Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (426)
Raspunsuri - Pagina 12
adimercedes spune:
Va urez si eu Sarbatori fericite, Paste luminat si momente superbe alaturi de cei din inima voastra! Va imbratisez cu drag 
adimercedes spune:
Serbarea de Pasti la gradi a fost ff scurta, dar frumoasa. Copiii putini s-au intrecut sa cante, aveau urechi de iepuras creatie proprie si topaiau si participau la program. S-a terminat ff repede (sotul a intarziat 15' si nu a prins mai nimic din program
), apoi copiii au dat iama in prajituri, ciocolata, apoi pe afara la "Easter hunt" de unde au rezultat alte oua de ciocolata etc
. Am facut niste gelato pt copii si parinti, dar nu prea a avut succes in fata dulciurilor
. Ce a ramas a dus educatoarea acasa
.
Eu m-am ales de marti-miercuri cu o teno-sinovita (un fel de tendonita) la incheietura mainii stangi si m-a durut de m-am urcat pe pereti, si noaptea am dormit constienta de durere. M-am doftoricit singura, mi-am cumparat fasa si am facut mai mult cardio la sala in loc de ridicat greutati si dat in corzi
. Weekendul asta inca mai menajez mana, care are o crescatura frumusica la tendon
, dar ma simt mult mai bine, nu o mai simt. Saptamana viitoare vb cu unul din instructori sa vad ce zice, desi ma gandesc ca o sa imi recomande sa fac dupa cum simt eu
. O sa vad, poate ma duc la TRX si las greutatile pt peste inca 1-2 sapt.
In rest, la noi e liber pana marti, inclusiv, ca avem ANZAC day - un fel de ziua armatei. Miercuri e ziua sotului, deja si-a cumparat singur cadou, cu acordul meu, of course. Eu vroiam sa ii iau ceva extrem, adrenalina, zbor cu elicopterul, condus masina de raliu etc, dar a zis ca vrea incaltari pt catarari
. Sorry, nu ma pricep, asa ca si-a ales modelul si si l-a cumparat de la sala, i-a si testat, asa ca e fff fericit, a reusit sa faca trasee pe care inainte se chinuia sa le urce cu adidasii normali. Cardul si tortul le primeste miercuri, probabil ;)
Copiii sunt mai bine, fara urme de raceala, ochii sunt ok si ei, nu le-am mai pus picaturi, sper sa nu ii intoarca.
De Pasti nu am facut absolut nimic special, ouale probabil le vopsesc maine, desi doar eu cu sotul vom manca la ele
, am luat miel si muschi de porc pt gratar, probabil pt ANZAC vom avea somon, maine incerc sa iau inca niste fructe etc sa isi faca nazdravanii mei suc...
Voi ce ziceti, pt ce sa optez: blender sau food processor?. Blenderul meu no-name m-a tunut suficient si a hotarat sa nu o mai duca mult. Nu stiu daca sa il inlocuiesc cu altul sau sa optez pt food processor. Eu tind spre food processor, dar vreau pareri, sugestii, preferinte spre una sau alta, pareri despre ce firma folositi voi si ce (nu) va place... Merci 
Fug ca Lisa ma solicita sa o ajut sa stranga play-dough. Cred ca se pregateste sa plece cu sotul afara la kayak.
Gabriela77 spune:
Sarbatori Fericite cu tot dragul si de la Cluj!
Sofi nu e bine, tuseste mai rau, o vede iar dr, nu stiu daca mai plecam!
Va pup si sa ne auzim cu bine!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
crishtina spune:
Sarbatori cu bine si multa bucurie alaturi de familiile voastre! Va imbratisam cu drag!
Crishtina cu Robert , Nicole &

Happiness_4_us spune:
Sarbatori linistite cu multa sanatate si multe bucurii, alaturi de cei dragi!
Va imbratisam cu mare drag!

Mamica de Andrei si Maria
Sabina spune:
La multi ani Draga Betty! La multi ani Afibebe:)
Tuturor va urez sarbatori frumoase si linistite, cu multa dragoste.
Despre noi: copiii bine, eu insa ma lupt cu o depresie si nu imi spuneti ca nu am de ce, pt ca depresia nu vine cu un motiv anume.
E foarte posbil sa fie din cauza medicatiei,pentru ca nu s-a schimbat nimic in jur, de simtit ma simt ok,nu sunt in vreo recadere, dar probabil ca dupa Pasti o sa incerc sa vad de ceva terapie.
Ma simt total blocata pe dinauntru, nu vreau sa mai ies din casa, nu vreau sa vorbesc cu nimeni (nu ma simt in stare mi face rau), abia cu copiii mai schimb trei vorbe samd.
dar destul cu astea.
Va imbratisez cu drag!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinus_25 spune:
Christina, Moldoveanca scumpa (ce surpriza!) : sa aveti sarcini usoare cu bbei sanatosi!
La multi ani sarbatoritelor
Betty, Afibebe!
Sa fiti sanatoase si implinite!
In avans urez :
lui Gheo cel finutz si creativ
Tudor de rnico la implinirea celor 2 anisori!
Sa aveti o viata de poveste!
Sarbatori pe placul vostru si un Paste minunat alaturi de cei iubiti!

Sabina spune:
va trimit ceva super funny pe mail:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alinus_25 spune:
Sabina, fruntea sus! Alinta-te, lasa-te iubita si mangaiata de copii, sot, cauta-ti sursa puterii si a increderii, cere-ti drepturile.
Si nu uita de acizii grasi Omega, s-au facut studii, ajuta f mult in depresii.
ceamica spune:
Va urez sa aveti spor in toate , sa vina Urechila cu tot ce va doriti !
Paste fericit !