Pufuleti de Ian-Feb 2010(14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Fetelor,am vazut ca ziceti de poze...Cum as putea sa le vad si eu?V-as arata si eu pe pufuleata mea

Loredana...contul de poze este parolat...din pacate au fost fel de fel de glume, asa ca este de inteles...sunt sigura ca atunci cand vei primi parola, si vei pune poze pe cont...vei aprecia aceste masuri de precautie...in fond, este vorba de securitatea copiilor nostri.
Poti pune cateva poze cu Lara la semnatura, daca vrei, pana una-alta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Pai si de unde primesc parola asta?Sau nu ma calific inca?

Mergi la inceput

Acum fara gluma,sigur ca inteleg sa nu fie la indemana tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Acum fara gluma,sigur ca inteleg sa nu fie la indemana tuturor

Loredana....e complicate mama in primul rand, pentru a primi parola si cont trebuie sa ai PM (Private Message) Activat, altfel nu ti se poate transmite un mesaj privat (nu in vazu publicului larg pe forum) unde vei avea toate detaliile etc...

Dar eu nu mai stiu cum se activeaza optiunea de PM ca si pe mine m-a ajutat o fata tehnicutza. Poate iti zice si tie cineva...ceva de la "contul meu" ceva setari/optiuni...nu mai stiu

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

'neata si mersi de cafea, sorina!

aseara a fost mai bine, a adormit singur la 10, s-a trezit o data la 3, adormit in brate, trezit apoi la 6, aceeasi manevra. la 7 era fresh! uite cum trecu o noapte fara tztz!!! se poate si la noi! sa vad ce urmeaza diseara.

alexia, sper ca ati avut o noapte buna, fara febra!

_
mama lui Stefan, pui scump

Felicitari! Si bafta cu noaptea nr. 2... mai aveti inca 1!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Casuta mea e activata deja,de unde cer minunea de parola?Multu multu multu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Am revenit, ca pisi nu vrea nani. Asa ca bag si eu repede o parte acum.

Vorbeati despre copii cu sindrom Down si cazul mediatizat. Am un caz f apropiat, familie cu copil special, care a trait pana acum 2 luni, si a prins 47 ani! Ceva deosebit pt ca ei nu traiesc atat de mult, in mod obisnuit. Nu va pot spune ce viata au avut, mama fetei murind mai acum multi ani, si taica-su a ramas sa aiba grija de ea. Era inteligenta desi nu parea la prima vedere, cu ceva feminitate in ea (ii placeau inele, podoabele in general). Viata ei un chin. Oamenii o evitau, nu iesea din curte, mereu supravegheata. Si viata parintilor amarata tare. Asa ca...eu una ma bucur ca tehnologia permite descoperirea acestor boli din timp.

Ma duc sa schimb ghiaurul, ca imprastie miresme...

Mami a lui Cristi

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/87-set-marinar.html" target="_blank">Set Marinar

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Casuta mea e activata deja,de unde cer minunea de parola?Multu multu multu!

Nu nu, nu e activat, trebuie sa apara, asa cum apare optiunea reply quote (sa citezi pe cineva) PM cu litere rosii la mesajele postate de tine, asa credeam si eu ca pot primi mesaje ca activasem nu stu ce, dar nu era de fapt activat.

La contul meu, acolo unde ai editare profil bla bla, trebuie sa ai si Mesaje private, si apoi de acolo intri pe patratelul de Optiuni si apoi dai sa iti activezi mesajele Private.

Cat despre parola si acces la conturi, probabil ca trebuie sa se puna toata lumea de acord....nu ca nu ai fi binevenita sau ca nu te-am primi cu bratele deschise, dar de-a lungul celor aproape 2 ani de "convietuire" am avut parte de niste surprize destul de urate si am invatat sa fim un pic precaute. Probabil ca dupa ceva timp o sa primesti si tu parola si toate cele, sper sa nu dureze mult ca fetele sunt de treaba

Asa cum zicea si Sorina, ai sa apreciezi precautiile astea in momentul in care o sa ai si tu poze in cont

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Salutare fete dragi!
Nu ne-ati uitat, nu? Noi mai dupa cortina asa, dar sa nu ne dati disparute de tot...nu reusesc deloc sa stau la calculator daca am iubitzenia prin preajma si cum de obicei e calare pe mine non-stop, na...asta-i viata!
In ultima vreme am avut si probleme cu netul...din cauza vremii, a vantului, se tot intrerupe curentul, pica si reteaua de net si cablul si tot...aiurea tare.
De citit am citit din doi in doi...m-am intristat cand am citit de pufi bolnaviori. Sanatate multa si sa scapati repede de crocobauri!

Despre noi ce sa va zic...eu am fost racita tare, cu infectie si in gat si alte alea, dar acum sunt spre bine. Pitica, slava Domnului, n-a luat nimic de la mine...chiar luni i-am facut ROR-ul si l-am rugat pe dr sa o consulte inainte cu mare atentie, dar a fost bine...In rest ne chinuim cu dintii si mai nou maselutzele...abia a spart un coltz si are gingiile umflate, jaaaale...stiti si voi cum e...
Inca suntem cu tzitzi la putere...n-am mai reusit s-o intzarc, nu ca as mai fi incercat, dar...astept sa vina caldura ca sa putem sta pe afara si sa-i pot distrage atentia mai usor...si eventual sa-l fugaresc pe barbat-meu de acasa vreo doua-trei zile ca n-am nici o sansa s-o intzarc cu el in casa, ca daca o aude scancind vine si ma roaga sa-i dau tzitzi si sa nu mai chinui copilul...pe baza lui o intzarc la majorat, pe bune... Deh, barbatii!

N-am apucat sa vad pozici noi...sper sa mai doarma pitica putin ca sa apuc sa admir si eu puficii...chiar acum ma duc la album.

Va pup!...si SANATATE!!!

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Alexutza,pai daca am primit si trimis deja mesaje private inseamna ca e activata,nu?Altfel nu as fi primit....Zic si eu,am sa intru sa vad pe acolo pe la setari....

Iar despre pagina cu poze...inteleg...

Mergi la inceput