Pufuleti de Ian-Feb 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 13
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g sunt si eu pe aici, doar ca f ocupata, mai trag cu ochiul, mai ma incant cu poze...ce mare s0a facut yannis!!!!! la urmatoarea tura de poze n-o sa-l mai recunoastem!...iar tudorel e foarte tare cum face el acolo pe gospodarul!! iris... ![]() ![]() ..chiar, MP, unde esti? s-a ales prafu de "planul" meu de intarcat.....dupa ce cateva seri la rand a adormit de unu singur, eventual mai maraia putin, acum dupa 1o minute de rostogoliri, cand zic si eu gata, adoarme, incepe sa PLANGA tare si tot la tztz ajunge...............................macar doarme pana pe la 3-4, am si eu timp de una, alta vorbiti de mancat.....eu-s in pragu disperarii, nu vrea aproape deloc sa manance, daca se poate insa sa rontzaie biscuiti toata ziua (greseala mea ca l-am invatat )....cred ca voi recurge la stimulente pt apetit, serios...va pup...mai "vorbim" _ mama lui Stefan, pui scump |
Cel mai bun stimulent pt apetit este foamea.
Edit: si nemancatul intre mese, nimic, mese la 4 ore. Si alergat pe afara. Sa vezi ce mananca!!!
Eu n-as da stimulente inca la copil,...e prea mic. Au o gramada de chimicale potiunile alea....zic si eu.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza sorina, dece ![]() ![]() multzam de coffe, mai merge inca una, pe langa cele 2 ale voastre....am avut o noapte franjuri...Offf maselele... Si eu nu-s obisnuita, dece mama nu stiu cum ai rezistat... Yannis de la 2 luni jumate dormea de la 11 la 5 jumate, apoi de la 11 la 6, de la 11 la 7...de la 10 la 7 si tot asa pana a ajuns de pe la 8 luni sa doarma de la 9 jumate-10 pana la 8jumate-9....deci trai nenica... Aseara am vazut Harry Potter 7 si deci ne-am culcat pe la 1 fara 10 la 1 si un sfert uaaa uaaaa Acum nici nu stiu de ce plange ca acu 2 zile l-am decalotat complet (eu acasa, tragand) si banui eu ca il poate ustura si putzulica, dar poate fi si maseaua care iese Asa ca il iau, ii schimb pampersu printre urlete, il dau cu crema sa nu il usture instrumentul, bag niste plimbari si maraieli cu el in brate...in 20-30 de min era la loc la nani Dar pe la 4 si 20 s-a trezit, vroia numa in brate, plimbat prin casa in brate, cum incercam sa il pun in pat, sau sa ne culcam impreuna pe canapea : UAAAAA.... nici macar cu el in brate sa stau si eu jos, nimic... dupa ce mi-a rupt salele vro ora si ceva am zis ca nu mai merge, l-am pus in scaunul de masa in centuri sa ii dau Panadol....mai mult pe bluza decat in gura, dar pan la urma a luat ceva, apoi da-i cu plans, i-a iesit si sange din gura (avea un hematom la masea), l-am dat si cu gel la dinti, ne-am jucat un pic sa ii treaca supararea....pe la 7 a adormit la loc de la 4:20 ![]() ![]() iar la 9, trezirea offffgrele maselele Macar a iesit un coltz din ea.... Dece nu-i momentu bun sa o las mai usor cu spritzu ![]() ![]() ![]() de Yannis |
vai de mine si de noi.....al meu s-a trezit azi noapte la 11.30, nu a vrut sa adoarme decat la mine, la taica-su urla....am stat cu el pe leagan vreo juma de ora si a adormit, dar tot se miscotea.....nu pot defel sa ii bag degetul in gura, strange din buze si da din cap....
la fel face si dani la prima lingurita, nu si nu, ii dau cu forta nitel pe buze, se linge, gusta ca e bun si apoi mananca tot.....
asta e. se pare ca au intrat la faza de negare.
poate reusesti sa adormi azi in timp ce doarme el....
tomaca spune:
| citat din mesajul lui plateea alexutzzza... eu zic sinceer ca bavetica aia... nu mai are ce cauta in context... oricum speli toata bucataria dupa aia... ![]() ![]() ![]() tomaca...uau...splendid set! de unde l-ati cumparat? iar buturelul.. e de nota 10... ati scapat de grija curateniei... tre sa fie luna la voi mereu dupa cum vad! ti-am trimis un PM dar nu stiu daca l-ai gasit... Visez, visez... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
Da, l-am primit, dar n-am putut sa-ti raspund ca trebuia mai intai sa fac curat in imbox
Nu m-am uit in cont, dar nu-mi fac griji. Voua sa va mearga bine procesul.

L-am luat pe pe net, mi-a dat cineva un link. Apoi am vazut ca sunt si pe sites specializate, evident pret dublu. Eu nici nu ma gandeam ca exista asa ceva.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

tomaca spune:
| citat din mesajul lui miremia M-am adunat si eu de pe "drumuri". Vroiam sa va multumesc pt sustinerea cu privire la mancatul Marei, de maine incerc cu ea si schema Yannis. Sa ma si laud putin...de cateva zile Mara ma cheama sa o culc cand ii este somn, stam amandoua cu capul pe perna si asa adoarme. Ii place la nebunie de tipul cu super simple songs de pe youtube si cand este cantecelul cu spiderul incearca si ea sa-i imite miscarea cu degetele (asta chiar m-a surprins), se aplauda dupa ce reuseste sa introduca forme prin spatii (noroc ca e o gaura mai mare pe unde intra toate, indiferent de forma). Tomaca este super tare Tudorel, jucaria este minunata. Imi pare rau de probleme, sper sa nu fie nimic grav si sa se rezolve repede. ![]() ![]() |
Multumim
Sunt probleme de serviciu care-mi rapesc timpul. Deci nu pun mult la suflet (doar la cap) Ma bucur ca Mara e mai bine. Am vazut ca a fost bolnavioara. Asta cu adormitul pe perna impreuna imi place la nebunie. Asa face si Tudor la pranz.

Povestea unui Dor

Beatrice1982 spune:
alexxutza......horror...............si ce a mai fi, daca ati inceput asa
asa ca RABDACOL!!!!!!!!!!!
cat incape
asta este............
of offffffff
deci eu simt ca iese caninul de jos..........de 2 saptamani ii vad coltul alb, care acum e ridicat, am simtit cu mana si in max 2 zile sparge gingia...............ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
deci caninii....apoi maselele din spate.deci cam o luna jumate sunt asigurata.....................aoleuuuuuuuuuuuuuuu
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
7+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Din aia trebuie sa ii iau eu lui Dani, pentru ca nu se joaca decat cu mopul, matura, galeata si aspiratorul....evident alea mari si murdare. Si urlete pe masura cand incercam sa i le luam. Ma gandeam sa ii iau un set din asta, dar nu stiu daca nu cumva il va abandona rapid in favoarea celor mari. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Se joaca cu ele in general. Carutul il impinge cand vrea el, nu cand ii aratam noi. Matura il atrage mai mult ca e mai aproape de cea reala. Mopul are niste fire de ata galbene. Poate reusesc sa inlocuiesc cu ceva real. Oricum, aspiratorul ramane iubirea lui. Acum reuseste sa traga baricada (fotoliul) din fata "camarei", descide usa (oarecum legata) si intra la aspirator.
I-am comandat si un aspirator de jucarie, imita exact un aspirator marca bosch ca sa nu mai traga de asta real. E greu dar el tot vrea sa-l plimbe.
Povestea unui Dor

ana_g spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Cel mai bun stimulent pt apetit este foamea. Edit: si nemancatul intre mese, nimic, mese la 4 ore. Si alergat pe afara. Sa vezi ce mananca!!! Eu n-as da stimulente inca la copil,...e prea mic. Au o gramada de chimicale potiunile alea....zic si eu. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
da, ai dreptate, stiu ca aici gresesc, dandu-i cate un biscuite sa rontzaie, asa ca de ce ma mir ca nu mananca de pranz. pai de asta nici nu i-am dat la sugestia doctoritei sirop pt apetit, ca am zis ca e prea mic pt asa ceva, totusi....
_
mama lui Stefan, pui scump
micki_mica spune:
As zice "neata!" dar e cam tarziu! Dar cafelutele au fost minunate! 

Mi-e dor de o forumeala, asa ca scot puiul la plimbarica sa doarma mai bine la pranz, ca sa pot recupera si eu lectura.
Mami a lui
Cristi
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/87-set-marinar.html" target="_blank">Set Marinar
Magazinul meu
Loredana71 spune:
Fetelor,am vazut ca ziceti de poze...Cum as putea sa le vad si eu?V-as arata si eu pe pufuleata mea![]()
sorina_bz spune:
Dece...
de cafea...eu acum o beau pe cea de la tine...oho, o singura trezire...
! Spor la munca, astazi!
Ana...wow, felicitari pentru prima noapte fara tzitzi! Bravo, Stefan!
Ale1212xa...bine ca e mai bine puiul, si ati reusit sa dormiti.
Nyny...mooama ce viteza ai avut cu geamurile alea...
![]()
Alexutzzza...aoleu, ce noapte...sexi rau!
Bine ca a spart gingia macar un coltz, poate ii mai trece durerea, desi e horror sa-i vezi cu sange la guritza
...am fost si noi pe strada asta, din pacate!

BF...si voi noapte nashpa...offf, imi pare rau
...Eu reusesc sa vad in guritza lui iris cand urla...o pun pe spate repede, pe pat, pun mana pe lanterna...si aia e...pana se lamureste...vad cate ceva..
Bea...canini zici...ma ingrozesc...

Si iris maraie si urla cu spor, cu nemancarea...nu mai spun, ca va intristez...asteptam ultimul premolar, care e pe tzeava...S-a trez. azi la 7.30, 2 treziri de papa azi-noapte, iar acum doarme deja a doua oara pe azi...

)....cred ca voi recurge la stimulente pt apetit, serios...
de