca va vine sa credeti ca ma bucur daca nu ar manca decat din vina lor

va pup pe toate....ma intind si eu putin ca doarme pupitza

a, ailed incearca mai multe firme si modeele
a mea a luat din prima nuk ortotenta ...intre timp stefy in excesul ei de zel sa ii cumpere la fata ceva cand merge la market...i-a luat prima data una primii pasi..a scuipat-o picea de nu s-avazut
apoi a venit cu alte nu stiu cum se numeste..tot ortodenta ..era mai lunga si mai subtire...nu a vrut-o...apoi sambata i-a luat tot nuk identica prima....a luat-o fara fite....

e chestia de model de marime

stefy nu a vrut pana pe la 3-4l de firma sa zic asa..luam unele de latex care dupa 2-3 fierbei le aruncam ca se crapau...muream de cida ca imi era rusine cu suz cand iesem la plimbare....toane...nu vezi ca ne-am gasit nasii cu dodoletzele astea

Mergi la inceput